İKV KuTu

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kilitli
Kullanıcı avatarı
aDosiSxunruLyx
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Beyaz Köşk
Klan: Lodos

İKV KuTu

Mesaj gönderen aDosiSxunruLyx »

Merhaba Ben Heray Otomatik Olarak Ttnet'ten Plus geliyor benım hesabıma ne yanı ben şimdi ayrıca bu kutu plusmu alıcam bir gbm için sunu adam gibi yapsınlar benım karekterlerıme zaten heray otomatık plus yüklenıyor sizce ayrıca neden para vereyım yönetim bunu düzeltsin lütfen
Adosisxunruly - Turanadosis
Kullanıcı avatarı
aDosiSxunruLyx
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Beyaz Köşk

Re: İKV KuTu

Mesaj gönderen aDosiSxunruLyx »

Neden böyle birşey yapma gereği duyoyrsunuz anlamıyorum , Sonucta Ttnet'teki plus paralarıda size geliyor Daha Cok Kazanıyorsunuz ama az para verenler bize göre dahamı karlı oluyor bumu yanı lütfen bu dediklerimi değerlendiriniz.
Adosisxunruly - Turanadosis
Kullanıcı avatarı
veym2
Tılsım Tanığı
Tılsım Tanığı
Sunucu: Teşkilat
Lonca: Kara Deniz Yıldızları

Mesaj gönderen veym2 »

git kutu al plus kodunu bi kağıda yaz kutudaki kodu karala yolda 3 4 dakka cdyi sat 5tl ye zaten 15 liraya satılıyo d&r da 5tlyede sattınmıydı 10tlye gelir boşa 12 tl verip 1 ay alcan 10 verip 3 ay alırsın :)
Kullanıcı avatarı
trapzone1
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Kuklacı
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen trapzone1 »

tebrıkler kardesım cok haklısın [GM] ler oyuna özen göstermıyor madem kutu ıstıyorsunuz makınaya terzı fahrıdekı reçetelerı kımyacı fılan ypında mıllet ordan uretsın nadıde esyaları . Ama sız ılla ktu alın dıyosunuz herşey para deıldır .
herşey para ıse kutu almadan oynanmasın oyun bu gıdıısle cok oyuncu kaybedılece kbunu hep soyluyorum 1 . ben olucam ıyı forumlar

• eski biR dost < IITRABZONLUII >
          • KankaXzeus
[/color]
Kilitli

“Genel Etkileşim” sayfasına dön