Aleyküm selam Emre kardeşim.Sana loncana ve tüm tılsıma da hayırlı günler...cCcemrecCc yazdı:sa hayırlı günler ... (Börteçinexemre)
Oº°‘¨ нυηχℓση¢αѕι уєηı güη¢єℓ ѕαуƒαѕı (уєηι) ¨‘°ºO
Re: Oº°‘¨ нυηχℓση¢αѕι уєηı güη¢єℓ ѕαуƒαѕı (уєηι) ¨‘°ºO
selamün aleyküm kolay gelsin hunx loncasına iyi bir haftalar geçirmenizi temeni ederim
xALPx
AtISaLDıMÇaYıRa
AtISaLDıMÇaYıRa
Aleyküm selam.bymosess yazdı:selamün aleyküm kolay gelsin hunx loncasına iyi bir haftalar geçirmenizi temeni ederim
Bil mukabele kardeşim.
- KoLpaxxhayaT
- Sahaf Yardımcısı
- Sunucu: Sancak
- Klan: Arzın Çocukları
Aleyküm selam / Selamün aleyküm.izhar yazdı:selamun aleykum ıyı geceler
Gününüz aydın olsun.
S.a Abilerim Aplalarım Kardeşlerim Hepinizi Çok Sevdim Seveceğim Neyse Lafı Uzatmayım Ben Yusuf ve Knk Feto Oyunu Bırakmış Bulunmakdayız Hunxpower Çarı Silinmiştir Anlaşılmasın ki HunxLoncasından Ayrıldık... HunxLoncası Hep Dostumuzdur ve Dostumuz Kalacakdır Oyun Açlık Yapanlara Kalsın Bakalım Bizden Bu Kadar!!!
Hunxonly'nin Yiğeni (YuSuF)
Aleyküm selam , Yusuf kardeşim.yusuf1121 yazdı:S.a Abilerim Aplalarım Kardeşlerim Hepinizi Çok Sevdim Seveceğim Neyse Lafı Uzatmayım Ben Yusuf ve Knk Feto Oyunu Bırakmış Bulunmakdayız Hunxpower Çarı Silinmiştir Anlaşılmasın ki HunxLoncasından Ayrıldık... HunxLoncası Hep Dostumuzdur ve Dostumuz Kalacakdır Oyun Açlık Yapanlara Kalsın Bakalım Bizden Bu Kadar!!!
Kararınıza saygı duyarız.Lakin , durumdan başkan ve yönetimin sanırım hala haberi yok.
Böyle bir işlem yapmadan önce bizlerle ,
bir fikir alış verişi yapsaydınız iyi olurdu.
Fakat yine de siz kardeşimizsiniz.Size oyununuz da bol şanslar.
Hayatınızda da , sağlık mutluluk ve sonsuz başarılar dileriz.
Yolunuz açık olsun , lonca da olmasanız da kardeşimizsiniz , bunu bilin yeter.
Kimi zaman unutuldum, kimi zaman kahroldum, üzüldüm. Fakat beni kimse, hiçbirşey yıkamadı. Hayat ne kadar zor olsada, onun cilvesini yenmeyi başardım. Bazen yanlız kaldım dostum, arkadaşım, düşmanım dahi olmadı. Bazen de çevrem beni yanlız bırakmamak için varını yoğunu ortaya döktü, yanımda oldu. Her güzel şeyin bir sonu olmalı elbette. Güzel dostlukların, kardeşliklerin bile... Fakat herşeye rağmen emin olun; Bizi ancak ölüm ayırır ailem...

..
.\.Emre./.
- cCcemrecCc
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Tılsım
- Klan: Arzın Çocukları
S.a kolay gelsin iyi günler...

Fazla birşeyimiz yok göründüğümüz kadarız,
ortamı biz kurar şeklide biz koyarız...!!