Aydın Kuşadası'nda oynayanLar içeri :D
- Magicxcraft35
- İri Fare Avcısı

- Sunucu: Kuklacı
Re: Aydın Kuşadası'nda oynayanLar içeri :D
Bende aydın merkezdenim.Aydın sosyal bilimler Lisesinde okuyorum 9. sınıfım.Bizim okul 5 yıl olduğundan dolayı 1 sene geç gitmiş gibi görmeyin.
Hatta şuan okuldan yazıyom f klavye :S neyse bi buluşma vb şeyler gerçekleşirse ileti yollarsanız sevinirim.
Türklük bedenimiz,İslamiyet ruhumuz.Ruhsuz beden ceset olur..
Asilzade
Asilzade
okuyon mu yaş kaç bilgi ver kendi çarlarının adlarını yaz 

New StyLe
ben de emel mustafa usaklı anadolu lisesindeyim ögle arası gel bi ws atalm :mrgreen:Magicxcraft35 yazdı:Bende aydın merkezdenim.Aydın sosyal bilimler Lisesinde okuyorum 9. sınıfım.Bizim okul 5 yıl olduğundan dolayı 1 sene geç gitmiş gibi görmeyin.Hatta şuan okuldan yazıyom f klavye :S neyse bi buluşma vb şeyler gerçekleşirse ileti yollarsanız sevinirim.

- mitmet
- Yalnız Adam'ın Dostu

- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Arzın Çocukları
oturmayanlar dışarı mı 
yazamayacağım kadar çok karakter..

Gizlenmiş İçerikGöster
GİZLİ İÇERİĞİ AÇTIN!! BU MESAJ KENDİNİ 3 SAAT 17 DAKİKA 3 SANİYE SONRA İMHA EDECEKTİR!!
VAMOS RAFA!
post kasmak isteyenler dışarı :lol:mitmet yazdı:oturmayanlar dışarı mı

- mitmet
- Yalnız Adam'ın Dostu

- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Arzın Çocukları
buyrun kapı bu tarafta :lol:TeaM09 yazdı:post kasmak isteyenler dışarı :lol:mitmet yazdı:oturmayanlar dışarı mı
yazamayacağım kadar çok karakter..

Gizlenmiş İçerikGöster
GİZLİ İÇERİĞİ AÇTIN!! BU MESAJ KENDİNİ 3 SAAT 17 DAKİKA 3 SANİYE SONRA İMHA EDECEKTİR!!
VAMOS RAFA!
[/i]ematema yazdı:Aydın'ın kuşadası ilçesinden oynayanlar buraya yazarsa sevinirim.Arkadaşlar Kuşadası'nda oynayan yoktur dedi.Bende merak ettim ve konu açmaya karar verdim.Gereksiz konu falan demeyin çok kişi olursa belki bi gün toplanır birşeyler yaparız

New StyLe
- Magicxcraft35
- İri Fare Avcısı

- Sunucu: Kuklacı
ben de emel mustafa usaklı anadolu lisesindeyim ögle arası gel bi ws atalm :mrgreen:[/quote]
Olur kardeş buluşururz ama ben ikv oynamıyorum artık maksat tanışmak sohbet muhabbet
Olur kardeş buluşururz ama ben ikv oynamıyorum artık maksat tanışmak sohbet muhabbet
Türklük bedenimiz,İslamiyet ruhumuz.Ruhsuz beden ceset olur..
Asilzade
Asilzade