EnSoNxLeonar yazdı:pekı feax ın eskı hırsızlardan oLdunu bılen varmı :lol:
AcizLik Hatsafa da , Aciz İnsanLarın Tek Ümitleri İftira dır. Az Once Kuzenime Dediqin Gibi Kanıt Var mı ? Suan Seviyeni Kaliteni Ortaya Koymus Bulunmaktasın. Polis Anayasasından Bir Madde İle Yorumumu Bitirmek İsterim. Bir insanın Sucu oldugunun Bir Katını Yoksa Sucsuzdur.
EnSoNxLeonar yazdı: car soyuLma meseleme burnunu sokma 1 mılyar oyun param calındı.
Merak ettiğim bişey var.
Bu oyunda bu kadar milyar parası olan kişi acaba sabahlara kadar canavar kesip para mı kastı yoksa maden mi çekti.
Bu oyunda kimin ne oldugunu biliyoruz ahmet biz..Bir zamanlar bono hilesini hatırlatırım herkeze
Kişisel tartışma şekline dönüşen konular kapatılacaktır. Uyarı ile kapatılan konuların devamı niteliğinde veya aynı içerikte ya da konunun neden silindiğine yada taşındığına dair konu açılamaz.
Uyarı mahiyetinde kabul ederek lütfen konu başlığına sabit kalarak yorumlar yapınız.
Merak ettiğim bişey var.
Bu oyunda bu kadar milyar parası olan kişi acaba sabahlara kadar canavar kesip para mı kastı yoksa maden mi çekti.
Bu oyunda kimin ne oldugunu biliyoruz ahmet biz..Bir zamanlar bono hilesini hatırlatırım herkeze
zuhahaha bano hırsızımı dıorsun bana :lol: :lol:
İyi Gününde Kötü Gününde Hep Beraberiz Çünkü Biz ANKARAGÜÇLÜYÜZ..
KUSURA bakmayın ama KOPTUM gülmekten hazirandan eylüle kadar hergün 6 kişiyle kadımı kesioruz biz BEYAZKÖŞK'teHer kez kadımı kesti sunucuda kadım fiyatları 100 m ye yakın iniş gösterdi bunun üzerine maden fiyatları coştu 3 çarımada 1 günde kestim kadımı
Seagle kardesım Kesılmeyecek bişi DeIl Ama Buna Yapacak Adam yok yada yapmaya canları ıstemıolar. bunuda İlk kez Kuklacıda basaran Grubu tebrık edıyorum..