Kilite Devamsa Konuya Devam...
Kilite Devamsa Konuya Devam...
Bizimde yorumlarımızı paylaşacağımız konu açarsanız daha iyi olur.Ya da bırakın kendi konumuzu kendimiz açalım.Bu şekilde bir yere varılmaz.Sabitlemişsin konuyu kilitlemişsin.
LODOS'a Taze KAN, Teşkilata HEYECAN...
kopi
GaRaVeL
Aerrow
AeRRoW
Redcaps
Haksızlık karşısında eğilmeyiniz; çünkü hakkınızla beraber şerefinizi de kaybedersiniz...
kopi
GaRaVeL
Aerrow
AeRRoW
Redcaps
Haksızlık karşısında eğilmeyiniz; çünkü hakkınızla beraber şerefinizi de kaybedersiniz...
Re: Kilite Devamsa Konuya Devam...
3 günde 2. kere aynı sorunu yaşayan insanların durum hakkındaki yorumlarını paylaşabilecekleri bir alanın olması lazım gerçekten
Yapım halinde...
under construction..
under construction..
Plus paraları sizin cebinizden çıkmıyor.Neden boşu boşuna plusım harcanıyo?O zaman böle durumlar için boşa giden her saate ekstra plus istiyorum.
kopi
GaRaVeL
Aerrow
AeRRoW
Redcaps
kopi
GaRaVeL
Aerrow
AeRRoW
Redcaps
-
TurkDragon
- Işık Hanım'ın Elemanı

- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
Peki soruna ait cevaplarınıza sadece bu konudan devam ediniz. Lütfen yeni konular açmamaya özen gösterelim.
İyi forumlar.
İyi forumlar.
Kilit atan olmasa yeni konu açıcak kadar kafadan sorunlu değiliz.Haklıyız ve hakkımızın peşindeyiz.
kopi
GaRaVeL
Aerrow
AeRRoW
Redcaps
kopi
GaRaVeL
Aerrow
AeRRoW
Redcaps
sanırım bu TTnet sayfası giriş problemi, güncellemeden sonra gelişti ve giriş sayfasının yeni düzeni uymadı...onu eski hale getirmeyi düşünmenizi önermeme izin veriniz
Yapım halinde...
under construction..
under construction..
- mitmet
- Yalnız Adam'ın Dostu

- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Arzın Çocukları
hesapladım 10 kuruş bile etmiyor 10 saat qiremesenAerrow yazdı:Plus paraları sizin cebinizden çıkmıyor.Neden boşu boşuna plusım harcanıyo?O zaman böle durumlar için boşa giden her saate ekstra plus istiyorum.
yazamayacağım kadar çok karakter..

Gizlenmiş İçerikGöster
GİZLİ İÇERİĞİ AÇTIN!! BU MESAJ KENDİNİ 3 SAAT 17 DAKİKA 3 SANİYE SONRA İMHA EDECEKTİR!!
VAMOS RAFA!
Benim gibi binlercesini düşün ve hesabını öyle yap.700.000 kişilik oyun diyolarmitmet yazdı:hesapladım 10 kuruş bile etmiyor 10 saat qiremesenAerrow yazdı:Plus paraları sizin cebinizden çıkmıyor.Neden boşu boşuna plusım harcanıyo?O zaman böle durumlar için boşa giden her saate ekstra plus istiyorum.1 tl werse yönetim para üstünü karqoyla qönderir misin
kopi
GaRaVeL
Aerrow
AeRRoW
Redcaps
kopi
GaRaVeL
Aerrow
AeRRoW
Redcaps
-
TurkDragon
- Işık Hanım'ın Elemanı

- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
TT Net tarafından kaynaklanan sorun an itibari ile düzelmiştir.
İyi oyunlar.
İyi oyunlar.