Merhaba.
Oyunu bırakma kararını almam herkezin söylediği gibi çok zor olmadı. Bu oyunu 2 senelik bir zamandan fazladır oynamakdayım. Oyunda dostumun çok olduğunu düşünüyordum bu oyunu oynarken GRUP bölgeler eklentisi gelene kadar grup bölgesi eklentileri geldikden sonra dostlarımızın çoğunun çıkarcı olduğunu gördüm. Grup bölgelerinin BOSS larını daha görmek kısmet olmadı herneyseki oyunu bırakma kararı aldım. Kararı almamın kararının bir bölümünün kişisel sıkıntılarımdan da kaynaklıdır.
Yanlız şunbu söylemek isterimki GRUP bölgelerı İKv nın sonunu hazırladığını dusunuyorum. 2 Yılı aşkın bir süredir bu oyunu oynamama rağmen onca dostumun olduğunu SANDIĞIM halde grup bölgelerıne girmek kısmet olmadı oyuna yeni üye olucak kişiler bence bu ayrımcılıga fazla direnemicekler. Herneyse son sözüm olarak Herkez'e GERÇEK hayatta başarılar dilerim Oyunda dost bildiğim cıkarcılar Sizlerede boll itemler.
Feryat Paşa senı tanıdım ve hakketen kanım ısındı kardeş. Alllaha emanet oll kendıne cok cok cok cok İii bakk hıc bıseye canını sıkma hersey gelıp gecıcıdır.. Real hayatında basarılar paşamm allaha emanetsin.........
kurtlarxferyat yazdı:Merhaba.
Oyunu bırakma kararını almam herkezin söylediği gibi çok zor olmadı. Bu oyunu 2 senelik bir zamandan fazladır oynamakdayım. Oyunda dostumun çok olduğunu düşünüyordum bu oyunu oynarken GRUP bölgeler eklentisi gelene kadar grup bölgesi eklentileri geldikden sonra dostlarımızın çoğunun çıkarcı olduğunu gördüm. Grup bölgelerinin BOSS larını daha görmek kısmet olmadı herneyseki oyunu bırakma kararı aldım. Kararı almamın kararının bir bölümünün kişisel sıkıntılarımdan da kaynaklıdır.
Yanlız şunbu söylemek isterimki GRUP bölgelerı İKv nın sonunu hazırladığını dusunuyorum. 2 Yılı aşkın bir süredir bu oyunu oynamama rağmen onca dostumun olduğunu SANDIĞIM halde grup bölgelerıne girmek kısmet olmadı oyuna yeni üye olucak kişiler bence bu ayrımcılıga fazla direnemicekler. Herneyse son sözüm olarak Herkez'e GERÇEK hayatta başarılar dilerim Oyunda dost bildiğim cıkarcılar Sizlerede boll itemler.
Elveda dostum, sen de mi bırakıp gidiyorsun diyorum her ne kadar ben de pek oynamasam da...
Dilediğin grup bölgesi olsun senin geceden sabaha kadar girelim beraber, bir kere deseydin bana Yasin kardeşim girelim bin kere girerdik seninle...
Bu denli çabuk bırakma derim daha yapacağımız çok işler var ama tabiiki karar yine de senin, Allah'a emanet ol ve kendine iyi bak, dilerim bundan böyle hayatta senin için hep hayırlı işler çıkar karşına ve hep hayırlı yollardan geçersin...
Yine de bir umut fikrin değişirse gözüm ÖM kutusunda (:
Yasin.
Bitmez görünen mücadelede bir adım daha ilerlemek için... Tılmesa
Feryat kardeşim ;
Seninle bir muhabbetim ve samimiyetim olmadı.
Ama oyundan gidenler kervanına birinin daha katılması her geçen gün beni kat be kat üzüyor.
Kardeşim , bırakma nedenin grup bölgeleri ise , bence erken davranıyorsun.
Öncelikle Kurt Loncasının yaptığı görev organizasyonları var , umarım bu görevlerini ,
hallediceklerdir.
Yani oyunu bırakman aceleci bir davranış gibime geldi.
Yok eğer reel hayatınla ilgili durumlardan dolayı ise ;
kararına saygı duyar , sana hayatında başarılar dilerim.
Fakat şunuda belirtmek isterim.
Bir gün tekrar dönmek istersen , umduğun ve daha önceden bildiğin ortamı bulamıyabilirsin.
Tecrübeyle sabittir.
Sağlıcakla kal ...
Sanma şâhım / herkesi sen / sâdıkâne / yâr olur Herkesi sen / dost mu sandın / belki ol / ağyâr olur Sâdıkâne / belki ol / bu âlemde / dildâr olur Yâr olur / ağyâr olur / dildâr olur / serdâr olur