KANUNİ BAŞKANINA CVB DIR

Tılsım sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
dahi71
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu
Sunucu: Tılsım
Klan: Arzın Çocukları

KANUNİ BAŞKANINA CVB DIR

Mesaj gönderen dahi71 »

kanunixxisa unutulmaz laron
ısa loncadan uzaklaştırılmıştr

sebep

başkana hakaret başkanla alay etmek
başka kişilerle mıgrata sığıbnak yapmak
hancı adlı kişinin esaretı altına gırmek
hancı ne derse onu yapıyo bızı bıle takmıyo

werdığı sözu tutmadı
kadıme çağırıldı gelmedı

daha bırçok sebep war ama ben ayıbını gızlıyom burda
ısayla uzak durun

ne zaman özur dıler adam olursa o başka yoksa böyle uzakaşma dewam etcektır

kanuni başkanına cvb dır bu BEN HANCI (KURTBEYİ) şunu unutma loca başkanı kimse kimseyi bu oyunda esaret altına almaz alamazda insanlar kendine saygı duyulan değer verilen yerede bulunmaktan zevk alır ben ve arkş larım kimseyi sömürmeyiz kullanmayız çıkar larımız için kullanmayız bahsettin kişi oyundas değer verdim insanalrdandır şunu unutma burda bir çok kişinin şahit oldu gibi kendi lonca üyesinin görevini dahi yrm etmeyen bir başkanada başkan demek doru değildir unuttun galiba ama hatırlatmak isterim ki sen yazmak istemedin o sebeblerden dolayı BENİM ETKİM ALTINDA mı kaldın yani şuraya yazmış oldun sebebler çok komik bir başkana yakışmaz ozaman seninde uzaklaştırma alman lazım en azından KENANA BENLE GİTTİN İÇİN NEDERSİN kendinede uzaklaştırma verecekmisin başkan
Kurtbeyi
Aynı dili konuşanlar değil aynı duyguyu paylaşanlar anlaşabilir

Türk esir olmaz Türk korkmaz Türkün düşmanı Türk olmaz

Bu vatan bizim BİZİM kalacak!!!

Yiğitlik ölmedi hala yaşıyor!!

KURTBEYİ
Kullanıcı avatarı
Shader
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı
Klan: Lodos

Re: KANUNİ BAŞKANINA CVB DIR

Mesaj gönderen Shader »

He şu kuralı anlamıyorum tam centrioun kesiyosunuz adam cagırıyo lonca olarak gidecez bekle işim var hayde uzaklaştırma valla arada Hasan yaparsa yapar bizim loncadan onada taş atın gider o da xD
Resim
Kullanıcı avatarı
StylxZorabi
Cin Avcısı
Cin Avcısı

Mesaj gönderen StylxZorabi »

Ben aslinda kadir gibi biri hakkinda yorum yapmiycaktim ama ortada kadirin insanlari kulandigi acikca ortaya cikiyor cunku bende bir zamanlar kadirin loncasinda uyelik yaptim carimi 39 lewel yaptim ve bir lonca uyesi yardim etmedi ve yardim beklediler benden ve ben sogdum lonca dan bir amaliyat gecirdim ve bu amaliyat sayesinde tekrar yurumuye basladim geldigimde bana su lafi söyledi kadir sende sattin bizi git ayse ablanin etegine saklan dedi ve ben hic bir seyi bilmiyordum anlatim ama kadir dinlemedi cunku saf degistirmisti kadim hidra zor kesliyordu ozamanlar ve kurt loncasi bu isi iyi yapan bi ekipdiki kadir bunun farkindaydi ve su sözlerini unutarak arz klanina gecti ve bu tilsimi arzlara dar edecegim ve o kurt loncasini rezil edecegim murat kendini bir halt saniyor daha dunku bebe gibi bir cok lafini unutarak gitti ve bu kisilerle kadim kesti lodos klanindan dislaninca geri dönemedi simdi diyorumki birak baskanligi ilk önce bi car sahibi gibi davran ve komik mevzularla uyeni satma cunku onlar seni temsil ediyor

Resim
ResimResimResimResimResim
Kullanıcı avatarı
Reymond
İstihbarat Üyesi
İstihbarat Üyesi

Mesaj gönderen Reymond »

Kurtreis aynı şeyi bizim sayfamızada koymuşsun amacınız nedir ?

Şunu söyleyim baydı artık bu kavgalar sıktı insanı şurda yarım saat birşey oyunucaz resmen oyunun kavgasını yapıyoruz burda.
En son Reymond tarafından 11 Eki 2010 19:02 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
<)
Kullanıcı avatarı
Kaptanmagaradami
Çınaraltı Müdavimi
Çınaraltı Müdavimi

Mesaj gönderen Kaptanmagaradami »

Konuyu açan Kurtreiis değil Kurtbeyi biraz dikkat ;)
CaSqueRoA - Kaptanmağaradamı / Tılsım
Raiders of Anatolia
[Tılsım Kanadı'nın Basit Bir Üyesi :)]

www.anadoluakincilari.com
Kullanıcı avatarı
Reymond
İstihbarat Üyesi
İstihbarat Üyesi

Mesaj gönderen Reymond »

Kaptanmagaradami yazdı:Konuyu açan Kurtreiis değil Kurtbeyi biraz dikkat ;)

iyi yakalamışsın
<)
Kullanıcı avatarı
AlpAykan
Junon'un Katili
Junon'un Katili

Mesaj gönderen AlpAykan »

YAhu bu bir oyun , bu kadar ciddiye almayın.
Kişinin veya kişilerin hatalarını örtme taraftarı olun.
HAtaları gün yüzüne çıkartmak hele ki böyle forumda
gözümüze soka soka konu açmak ,
ne size bir şey kazandırır ne de bize bir şey kaybettirir.

