Valla artık sinırden duramayacak haldeyım. 11 Haziran Günunden ıtıbaren anlaşmalı olan butun magazalarda bulunması gereken IKV Özel Sürüm DVD kutusu'nu [ALAMIYORUM]
Bu sorunla karşılaşan bir çok arkadaş var, her ne kadar ılgılenıp duzeltecegız denılsede hala bir hareketlilik yok.
Ben Batman Merkez'de oturuyorum. Burada anlaşmalı olan sadece Teknosa Magazası var ve bu magazada ıse 11 hazıran gununden ıtıbaren bulunması gereken özel sürüm dvd kutusu [HALA YOK] ..
2. Şikayet ise, 01.09.2010 Tarıhinden itibaren silınen karakterler gerı getırılecektır diyorsunuz. Sizce bu iyiligin bu yenılıgın ne anlamı kaldı. Benım karakterım nerdeyse 5 ay gıbı bir süre önce silındı ve dvd kutusundakı plusu yuklesem bıle faydalanamayacagım, ne anlamı kaldı pekı ? Bence bu tarıhı bıraz daha gerıye alsınlar. Şayet almazlar ıse bekledıklerı DVD kutu satışı artış degıl azalma gösterecektir.
İyi gunler
Tamam [alacağız] ' da YOK..!
Re: Tamam [alacağız] ' da YOK..!
:!:bilall yazdı:Valla artık sinırden duramayacak haldeyım. 11 Haziran Günunden ıtıbaren anlaşmalı olan butun magazalarda bulunması gereken IKV Özel Sürüm DVD kutusu'nu [ALAMIYORUM]
Bu sorunla karşılaşan bir çok arkadaş var, her ne kadar ılgılenıp duzeltecegız denılsede hala bir hareketlilik yok.
Ben Batman Merkez'de oturuyorum. Burada anlaşmalı olan sadece Teknosa Magazası var ve bu magazada ıse 11 hazıran gununden ıtıbaren bulunması gereken özel sürüm dvd kutusu [HALA YOK] ..
2. Şikayet ise, 01.09.2010 Tarıhinden itibaren silınen karakterler gerı getırılecektır diyorsunuz. Sizce bu iyiligin bu yenılıgın ne anlamı kaldı. Benım karakterım nerdeyse 5 ay gıbı bir süre önce silındı ve dvd kutusundakı plusu yuklesem bıle faydalanamayacagım, ne anlamı kaldı pekı ? Bence bu tarıhı bıraz daha gerıye alsınlar. Şayet almazlar ıse bekledıklerı DVD kutu satışı artış degıl azalma gösterecektir.
İyi gunler
- bilall
- Antrepo Bekçisi

- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Lodos
- Lonca: ALTINORDU
2. şıkayet için söyleyecegınız bir şey varmı ? Çunku Özel surum DVD kutusundakı plusu aktive edersem istesemde karakterım gelmeyecek çunku 01.09.2010 tarıhınden önce silinmıştı benım karakterım. Bu tarıhı daha uzun olarak ayarlarsanız daha verımlı olur.
- bilall
- Antrepo Bekçisi

- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Lodos
- Lonca: ALTINORDU
bilall yazdı:2. şıkayet için söyleyecegınız bir şey varmı ? Çunku Özel surum DVD kutusundakı plusu aktive edersem istesemde karakterım gelmeyecek çunku 01.09.2010 tarıhınden önce silinmıştı benım karakterım. Bu tarıhı daha uzun olarak ayarlarsanız daha verımlı olur.
Merhaba arkadaşlar,
Daha önceden de pek çok konuda yazdım. Sizlerin görüşlerinizi takip etmeye çalışıyoruz. Her görüşü değerlendirme amacındayız. Genel etkileşimdeki bir konuyu sabitlememiz de bu isteğimizin sonucudur.
Sizlerin görüşlerini daha iyi takip edebilmemiz için lütfen bu konudan devam ediniz. Aynı görüşleri birden fazla göndermeniz sadece bizlerin sizlerin görüşlerini takip etmemizi zorlaştıracağı için tek mesajda görüş ve önerilerinizi paylşaınız.
Teşekkürler.
Daha önceden de pek çok konuda yazdım. Sizlerin görüşlerinizi takip etmeye çalışıyoruz. Her görüşü değerlendirme amacındayız. Genel etkileşimdeki bir konuyu sabitlememiz de bu isteğimizin sonucudur.
Sizlerin görüşlerini daha iyi takip edebilmemiz için lütfen bu konudan devam ediniz. Aynı görüşleri birden fazla göndermeniz sadece bizlerin sizlerin görüşlerini takip etmemizi zorlaştıracağı için tek mesajda görüş ve önerilerinizi paylşaınız.
Teşekkürler.
İKV'den Haberdar Olun!
http://www.facebook.com/istanbulkiyametvakti[/center]