Neden hiçbir yönetici acıklama yapmıyor ??
Neden hiçbir yönetici acıklama yapmıyor ??
Daha önce de konu acmıstım şu G.B'leri ve düşen zırhlarda çok büyük haksızlık yapılıyor ? Bir acıklama istiyorum
Re: Neden hiçbir yönetici acıklama yapmıyor ??
Sana söyleyeyim işin gerçeğini;
Şans denen melet İKV de yoktur.Oyunda online olması yüksek olan oyuncuların böyle aktivitelerde bulunması nedeni ile bu eşyalara sahip olunuyor.Bu İKV kuralıdır ve ki bunu yöneticimler yalanlamakla değil konuyu savuşturacaklardır.
Şans denen melet İKV de yoktur.Oyunda online olması yüksek olan oyuncuların böyle aktivitelerde bulunması nedeni ile bu eşyalara sahip olunuyor.Bu İKV kuralıdır ve ki bunu yöneticimler yalanlamakla değil konuyu savuşturacaklardır.

- Suskunjackal
- FareAdam Düşmanı

Daha komiği ise, kaç kere kestim çıkmadı 1 tane çıktı o da oyundan cıktım 30 sanıye sonra girdim ve zırh kaybolmuştu (Üstümdeydi birde).Mail attık ama kıyamet kopar o zırh gene gelmez bılıyorum.
- Canceazi
- Kadim Hidra Avcısı

- Sunucu: Meran
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: #direngezi
İKV henüz uluslararası düzeye ulaşabilecek bir oyun değil bence. Şayet oyun olarak çok iyi ancak destek takımının üyeleri iyi ama hizmetleri yeterli değil.Suskunjackal yazdı:Daha komiği ise, kaç kere kestim çıkmadı 1 tane çıktı o da oyundan cıktım 30 sanıye sonra girdim ve zırh kaybolmuştu (Üstümdeydi birde).Mail attık ama kıyamet kopar o zırh gene gelmez bılıyorum.

Colorado - Magicem - BeoWulfxBaNDeRaS - MeGaxPeaRSoN

Bütün Gmler forum yöneticileri sadece saçma sapan konulara kilit atıyorlar. Şöylesine oyunun çok eksik bir yanını ortaya konulan bir konuya mesaj atan bir tek yönetici yok . Böyle konuları cok defadır actım takip eden kaç defa açtığımı görür .. Ama bir tek cevap bile gelmedi ..
- GeNCFBxLiDeRR
- FareAdam Düşmanı

- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Lodos
4. Konu başlıklarını konunun içeriğini ifade eden şekilde seçilmesi gerekmektedir. (GM, Yönetici,yardım, lütfen, acil ve kişiye özel gibi başlıklar açmayınız. Bu başlıklar dikkate alınmaz. Uyarı yapılmaksızın kapanabilir yada silinebilir)
Açmış olduğunuz konunun cevap verilmeme sebebi bu olabilir.Ayrıca ;
Grup bölgelerinde haksızlık gibi birşey söz konusu değildir.Bazıları 100 kere girer 1 tane item düşmez , bazıları 10 kere girer üstünü dizer.Bu tamamen şans işidir.
Açmış olduğunuz konunun cevap verilmeme sebebi bu olabilir.Ayrıca ;
Grup bölgelerinde haksızlık gibi birşey söz konusu değildir.Bazıları 100 kere girer 1 tane item düşmez , bazıları 10 kere girer üstünü dizer.Bu tamamen şans işidir.
Sende söylüyorsun 100 kere kesipte emeğinin karsılıgını alamayan bi insan isyan etmez mi ? O ugraslar harcanan vakit boşuna mı yani ? Mesela ben 100 ü geçicek ama hala zırh yok..Her yolu deniyorum oyunu silip tekrar yükledim ne kadar anlamsız olsa da,charımı baska bir hesaba aktardım acaba olur mu diye..Ama gel gör ki madalyadan baska birsey yok.Desteğe attıgım maillerden doğru düzgün bir cewap alamadım.Oyundan illallah ettim..