Okul yüzünden oyunu bırakmasına rağmen max itemleriyle bana yardım eden kankam Yağmur'a teşekkürler. Mağara şamanı ve ibni sina yüzük ve kolye bi de 35 level şifa gözlük dışında üstü full maxtı ve bu halde kestiğimiz için göstermek istedim. Şunu da belirteyim ki gerçekten çok zor ulaşmak.
Pırasasapı (32)
Fareli avatarım cinsel içerik sebebiyle kaldırılmıştır.
çokta büyük bi başarı değil ben tek kesiyorum savaşçımla + şifacımla tek başıma hangisyle girersem giryim keisyorum
3655 max hasr=acaşçım
1950büyü şifa+2900max hasar=şifacım
mrnikotin yazdı:kanata olayına gelince 1 kere kanatana kadar canı 90a düşerse i, daha kanatma atmıyor
100den 90a düşene kadar alah ne verdiyse kanatıyor
Bununla Beraber Yanındaki Sıfacının Buyu Bozması Ile Kanatmayı Bozması Çok Basit .
Şunu söyleyeyim ki ben silahsız kestim hasar düşüyor onu anlayamadım. Ayrıca Yağmur'un büyü bozması yoktu ama gerekmedi can basması yetiyordu. Üçüncü birşey ; benim alman dış zırhım vardı ve onu sattım bu kesimde 37 level itemsiz zırh ile kestim. O varken kk ile 6 binlerde silah hasarım oluyordu. Eğer kk dışında 5 6 bin hasarın varsa kesersin. Yani her vuruşta en az %2 can götürürsen tek kesersin. Tek başına başka şekilde kesemezsin..
Pırasasapı (32)
Fareli avatarım cinsel içerik sebebiyle kaldırılmıştır.