Üretim toplama puanları kaç kere sıfırlanabilir?
Üretim toplama puanları kaç kere sıfırlanabilir?
Arkadaşlar üretim ve toplama puanlarını kaç kere sıfırlama şansımız var istediğimiz kadar sıfırlıyabilirmuyuz diğer konuda bunun hakkında bilgi yokta
DehşeTuLVahşeT // Öylenormal
- Canceazi
- Kadim Hidra Avcısı

- Sunucu: Meran
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: #direngezi
Re: Üretim toplama puanları kaç kere sıfırlanabilir?
istediğin kadar : ) sonuçta gbm gibi bir makineEk1nc1 yazdı:Arkadaşlar üretim ve toplama puanlarını kaç kere sıfırlama şansımız var istediğimiz kadar sıfırlıyabilirmuyuz diğer konuda bunun hakkında bilgi yokta

Colorado - Magicem - BeoWulfxBaNDeRaS - MeGaxPeaRSoN

Ek1nc1 yazdı:Arkadaşlar üretim ve toplama puanlarını kaç kere sıfırlama şansımız var istediğimiz kadar sıfırlıyabilirmuyuz diğer konuda bunun hakkında bilgi yokta
Kutun bitene kadar sıfırla, sonrasında 3. sınıf oyuncu olacaksın.
Eğer tekrar kutu yüklersen 1. sınıf oyuncu olacaksın.
Kutu yükleyemezsen üzülme plus yüklersin 2. sınıf oyuncu olursun.
Ama üretim ve toplama puanlarını tekrar sıfırlayabilirmisin ? yada yönetim bu mevzuyu ticari meta olarak gördüğü biz oyuncularının kutu almadan sıfırlayamazsın mantığına dayandırıyorsa;
tekrar sıfırlamak için sen yine 1. sınıf yani kutu alan bir oyuncu olmalısın.
Umarım faydalı olmuşuzdur....

http://www.dailymotion.com/video/xgsjx9_dikkat-kyrylmaz-her-turk-yzlesin_shortfilms
Az söz erin yüküdür, çok söz hayvanın yüküdür. Bilene bu söz yeter sende cevher var ise. (Yunus Emre)
- HellRiDerS
- Fareli Köyün Kavalcısı

- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Lodos
Küçük bir düzeltme yapmam gerekiyor hesabınıza 1 kere bile IKV Özel Kutu yüklerseniz istediğiniz kadar toplama puanlarınızı sıfırlayabilirsiniz.anektod yazdı:Ek1nc1 yazdı:Arkadaşlar üretim ve toplama puanlarını kaç kere sıfırlama şansımız var istediğimiz kadar sıfırlıyabilirmuyuz diğer konuda bunun hakkında bilgi yokta
Ama üretim ve toplama puanlarını tekrar sıfırlayabilirmisin ? yada yönetim bu mevzuyu ticari meta olarak gördüğü biz oyuncularının kutu almadan sıfırlayamazsın mantığına dayandırıyorsa;
Ayrıca oyun evreninde oyuncular sınıflandırılmazlar nitekim üretim ve toplama puanlarının sıfırlanması ile IKV oyuncularının istedikleri hatalı puan verme ve Nadide Reçetelerin üretimi konusundada çözüm gelmiştir.Özel Kutunun avantajları zaten ortadadır 1 aylık plus paketi 12 tl ye alırken Kutu ile 3 aylık plus paketi 19.90 tl ye alıyoruz.
Koray YAR
Düzeltme için teşekkürler.Hellriders yazdı:Küçük bir düzeltme yapmam gerekiyor hesabınıza 1 kere bile IKV Özel Kutu yüklerseniz istediğiniz kadar toplama puanlarınızı sıfırlayabilirsiniz.anektod yazdı:Ek1nc1 yazdı:Arkadaşlar üretim ve toplama puanlarını kaç kere sıfırlama şansımız var istediğimiz kadar sıfırlıyabilirmuyuz diğer konuda bunun hakkında bilgi yokta
Ayrıca oyun evreninde oyuncular sınıflandırılmazlar nitekim üretim ve toplama puanlarının sıfırlanması ile IKV oyuncularının istedikleri hatalı puan verme ve Nadide Reçetelerin üretimi konusundada çözüm gelmiştir.Özel Kutunun avantajları zaten ortadadır 1 aylık plus paketi 12 tl ye alırken Kutu ile 3 aylık plus paketi 19.90 tl ye alıyoruz.
Lakin sizinde böyle bir değerlendirme yaparken kutunun yaygın bir şekilde her ilde satılmadığını göz önünde bulundurmanız gerekiyor. Eğer ki söyledikleri gibi kutular her ildeki Teknosa mağazalarında satılıyor olsaydı bu sorun olmaktan çıkacaktı. yaptıkları güncelleme iyi bir şey, yanlız sadece kutu alanlara verilmiş bir hak olması işte bu 3'lü standart demek.
kutulu,pluslu,plussuz fiyat farkı olacak şekilde bundan yararlanmalıydı, o zaman her oyuncuyu bir tutmuş vede ayrım yapmamış olurlardı....
Saygılarımla...