Artık bu tür yorum yapmaktan yoruldum.Bu bir oyundur.Amaç eğlenmek ,
dostlarımızla esenleşmektir.
Ben sırf bu sebeplerden oyuna ve foruma giriyorum.
Vallahi ve billahi loncamın forum sözcüsü olmasam artık girmiyeyim dediğim çok oldu.
Artık yeter.Gına geldi....
Kullanıcı avatarı
kurtreis
İstihbarat Üyesi
İstihbarat Üyesi
Lonca: Kurt

Mesaj gönderen kurtreis »

İsmimi dile almadan önce dikkatli oll

Kurtbeyi ( Mehmet Abiyi ) iyi tanırım sever sayarım bu güne dek hiç kimseye bir yanlışı olmamış aksine hep destek olmuştur yardımcı olmuştur onun hakkında bilip bilmeden yorum yapanlar kendi ayıplarını önce kapatsınlar biz kimin ne olduğunu iyi biliyoruz Kanunixx Loncası hiç yok iken başkanı İzhar charı ile * itemsiz çöplerle gezip kendini sağlam sayarken arkamızdan atıp tutmaya çalışıp sancağında kıstırdığımızda düşman gördüğü benden izin isteyecek kadar düşmü biridir Kadim Hidra konusunda ise tam bir nankörlük abidesi oldu geçmişinde bize karşı kullandığı ukala kelimelere karşı biz yine iyi niyet gösterip kimse yardım etmezken yardım ettik Arz Klanı şahittir bir gece benden istediği yardımı kırmayıp gidip görevini yaptığımı ve buna rağmen bunu iyi niyetimizi kullanıp üstümüzden prim yapmaya çalışacak zihniyette bir şahıs. Ben hiçte yardım etmeye bilirdim kimsenin etmediği dışladığı gibi dışlayabilirdim ama yapmadım yardım ettim karşılığında gördüğüm tek kelime ile nankörlük oldu biz bunlar çok gördük ve çokta sineye çektik. O küçük aklıyla bize düşman olmaya kalktı biz kayle alamdık aklınca bizi rezil etmeye çalıştı Kadim Hidra'yı keserek ama o kadar cahildi ki güncellemeden sonra 3 grup ile arz klanında bu işi yapan yine ben ve ekibimdi bunu bile bilmeden aklınca bana kapak yapma çabasına girdi ve yine üstüne güldürdü. Kendisini bize karşı pohpohlayanlar bile ona sahip çıkamazken biz yine umursamadık ki bir şeyin farkına varamadı kurduğum bir loncam var diye düşündü ki ekibinin bir çoğu bizim loncaya almadıklarımızdan oluşuyordu böyle bir durumda bizimle rekabete girişmeside bizde bir tebessümden başka bir şeye sebep olmadı olmuycakta kayle alınmadı alınamazdıda ...

Sana bir nasihatim olsun Kanunixxbaşkan yaptığın bir işte yada konuştuğun bir kelimede iki defa düşün çocuk deilsin yaşını almışsın bir iş yaparken daha dikkatli olmanı öneririm bu dikkatsizliğin mi desem cahilliği mi desem bilmiyorum ama bunlar hep seni küçük düşürtüyor ...

Kurtbeyi ile bir sorunu da olan varsa o kareye benide eklesin onunla sorunu olan benimle sorunu var sayarım ...
*** Kurt Loncaları Genel Başkanı ***

Kurt Loncası

KurtReiis
KurtReis
cCcREİScCc

Geciken Şafak Bir Kurt Uluması ile Sökecektir.

2008 Yılından Beri...
Kullanıcı avatarı
StylxZorabi
Cin Avcısı
Cin Avcısı

Mesaj gönderen StylxZorabi »

AlpAykan yazdı:YAhu bu bir oyun , bu kadar ciddiye almayın.
Kişinin veya kişilerin hatalarını örtme taraftarı olun.
HAtaları gün yüzüne çıkartmak hele ki böyle forumda
gözümüze soka soka konu açmak ,
ne size bir şey kazandırır ne de bize bir şey kaybettirir.

Artık bu tür yorum yapmaktan yoruldum.Bu bir oyundur.Amaç eğlenmek ,
dostlarımızla esenleşmektir.
Ben sırf bu sebeplerden oyuna ve foruma giriyorum.
Vallahi ve billahi loncamın forum sözcüsü olmasam artık girmiyeyim dediğim çok oldu.
Artık yeter.Gına geldi....

Herzaman iyi niyetli konusyorsun hunx ama burda konusulan mevzu her zaman birine camur atan birinin yuzunu ortaya cikarmak icin bence az bile böyle insana :)
ResimResimResimResimResim
Kullanıcı avatarı
AlpAykan
Junon'un Katili
Junon'un Katili

Mesaj gönderen AlpAykan »

VAlla kim ne derse desin ben doğru billdiğim şeyi hep söyledim gene de söyliyeceğim.
Söylediklerime tarafsız gözle bakarsanız sizde ne demek istediğimi anlıyacalsınız.

Resim
Kilitli

“Genel Sohbet” sayfasına dön