***Börteçine Loncası İletişim Sayfası**(Yeni)

Tılsım sunucusuna ait Loncaların iletişim, bilgilendirme ve paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
Tmlahmet07
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı
Sunucu: Tılsım
Klan: Arzın Çocukları

Re: ***Börteçine Loncası İletişim Sayfası**(Yeni)

Mesaj gönderen Tmlahmet07 »

SEVGİLİ BÖRTEÇİNE
LONCASI VE ÜYELERİ ÖNCELİKLE LONCADAN BAZI KİŞİLER GİBİ ATILMADIĞIMI LONCADAN ÇIKTIĞIMI LONCA ÜYELERİNE DUYURURSANIZ SEVİNİRİM BAZI ÜYELER BANA ATILDIMI SÖLÜYO BU HİÇ HOŞ BİR DAVRANIŞ DEĞİL SADECE ŞU WARKİ LONCADAN ÇIKTIM...
ıIYeRbAĞLeeIı
ıIByGuiLtYIı

Since 2008
Kullanıcı avatarı
Tmlahmet07
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı

Mesaj gönderen Tmlahmet07 »

LONCADAN ATILANLAR GİDİP LODOS OLUP CAN SIKMAKTAN BAŞKA BİLDİKLERİ YOK AMA BEN HİÇ BİR LONCA ÇARINI LEVELİ NE OLURSA OLSUN LODOS YAPMADIM BUNU YAPMADIĞIM GİBİ LONCADAKİ İLK ÇARIM OLAN BÖRTEÇİNEXGUİLTY ADLI ŞİFACIMA GİRMEDİM NEYSE FAZLA SÖZE LUZÜM YOK HADİ KOLAY GELE SİZLERE
ıIYeRbAĞLeeIı
ıIByGuiLtYIı

Since 2008
Kullanıcı avatarı
ustax66
Sığınak Fedaisi
Sığınak Fedaisi
Sunucu: Eminönü
Lonca: Raiders Of Anatolia

Mesaj gönderen ustax66 »

Ahmet; loncadan neden ayrıldın ? bahane ne idi ? Mantıklı bir şekilde yazarmısın ?

Atılmadım , ayrıldım yazmışsın pekiyi neden girdin loncaya neden ayrıldın?

Lonca hep aynı, geldiğinden beri ayrılmanı gerektiren ne oldu ? ayrıldınsa neden günah çıkarıyorsun yoksa haklı olmadığını sende bildiğin içinmi ???
Resim
Resim

[right]Arif YAMAN[/right]
Kullanıcı avatarı
ustax66
Sığınak Fedaisi
Sığınak Fedaisi

Mesaj gönderen ustax66 »

Sevgili kardeşim ayça;

Evet fırtına gibi bir loncayız sen iki günde şaşırdın ben geceden ertesi akşama kadar şaşırdım.

Olayı tam bilmiyorum, ama lonca olarak sığınaklara gidileceği zaman takım komutanımız ömerin itemleri zayıf olduğu için, itemi daha iyi olan birinin gelmesi istenmiş galiba, galiba diyorum çünki olayın detayını bilmiyorum ve bilmekte istemiyorum.

Ömer tamam deyip çıkmış ahmet yani guuty ömer yoksa bende yokum diye lider mertkana rest çekmiş, bildiğim bu kadar doğru yada yanlış bileyim bir börteçine lidere karşı geliyorsa helede toplumda restvari tavır yapıyorsa bu bilerek kendini attırmak içindir. Menfaati tamam olmuştur. Ve ayrılmak için bahane lazımdır.

Çünki loncada değişen birşey yok. Loncada ona karşı bir tavır yok.

işin iç yüzünü yine bu arkadaşımız biliyor.

Lider değişimine gelince, bu karar mertkan nın dinlenme ihtiyacını temin etmek ve loncayı dışarıdan tahlil etmek için aldığı bir karardır ve geçicidir.
Resim
Resim

Kullanıcı avatarı
Icha
Cin Avcısı
Cin Avcısı

Mesaj gönderen Icha »

ustax66 yazdı:Sevgili kardeşim ayça;

Evet fırtına gibi bir loncayız sen iki günde şaşırdın ben geceden ertesi akşama kadar şaşırdım.

Olayı tam bilmiyorum, ama lonca olarak sığınaklara gidileceği zaman takım komutanımız ömerin itemleri zayıf olduğu için, itemi daha iyi olan birinin gelmesi istenmiş galiba, galiba diyorum çünki olayın detayını bilmiyorum ve bilmekte istemiyorum.

Ömer tamam deyip çıkmış ahmet yani guuty ömer yoksa bende yokum diye lider mertkana rest çekmiş, bildiğim bu kadar doğru yada yanlış bileyim bir börteçine lidere karşı geliyorsa helede toplumda restvari tavır yapıyorsa bu bilerek kendini attırmak içindir. Menfaati tamam olmuştur. Ve ayrılmak için bahane lazımdır.

Çünki loncada değişen birşey yok. Loncada ona karşı bir tavır yok.

işin iç yüzünü yine bu arkadaşımız biliyor.

Lider değişimine gelince, bu karar mertkan nın dinlenme ihtiyacını temin etmek ve loncayı dışarıdan tahlil etmek için aldığı bir karardır ve geçicidir.

ne diyeceğimi bilemedim...
neresinden tutsanız bir yeri gelen bir konu;

varan bir;
bir üyenin itemı zayıf die sığınağa o gelmesin bu gelsin denmesi pek şık değil(Hiç değil) ama bunu lider Mertkanın yaptığını sanmıyorum(bu onun tarzı değil...bu fikri(itemı güçlü birini alalım Ömer'in yerine fikrini) ortaya atan kimse,bilsin çok ayıp etmiş ve hayır Mertkan beyin bunu yapacağını sanmıyorum..bunu oradaki başkası ortaya atmıştır)

varan iki;
buna rağmen bir üye olarak lidere rest çekmek de hiç doğru değil; Ahmet yanlış yapmış(eldeki bilgiler ışığında çok büyük bir başka ayıp...)

varan üç;
liderlik,(kızmayın sakın.. özellikle yeni lider siz sakın alınmayın)
liderlik öyle sen oldun ben olcağımla olmaz..başkanlık öyle olunur ama liderlik için olayların gelişimi ve yaşanmışlıklar vardır...süreç gerektirir lider olmak..süreçle olunur
yani lider kolay olunmaz...
ama aynı şekilde kolay da bırakılmaz...çünkü liderlik eden kadar liderlik edilenler de vardır..
Türk olmanın en sevdiğim yanı "kral öldü yaşasın yeni kral" diyemiyor oluşumuzdur..
Bu minvalde ;)
Mertkan kardeşimiz iyi bir "liderdir"..süreçle birlikte lider olmuştu...sıfatı kazanmıştı..
şimdi;
liderlik, öyle geçici durum değerlendirmesi falan dinleyen bir kavram olsa anlarım ama...eldeki kavram; dayanışmayı, dayanmayı, sabretmeyi de gerektiriyor...sabırda örnek olmayı...
Mertkan Kardeşim;
Ahmet sana ayıp yaptı diye Ayça nın günahı ne?ya da Arif abinin?Onlar niye liderlerinden oluyorlar???Seza'nın Cuma günü bana (bilerek ya da bilmeyerek) yaptığı 2. ayıbı(ilkini zaten sizinle paylaşmıştım) düşünsem o zaman ben ne yapmalıyım???...

bu yüzden naçizane ben kendi adıma liderin değişimini kabul etmiyorum...

Eee ne olacak???

ortada yeni lider(bana göre adayı) zaten var ve iyi biri...(buna gerçekten eminim)

Artı lider değişince herkes yenisine "yok ben eskiyi tanırım" diyebilme hakkına sahip mi?
hiç değil...hakkı ve haddi değil...

Bu yüzden beni "geçici izinli" yazınız efendim...
çünkü eski liderin ayrılmasını kabul etmeyen bir kişi olarak yeni liderin iktidarına yönelik (gerçekte olmasa da sanal olarak) bir karşı çıkışmış gibi görülebilir hissiyatım..

Mertkan kardeşimiz dinlensin..dönsün ben de dönerim...o vakte kadar bende dinleneyim

Not:
Son 2 günde yazılanlar içinde bir "disiplin", bir "sertlik" bir "emir-komuta"mevzuusu olmuş...
arkadaşlar;
burasının bir oyun,
bunun o oyundaki bir lonca,
üyelerinin de komando birliğine kayıtlı asker değil;
sizin gibi başka oyuncular olduğu gerçeğinden fazla uzaklaşmamak iyi olur sanırım...

Düşünüyorum da siz beni bir izinli yazınız...
zaman içinde durum belli olur ya dönerim ya da lonca üyelerinden item falan almadığım ama lonca üyelerine (takas adı altında takas da olmadan)item verdiğim çarımı silerim...
iyi günler
kolay gelsin

son cümle en önemlisidir;

"her ne olacaksa olsun; ama dostluk hep bakii kalsın..."
Yapım halinde...
under construction..
Kullanıcı avatarı
TheRiamax
Çınaraltı Müdavimi
Çınaraltı Müdavimi
Sunucu: Anka

Mesaj gönderen TheRiamax »

Selamün aleyküm öncelikle konu fazla uzadı mertkan ömere sen git itemin kötğ demedi sana başka grub bulayım dedi ömer tersden anlayıp anladım ben diyerek grubdan cıkdı. Bunun üzerine ahmet ömer yoksa ben yokum dedi bana lonca hiç faaliyet yapmıyor dediler adamları aldım ekibi 3 gün önceden kurdum iksir yok dediler 90 tane kudret+ can iksiri dilendim arkadaşlarımdan kardeşlerim için. Onların bana böyle yapması ayıp değilmi ayça söyle bana? bende bunun üzerine size faliyet haram dedim ve çıkdım.

Bir lidere (Lider) Birşeyi veya bir toplumu yöneten kişidir bir lidere karşı cıkılmaz bu o kişinin aile terbiyesini saygısını saygınlığını ve kişiliğini göstermekdedir.

MERT İle özelden konusduk beni görmüyorlar beni saymıyorlar beni hiç yerine koyuyorlar bana bu tavırları alan kişiler nasıl lonca olmayı beklerler diyerek cevap verdi.

Adam haksızmı ayçaa__? Benim burada arif abiye saygısız hareketler yapmam hoş olurmu olmaz neden? ben onu babam gibi görüp seviyorum buna ise saygı derler (Saygı) Bir toplumun içinde neyin kişinin nasıl ve neden gibi yumusak ve düzgün telaffuzda konuşmasına davranmasında gülümsemesinden anlarsın..

Nedemk bir lidere senin başkanına seni yöneten kişiye karşı çıkarsın? çıkamazsın eğer sen o lidere öyle yaparsan afedersiniz o liderde isyan eder ben merte sonuna kadar hak veriyorum her türlü ihtiyacında yanındayım ben sadece geçici bir süre liderim ben herkezin dilinden anlarım. Ve bu yüzden bazılarınız benim kurallarıma alışsalar mert gelene kadar iği olur.

Bana kalsa ben arifabi başkan olsun isterdim oyunu fazla bilmeye bilir ama oyunu bilmemek başkanlık yapamayacağı anlamına gelmez neden arif abinin lider olmasına karşı cıktım biliyormusun. Çünki arif abide bazılarına tıpkı mert gibi aşırı derece yumusak çıkıyor .

Lakin ben hala bu durumdan rahatsızım başkan dururken sözcünün lider olması ama yapacak bişey yok ya uyum sağlayacaklar yada gidecekler.

Rahatsızlık verdiysem affola iği forumlar.
Resim
Kullanıcı avatarı
TheRiamax
Çınaraltı Müdavimi
Çınaraltı Müdavimi

Ve mert ile özelden görüşmeseydim sinirinden loncayı kapatacakdı şükür edin halinizeki hala buradayız bir aradayız.
Resim
Kullanıcı avatarı
TheRiamax
Çınaraltı Müdavimi
Çınaraltı Müdavimi

Şimdi yeni lideriniz olarak bu konuya başka cevap vermemenizi rica ediyorum sizden konu fazla sapıp uzamasın.
Resim
Kullanıcı avatarı
ustax66
Sığınak Fedaisi
Sığınak Fedaisi

Mesaj gönderen ustax66 »

TheRiamax yazdı:Şimdi yeni lideriniz olarak bu konuya başka cevap vermemenizi rica ediyorum sizden konu fazla sapıp uzamasın.
Resim
Resim

Kullanıcı avatarı
TheRiamax
Çınaraltı Müdavimi
Çınaraltı Müdavimi

Lonca içi iki tane kural koyuyorum bu kuralları lonca kurallarına yazarsak görmessiniz diye düşündüm. Bu kuralı okur okumaz forum sözcümüz alp lonca kurallarına ekleyecektir.

Satılık eşyalarınızı lonca içi yarı fiyatına satacaksınız sadece kendi aranızda alısveriş yapacaksınız lonca içi yarı fiyat satış yapmayanı bana söylemeniz yeterlidir.Başka ihtiyaçlarınız olursa ve loncadaki arkadaşlarınızdan bulamazsanız ancak lonca dışındakilerle alış veriş yapacaksınız.

Her cuma günü mübarek günümüzde lonca kasasına 500 bin koyacaksınız lonca kasasının şifresini arif abi ve ben bileceğim o aldıgımız paralarla eksikleriniz tamamlanmaya çalışacakdır.

NOT: Bu kurallar loncamızın daha iği gelişe bilmesi için faydalı olacakdır bu kurallara uymayan cezalandırılacakdır.
Resim

“Lonca İletişim” sayfasına dön