böyle bısey warmı ya kutu ne alaka anlamadım adamlar resmen kutu alın dıyor bu böyle gıderse cok oyuncu kaybedılecek benden solemesı
bır ıs yapıyosanız dogru duzgun yapın
kutu alanlara gösterdıgınız özellık zaten yetıyor fazla ex fazla kp ıtem dusme sansı örs az para makına az para tamam bunları anladık da bu fazla artık yeter .
böyle birşey varmı gm ler özen gösterin artık
- trapzone1
- FareAdam Düşmanı

- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Arzın Çocukları
böyle birşey varmı gm ler özen gösterin artık
eski biR dost < IITRABZONLUII >
- KankaXzeus
Re: böyle birşey varmı gm ler özen gösterin artık
Sizlerin görüşlerini takip etmek istiyoruz. Bunları takip etmekten öte arşivliyor yorumluyoruz. Bu yüzden lütfen bir konu hakkında yorum yaparken sizler için bir başlık sabitlenmişse yorumlarınızı oradan paylaşınız. Bu şekilde herkes görüşü için bir forum açarsa ne biz sizlerin yorumlarını takip edebiliriz ne de sizler bizim yanıtlarımızı.
Neden İKV Özel Sürüm Kutu istendiği duyurumuzda belirtilmişti. Bunun maddi bir öğe olmadığı ise başka bir mesajımda İKV Özel Sürüm Kutu ile 3 aylık Plus Paket fiyatları kıyaslanarak yanıtlanmıştır.
Şunun tüm camiamız tarafından bilinmesi gerekir ki İKV Özel Sürüm Kutu İKV için büyük öneme sahiptir. Bu önem ise maddi değil manevidir.
Paylaşımlarınız için şimdiden teşekkürler. Bu konuyu kapıyorum. Sabitlenmiş konumuzdan devam edebilirsiniz.
Neden İKV Özel Sürüm Kutu istendiği duyurumuzda belirtilmişti. Bunun maddi bir öğe olmadığı ise başka bir mesajımda İKV Özel Sürüm Kutu ile 3 aylık Plus Paket fiyatları kıyaslanarak yanıtlanmıştır.
Şunun tüm camiamız tarafından bilinmesi gerekir ki İKV Özel Sürüm Kutu İKV için büyük öneme sahiptir. Bu önem ise maddi değil manevidir.
Paylaşımlarınız için şimdiden teşekkürler. Bu konuyu kapıyorum. Sabitlenmiş konumuzdan devam edebilirsiniz.
İKV'den Haberdar Olun!
http://www.facebook.com/istanbulkiyametvakti[/center]