Ben Enesgerigeldi Halan kuklacıdaki İnsanları çözemedim 1.5 senedir kuklacıda oynıyorum 2 senede sancakda oynamıştım.Bu oyundaki insanların benle ne alıp veremedi var halna Anlayamadım :S.İstanbulgeceleri örnğn adam ws dio tmm diom Çarının üstüne dio tmm diorum adamı 1-0 yenerken Adam kaçıo alışkınım saten bunlara çoğu kişi kaçıo Kaçmayanmı var ) sonra enesgerigeldi doalndırıcı hırsız düzenbaz diyor peki ben buun neyini çaldım ne hırsızlımı gördü
sonra sunucuda en hileli en düzenbaz adma olduk KİMSEYE BİŞEY YAPMADIM HALDE !!!! herkesle tek tek ws ederim yanımada Sınırsız şahit alırım fakr etmez çözemedim ne alıp veremediniz var benlen ya ?? SOrun varsa gelin halledelim
Açıkcası Herkes Kimin Ne Mal Oldunu Bilio İnşlh en Kısa zamanda 'İSTANBUL KIYAMET VAKTİ KUKLACI' sunucusunda bir ÖLÜM OYUNU olur ve orda herkeisn foyası ortaya çıkar !!!! fazla uzatmaya gerek yok herkese iyi oyunlar iyi başarılar !! :| :| :| :| :| :| :| :|
Benden nefret edin Çünkü sizden değilim arkamdan hep küfredin ben kendime kefilim dünyalarımız farklıdır anlaşamıcaz eminim ama giren çıkan ne sade rapimi dinleyin
Pit10
Not: Senden neden nefret ettiğimi yazaarsam böle bişi çıkar Forum hesabınız süresiz olarak kapatılmışdır
Yetkili
He bu arada sancakdaki karakterin Ottoman mıydı bana dıolarkı sen Ottomanmısın sonra ottomansan dıyokı senın ben taaa saydırıyo sulaleme adamlar
enesblack yazdı:Ben Enesgerigeldi Halan kuklacıdaki İnsanları çözemedim 1.5 senedir kuklacıda oynıyorum 2 senede sancakda oynamıştım.Bu oyundaki insanların benle ne alıp veremedi var halna Anlayamadım :S.İstanbulgeceleri örnğn adam ws dio tmm diom Çarının üstüne dio tmm diorum adamı 1-0 yenerken Adam kaçıo alışkınım saten bunlara çoğu kişi kaçıo Kaçmayanmı var ) sonra enesgerigeldi doalndırıcı hırsız düzenbaz diyor peki ben buun neyini çaldım ne hırsızlımı gördü
sonra sunucuda en hileli en düzenbaz adma olduk KİMSEYE BİŞEY YAPMADIM HALDE !!!! herkesle tek tek ws ederim yanımada Sınırsız şahit alırım fakr etmez çözemedim ne alıp veremediniz var benlen ya ?? SOrun varsa gelin halledelim
Açıkcası Herkes Kimin Ne Mal Oldunu Bilio İnşlh en Kısa zamanda 'İSTANBUL KIYAMET VAKTİ KUKLACI' sunucusunda bir ÖLÜM OYUNU olur ve orda herkeisn foyası ortaya çıkar !!!! fazla uzatmaya gerek yok herkese iyi oyunlar iyi başarılar !! :| :| :| :| :| :| :| :|
çocuk ne zaman büyüyeceksin ; benle ws ettiğinde seni 5 / 2 yada 5 / 3 yenmiştim tam hatırlamıyorum ancak ; sen bana ws yi satmam için para teklif etmiştin şahidimde var doğrumuyum ?
enesblack yazdı:Ben Enesgerigeldi Halan kuklacıdaki İnsanları çözemedim 1.5 senedir kuklacıda oynıyorum 2 senede sancakda oynamıştım.Bu oyundaki insanların benle ne alıp veremedi var halna Anlayamadım :S.İstanbulgeceleri örnğn adam ws dio tmm diom Çarının üstüne dio tmm diorum adamı 1-0 yenerken Adam kaçıo alışkınım saten bunlara çoğu kişi kaçıo Kaçmayanmı var ) sonra enesgerigeldi doalndırıcı hırsız düzenbaz diyor peki ben buun neyini çaldım ne hırsızlımı gördü
lan adam seni 5/0 yenio ws de parasını vermiosun sonra adama hırsız diye laf ediosun Atatürkçübüyücü 1 sen 2 canbaz 3 sunucu sizden kurtulup rahatlasa
lan adam seni 5/0 yenio ws de parasını vermiosun sonra adama hırsız diye laf ediosun Atatürkçübüyücü 1 sen 2 canbaz 3 Batuhangs 4 sunucu sizden kurtulup rahatlasa
he bu arada ben Atatürkçü bu gunden ıtıbaren sunucumuza gerı donmus bulunmakdayım Atatürkçüxdoktor adlı karakterımle
enes sunucuda atıp tutuyosun yok işte en iyi büyücüyüm wsde yenilmezim daha dün geldin hemen dayılanıyosun herkes yerini bilecek wsde yanına adam alarak para teklif ederek olmaz bu işler gelmiş bide forumu kirletiyosun