http://www.dailymotion.com/video/xgsjx9_dikkat-kyrylmaz-her-turk-yzlesin_shortfilms
Az söz erin yüküdür, çok söz hayvanın yüküdür. Bilene bu söz yeter sende cevher var ise. (Yunus Emre)
Kendinizi bir GM olarak düşünün oyun kurdunuz yıllarca uğraştınız yılmadınız devam ettiniz peki karşılığınız ne olacak oyuncuların memnuniyetsiz tavırlarımı ? Yıllarca uğraşıyorsunuz ve eliniz boş sonuçta ekmek parası. İşi bedava çeviriyorsunuz ki bu oyun okadar paralı bi oyun değil ayrıca kutuda pahalı değil tek sorun heryerde bulunmaması olsun. Ellerinden geleni yapıyorlar ekmek paraları sonuçta yani herşeyde bedava olursa ne anlamı kalır ?
Tam destek yönetim :arrow:
Tam destek yönetim :arrow:
Nothing
- HellRiDerS
- Fareli Köyün Kavalcısı

- Sunucu: Teşkilat
Teknosa satmıyorsa online satış mağazalarından kolaylıkla temin edebilirsinizanektod yazdı:Düzeltme için teşekkürler.Hellriders yazdı:Küçük bir düzeltme yapmam gerekiyor hesabınıza 1 kere bile IKV Özel Kutu yüklerseniz istediğiniz kadar toplama puanlarınızı sıfırlayabilirsiniz.anektod yazdı:Ek1nc1 yazdı:Arkadaşlar üretim ve toplama puanlarını kaç kere sıfırlama şansımız var istediğimiz kadar sıfırlıyabilirmuyuz diğer konuda bunun hakkında bilgi yokta
Lakin sizinde böyle bir değerlendirme yaparken kutunun yaygın bir şekilde her ilde satılmadığını göz önünde bulundurmanız gerekiyor. Eğer ki söyledikleri gibi kutular her ildeki Teknosa mağazalarında satılıyor olsaydı bu sorun olmaktan çıkacaktı. yaptıkları güncelleme iyi bir şey, yanlız sadece kutu alanlara verilmiş bir hak olması işte bu 3'lü standart demek.
kutulu,pluslu,plussuz fiyat farkı olacak şekilde bundan yararlanmalıydı, o zaman her oyuncuyu bir tutmuş vede ayrım yapmamış olurlardı....
Saygılarımla...
örneğin:http://www.dr.com.tr/Product.aspx?pid=0 ... 0000334132
Koray YAR
Merhabalar
İKV Özel Sürüm Kutusu'nu en az bir kere hesabına kayıt ettirmiş olanlar, yetenek sıfırlama makinesi gibi üretim puanlarını da sıfırlayabilirler.
İKV Özel Sürüm Kutusu'nu en az bir kere hesabına kayıt ettirmiş olanlar, yetenek sıfırlama makinesi gibi üretim puanlarını da sıfırlayabilirler.
- Theanswerr
- Sahaf Yardımcısı

- Sunucu: Meran
sınırsız. . . . .. . . . .. . . . . . ..
ALLEN IVERSON>CROSSOVER MASTER
THEANSWER
İZNİM OLMADIKÇA ALAMASSIN BENDEKİNİ BENDEN ALSAN BİLE BENDEKİ HESAP SORAR SENDEN
THEANSWER
İZNİM OLMADIKÇA ALAMASSIN BENDEKİNİ BENDEN ALSAN BİLE BENDEKİ HESAP SORAR SENDEN
Canceazi yazdı:istediğin kadar : ) sonuçta gbm gibi bir makineEk1nc1 yazdı:Arkadaşlar üretim ve toplama puanlarını kaç kere sıfırlama şansımız var istediğimiz kadar sıfırlıyabilirmuyuz diğer konuda bunun hakkında bilgi yokta
auril & DoubleLift