Kabusxmaster yazdı:S.aleyküm,gününüz aydınlık olsun..
Aleyküm Selam Sağol
Kabusxmaster yazdı:S.aleyküm,gününüz aydınlık olsun..
Bu yazılanların cevabını vermek bana düşmez ama isanın loncadan atılma nedeni sadece bunlarla sınırlı değildir bir sürü neden var Kadir abinin orda yazdıkları sadece bir kısmı...dahi71 yazdı:kanunixxisa unutulmaz laron
ısa loncadan uzaklaştırılmıştr
sebep
başkana hakaret başkanla alay etmek
başka kişilerle mıgrata sığıbnak yapmak
hancı adlı kişinin esaretı altına gırmek
hancı ne derse onu yapıyo bızı bıle takmıyo
werdığı sözu tutmadı
kadıme çağırıldı gelmedı
daha bırçok sebep war ama ben ayıbını gızlıyom burda
ısayla uzak durun
ne zaman özur dıler adam olursa o başka yoksa böyle uzakaşma dewam etcektır
kanuni başkanına cvb dır bu BEN HANCI (KURTBEYİ) şunu unutma loca başkanı kimse kimseyi bu oyunda esaret altına almaz alamazda insanlar kendine saygı duyulan değer verilen yerede bulunmaktan zevk alır ben ve arkş larım kimseyi sömürmeyiz kullanmayız çıkar larımız için kullanmayız bahsettin kişi oyundas değer verdim insanalrdandır şunu unutma burda bir çok kişinin şahit oldu gibi kendi lonca üyesinin görevini dahi yrm etmeyen bir başkanada başkan demek doru değildir unuttun galiba ama hatırlatmak isterim ki sen yazmak istemedin o sebeblerden dolayı BENİM ETKİM ALTINDA mı kaldın yani şuraya yazmış oldun sebebler çok komik bir başkana yakışmaz ozaman seninde uzaklaştırma alman lazım en azından KENANA BENLE GİTTİN İÇİN NEDERSİN kendinede uzaklaştırma verecekmisin başkan :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: