YeTeR Beeeeeeeeeeeeeeee
- CrUeLHuSo
- Salgın Koruyucusu
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Arzın Çocukları
YeTeR Beeeeeeeeeeeeeeee
özür dilerim arkadaslar boyle bi başlık atmak istemezdim ama bu oyunda boyle adam olmayanlar olduktan sonra oynamanın anlamı kalmıyo 4.kez soyuldum artık item dizicek halim yok bırakıcam istediniz bu ise tamam siz kazandınız )=
[color=#40FF00][/color]H£®k£S AyNıyk£N ߣN Fa®kLıydıM. $iMdi H£®k£S Fa®k Pe$iNd£ ߣN Yin£ AyNıyıM![b][/b]
- Dangerxbdrobere
- Cin Avcısı
- Klan: Lodos
Re: YeTeR Beeeeeeeeeeeeeeee
ilköncelikle geçmiş olsun kardeşim bugün benimde soyuldu hemden bütün hepsi ama bitürlü anlamıyorum nasıl soyduklarını keyloggerde yok arkadaşta çalmadı bnm bende bugün bıraktım kardeşim dilerim Allahtan onlara öle birşey yaparki bütün hırsızlar için geçerli yerinden oynayamasın birdaha oyuna giremesin neyse kardeşim üzmeye gerek yok Allah bin belalarını versinler oyunda 2 kuruşluk zevkimiz vardı onunda içine ettiler oyunda zevk bırakmadılar hepsine lanet olsun ama üzülme kardeş bunun Ahiret günüde var ahiret gününde hesaplaşıcaz bunlarla eskiden bende çar çalmıştım töbe etmiştim 1 yıl oluyor
ILLeGaLxxİnTiKaM
LawLeSşxxİnTiKaM
LawLeSsxxİnTiKaM
LawLeSşxxİnTiKaM
LawLeSsxxİnTiKaM
Kanka nasıl soydurdun ya ?
( Arda Sen Misin )
( Arda Sen Misin )
- Dangerxbdrobere
- Cin Avcısı
banamı dedin arda die?
ILLeGaLxxİnTiKaM
LawLeSşxxİnTiKaM
LawLeSsxxİnTiKaM
LawLeSşxxİnTiKaM
LawLeSsxxİnTiKaM
Gercekten çok geçmiş olsun bende soydurdum çarımı bir sürü itemim ve param gitti. yazdım foruma BIRAKIYORUM ARTIK YETER dedim ama yinede giremeden duramadım....eminim sende döneceksin tekrar... ama dönmem diyorsanda hayatında basarılar dilerm...
Oodiseus / Odiseus / Odiseusxx
CHE Guevara;
●●•Gerçekçi olalım, imkansızı isteyelim...•●●
●●• Dizlerimin üstünde yaşamaktansa, ayaklarımın üstünde ölmeyi tercih ederim...•●●
●●•Savaşan, kaybedebilir. Savaşmayan, çoktan kaybetmiştir...•●●
CHE Guevara;
●●•Gerçekçi olalım, imkansızı isteyelim...•●●
●●• Dizlerimin üstünde yaşamaktansa, ayaklarımın üstünde ölmeyi tercih ederim...•●●
●●•Savaşan, kaybedebilir. Savaşmayan, çoktan kaybetmiştir...•●●
Ben Rotary Rotaryxlider Drhouse benim 8 kere hesaplarım soyuldu, Karakterlerim çalındıı bir sürü anlat anlat bitmez... Çalanların isimleri ; Xasiprensx Alberta bunlar beni bitirdiler bıraktım.Eminönünde başladım beyazköşkğn çivisi çıktı artık eminönü rahat gelirseniz beklerim kardeş...
IIIıPEACEıIII / IIIIıPEACEıIIII / peace / Rotary
Evet sana Arda dedim. Erdem misin
Rotary diokı 8 kere çar soydurmuş Cruel 4 kere soydurmuş oyuna 41 ci başlayanım fakat hala soyulmadım Siz birşeye aldanıyorsunuz........Suç Sizde
Sakla Zamanı İnekler Aç Kalsın (^_-)
[MevLana Değilim AdaM oLuNDa GeLiN..........!]
İsmimi anarken Destur Demeyi Unutmayın Çok Yahşiyam ;;)
- CrUeLHuSo
- Salgın Koruyucusu
- Klan: Arzın Çocukları
yha o kadar kolay değil adam oyunda olupta şikayet ediyoruz yonetici arıyoruz bulunmuyo baska zaman hemen cıkıyo sans yoq büyük sahra ardenner set yücelen set ve 2 tane 49 lwl carımı sildi adam gecende 999 susturuldum sonra acıldı yanı anlayamıyorum o kadar ugras item al sunucuda tek ol bi güncelleme hepsi çöp tekrar ugras mor item diz bir gelsın soysun 
[color=#40FF00][/color]H£®k£S AyNıyk£N ߣN Fa®kLıydıM. $iMdi H£®k£S Fa®k Pe$iNd£ ߣN Yin£ AyNıyıM![b][/b]
- seagle
- Meteor Kaşifi
- Lonca: Sentinus
:?: NASIL SOYULUYOR ANLAMIYORUM SİZ KLANINIZA kullanıcı adı ve şifrenizimi yazıorsunuz :?:
(Geçmiş Olsun bu arada)
(Geçmiş Olsun bu arada)
.......SeaGle (49 lwl)Büyücü
.......Dbsimsekdb(49 lwl)Savaşçı
.......FastxSeaGlexDbxI(49 lwl)Şifacı(^)AsHaB-ı KeHF)

*2254*
.......Dbsimsekdb(49 lwl)Savaşçı
.......FastxSeaGlexDbxI(49 lwl)Şifacı(^)AsHaB-ı KeHF)

*2254*