4 büyü Tek Sifa Kadim Pert...!(GLadioxFaex &Hercüles)

Kuklacı sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
kerim73
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Kuklacı
Klan: Arzın Çocukları

Re: 4 büyü Tek Sifa Kadim Pert...!(GLadioxFaex &Hercüles)

Mesaj gönderen kerim73 »

ibrahimking yazdı:ordakı adamlar ustunu 4 4 luk dızmısler kesemeseler ayıp olurdu.hatta yuh olurdu.
biz 4 büyü 1 sıfa kesmıstık(sıfamdaydım,adamlar ısı bılıyodu sadece ck attım:):))
maraton ayaklı buyuler ortaya alıp bı sure hıddet alırlarsa menzıl yapa yapa cok rahat kesılıyo.
Biz orta ya almadık arkadaşım. Ve orada sadece Hercüles ( yani benim büyücüm maraton ayakkabısı vardı). Büyücümle kadim e gelen arkadaşlara sorarsanız anlatır.
KeRiMBeY [Büyücü] [Y2,M1]
KeRiMBeYII [Şifacı] [G3,Ş3]
Kullanıcı avatarı
Faex
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen Faex »

Elfetih yazdı:kestiğiniz de çokmu heyecanlandınız acaba ??

çünkü bakıyorum kestiğiniz gibi foruma koymussunuz da .
İlk Oldugu İcin Koyduk Heycandan Deqil.
Güzel bir oyunun son sözü yoktur .
Kullanıcı avatarı
Lostxdewrimci
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı

Mesaj gönderen Lostxdewrimci »

Bravo yoLdaS..
Lostxdewrimci / MaHseNcI

SoKaKta YaTaNın KüRKü ALıNMaZ , KuNdakLıK BebeNiN SüTü ÇaLıNmaZ , İnsaNLıGıN HeR KiM KuRal KoYsaDa MeRhaMeTiN YoLu SaG SoL TaNımaZ.....

Resim
Kullanıcı avatarı
Faex
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen Faex »

Lostxdewrimci yazdı:Bravo yoLdaS..
Tesekürler YoLdaş.
Fearxqirl yazdı:Gercekten arkadaşlar 1 grup kesiyolar bende arkadaşlarımı alıp gittigimde canı 25lerde kusurdu sonra tanklıgı alarak arz ve lodos uyumu içinde kestık ;)
Tesekürler.
Kullanıcı avatarı
STRAZBOURG
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Mesaj gönderen STRAZBOURG »

Faex yazdı:
kerim73 yazdı:
STRAZBOURG yazdı:Kusura bakmayin ama konu başliğini gorunce 2 kişi kestiniz zanetim,diğer arkadaşlar neydi orada ? sadece oturup izledilermi faex ve herculesmi kesti sadece kadimi,ha birde lodos klanina giripte roa farki diyorsunuz..
Hedefim tartişmak değil,burasi bir forum alani olduğu için bende kendi fikrimi beyan etmek istedim;grubunuzdaki diğer arkadaşlari bir hiçe saymaniz sizin seviyenizi belli ediyor.
Neyse ben ustume duşeni yazayim Tebrik ederim sizi..

Iyi forumlar
Arkadaşım kadim e katılan tüm arkadaşların konu içerisinde ismi var. Ancak git o kişi lere tek tek sor bu görev nasıl yapıldı kimin sayesinde yapıldı onların da bizim gibi düşündüğünü göreceksin. Ancak dier arkadaşları asla yoq saymadıq konu başlığında deil içerisinde isimlerini yazdıq başta da belirttiğim gibi. XD
:arrow: :arrow:
Reklam Reklam Reklam arkadaş !
Özgürlük kazanilmaz Hak edelir..ve Alinir; Bana gülüyorsunuz çunku Farkliyim ; Bende size gülüyorum çünkü hepiniz aynisiniz !

TLOO Erolçigdem
Kullanıcı avatarı
Faex
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen Faex »

STRAZBOURG yazdı:
Faex yazdı:
kerim73 yazdı:
STRAZBOURG yazdı:Kusura bakmayin ama konu başliğini gorunce 2 kişi kestiniz zanetim,diğer arkadaşlar neydi orada ? sadece oturup izledilermi faex ve herculesmi kesti sadece kadimi,ha birde lodos klanina giripte roa farki diyorsunuz..
Hedefim tartişmak değil,burasi bir forum alani olduğu için bende kendi fikrimi beyan etmek istedim;grubunuzdaki diğer arkadaşlari bir hiçe saymaniz sizin seviyenizi belli ediyor.

Iyi forumlar
Arkadaşım kadim e katılan tüm arkadaşların konu içerisinde ismi var. Ancak git o kişi lere tek tek sor bu görev nasıl yapıldı kimin sayesinde yapıldı onların da bizim gibi düşündüğünü göreceksin. Ancak dier arkadaşları asla yoq saymadıq konu başlığında deil içerisinde isimlerini yazdıq başta da belirttiğim gibi. XD
Uzatmak İstemiyorum. Ama sunu Bil Tek Yol İftira atmak Deqil..!
Kullanıcı avatarı
kerim73
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen kerim73 »

DD şaka gibi bazı arkadaşlar var heycan meycan tebrik edip geçmek varken tartışma ortamına ceken arkadaşlar bilin ki cekemeyenlerdir.
KeRiMBeY [Büyücü] [Y2,M1]
KeRiMBeYII [Şifacı] [G3,Ş3]
Kullanıcı avatarı
STRAZBOURG
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Mesaj gönderen STRAZBOURG »

Faex yazdı:
STRAZBOURG yazdı:
Faex yazdı:
kerim73 yazdı:

Iyi forumlar
Uzatmak İstemiyorum. Ama sunu Bil Tek Yol İftira atmak Deqil..!
Ben uzatmiyorumki arkadaş daha önce soyledim gibi burasi bir forum alani olduğu için kendi fikrimi beyan ettim size hakli olarak; ama siz ustune çikmaya çaliştiniz iftira diyorsun ben ortada iftira gormiyorumki,Evet konu başliğina yazmişiniz 4 büyü Tek Sifa Kadim Pert...!(GLadioxFaex &Hercüles) Neden tum grubun nickleri yazilmamişta sadece Gladioxfaex & Hercules yazildi amaç reklam sen iftira diyorsun.

Iyi forumlar
Özgürlük kazanilmaz Hak edelir..ve Alinir; Bana gülüyorsunuz çunku Farkliyim ; Bende size gülüyorum çünkü hepiniz aynisiniz !

TLOO Erolçigdem
Kullanıcı avatarı
Faex
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen Faex »

ArKadasım Bütün Grubun İsmi Sıgmasını mı Bekliyosun Konu Baslıgına. Parantes İcine Sadece bzm İsimlerimizin Yazılmasının Sebebini İse. Cutting arkadasımızın Yorumundan Ögrenebilirsiniz..
Kullanıcı avatarı
mahmutxsolmaz
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Klan: Lodos

Mesaj gönderen mahmutxsolmaz »

ÖnceLikLe tebrikLerimi iletiyorUm da 2. fotoğrafta gecen konusma kısmını kapatsan iyi olur 'GLadioxFaex' nickLi arkadasım :D:D
!! Adı Aşk Bu Eziyetin !!

Resim

“Genel Sohbet” sayfasına dön