hızlı oynamak ve şaheeserler
Re: hızlı oynamak ve şaheeserler
Tamam ama her maden başında bir adam war bu maden toplamaktan başka bişi olamazmı?
-
- Acemi Savaşçı
- Sunucu: Sancak
- Klan: Lodos
la ne dion amq 3 dk mışsehabe09 yazdı:Madende sabır önemli arkadaslar.Saheser üretmektede sabır önemli.Sabırlı olun elbet cıkar maden.Üretenler nasıl üretiyor.3 dk bekle maden basında üretene kadar ne kaybedersin ki ? Saheser üreteceksen sabırlı olacaksın.Eger zengin degilsen sadece KADİM zorlar.Onuda maden cekip satıp veya item kasarak alabiliriz...
Clawxwildtiger Clawxfeldherr Crysync :twisted: :twisted:
clawxfeldherr yazdı:la ne dion amq 3 dk mışsehabe09 yazdı:Madende sabır önemli arkadaslar.Saheser üretmektede sabır önemli.Sabırlı olun elbet cıkar maden.Üretenler nasıl üretiyor.3 dk bekle maden basında üretene kadar ne kaybedersin ki ? Saheser üreteceksen sabırlı olacaksın.Eger zengin degilsen sadece KADİM zorlar.Onuda maden cekip satıp veya item kasarak alabiliriz...![]()
![]()
![]()
![]()
kaç dk.
Clawxwildtiger Clawxfeldherr Crysync :twisted: :twisted:
- maviakrepikv
- Sahaf Yardımcısı
madenler sanş işi bazen ilkte bazen 100 kerede bile çıkar ama bir oyun için bu kadar kendimizi kasmaya gerek yokki. 
Darkxblade[41]
Enerjik[47]
Rockfest[31]
S A N C A K
Enerjik[47]
Rockfest[31]
S A N C A K
AYNEN ne gerek warmaviakrepikv yazdı:madenler sanş işi bazen ilkte bazen 100 kerede bile çıkar ama bir oyun için bu kadar kendimizi kasmaya gerek yokki.
Ama o zamanda bizi kasıyorlar itemsiz genebeckson28 yazdı:AYNEN ne gerek warmaviakrepikv yazdı:madenler sanş işi bazen ilkte bazen 100 kerede bile çıkar ama bir oyun için bu kadar kendimizi kasmaya gerek yokki.
- Atabeyxdoktor
- Sahaf Yardımcısı
Ben 3 Tane üst üste Menekşe çektim snra 5 elmas snra bidaha menekşe çıktı 
Sunucu Anka
Divanıhümayum SunucuSancak
Atabeyxdoktor

Divanıhümayum SunucuSancak
Atabeyxdoktor

-
- Salgın Koruyucusu
- Klan: Arzın Çocukları
hile iLe 2 günde 800 m za :mrgreen:
BLoodxsawyer Bybladexxiki İsimsizxsavascı
Balbazar [2013 Banned]
ѕυѕкυηℓυğυм αѕαℓєтιм∂єη∂ιя. нєя ℓαƒα νєяє¢єк вιя ¢єναвıм ναя αмα öη¢є ℓαƒα вαкαяıм ℓαƒ мı ∂ιує ѕσηяα ѕöуℓєуєηє вαкαяıм α∂αм мı ∂ιує
Balbazar [2013 Banned]
ѕυѕкυηℓυğυм αѕαℓєтιм∂єη∂ιя. нєя ℓαƒα νєяє¢єк вιя ¢єναвıм ναя αмα öη¢є ℓαƒα вαкαяıм ℓαƒ мı ∂ιує ѕσηяα ѕöуℓєуєηє вαкαяıм α∂αм мı ∂ιує
hile yok olsa bile oyun geri sarıyor hata düzeltilip neden bahsediyon?P1s1k0p4xc0cuq yazdı:hile iLe 2 günde 800 m za :mrgreen:![]()
beckson28 yazdı:hile yok olsa bile oyun geri sarıyor hata düzeltilip neden bahsediyon?P1s1k0p4xc0cuq yazdı:hile iLe 2 günde 800 m za :mrgreen:![]()
vAR MİCROSOFTUN Bİ FARESİ YAPILAN HAREKETİ KAYDEDİYOR