İKV-DESTEK TAKIMI Ne Kadar Daha Sürecek.?

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kilitli
Kullanıcı avatarı
QSOMEGOSALENQ
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi
Sunucu: Teşkilat
Klan: Lodos

İKV-DESTEK TAKIMI Ne Kadar Daha Sürecek.?

Mesaj gönderen QSOMEGOSALENQ »

Merhabalar:

Bundan Tam 1 ay Önce Grup Bölgeleri [MİGRAT] nden Düşen Ayrıca Görev Eşyası OLAN [Bilge Kağan Modeli Cevriye Sultan Modeli İpekli Eldiven] Eşyamı kaybettim eldivenim Elimdeydi ve Oyna girdiğimde elimde eldiven olmadığını Gördüm Satmış olacağımı Düşündüm ama Bu İmkansızdı Çünkü Elimde başka bir Eldiven yoktu ve Elim boştu o yüzden cantadan bir eşya ile değiştirmedim Sonra sağdan soldaN Nadide Olan ve Motordan Düşen maraton Ayakkabı nın İbni Sina cevriye asanın kendiliğinden kaybolduğunun duyumunu aldım ve bende desteğe MAIL attım Atmaz olaydım :s

İlk attığım Mailde :[/color]

Merhaba

Geçmiş dönemlerde bu tarz yitiklere destek vermiyorduk. fakat imkanlarımızın gelişmesi üzerinde bu konu da oyuncularımıza destek verdiğimiz öğelere eklenmiştir. Fakat size bu desteği verebilmemiz için lütfen sizden istenen bilgileri tam paylaşınız.

Sunucu Adı: Teşkilat
Karakter Adı: QSOMEGOSALENQ
Eşyanın Adı : (Bige Kağan Modeli Cevriye Sultan Modeli İpekli Eldiven) Eldiven JUNON görevinde Verilen Nadide Eşya Bu Eşya Aktarılma Olmadığı İçin Bulunamaz Bir eşya o yüzden İlgilenmenizi Rica EDERİM

Tarihi ve Saati (burada bu eşyaları kazandığınız tarihi ve yaklaşık olarak saati bildiriniz)

Diye Bi cevap geldi.

Sunucu adı , karakter adı , eşyanın adı , tarihi istediler

hepsi tmm da Tarihi bulmak zordu. Araştırdım bu sürece bi kaç maıl daha attım ve yine aynı şeyi istediler bende kesin yardım ederler diye daha çok uğraştım ve sonunda eşyayı Düşürdüğüm Anın Printini Buldum bir arkadaştan

Ve yine maıl attım bu mailleşme olayı yaklaşık 1 ay sürdü ve Sonunda bana atıaln Mail:

Merhaba

Yapılan bildirimler incelendikten sonra gerekli işlemler yapılacaktır, bu süreç zaman almaktadır. Talebinizin ardından lütfen konu ile ilgili başka mail göndermeyerek talebiniz ile ilgili yapılacak olan bildirimi bekleyiniz.

Şu şekilde Oldu

Bundan sonra tam 1 aya Yakın bekledim Ve hala cevap Gelmedi Dediğim gibi eldiven aktarılmaz Düşürmesi İmkansız Bir eşya olduğu İçin ve yardım Edeceğinizi söylediğiniz İçin Uğraştum

ŞİMDİ BANA BURDAN BİR YÖNETİCİ GM YADA Bİ DESTEK TAKIMI kalkıp ta gereken bilgiyi Lütfen İkvdestek ' e Yollamamı söylemesinler tekrar Hatıratma mesajı demesinler ben vazifemi çok iyi biliyorum

yaklaşık 4 yıla yakındır Bu oynu Oynuyoruz emek veriyoruz Ağaç Dikiyoruz Ama sizden Meyvesini alamıyoruz Dikkat edin Eğlence Dışında Hiçbir şekilde Yardımcı Olmuyorsunuz. 3 yıl 4 yıl oyun oynadık Arkadaşlar AZBİR SÜRE DEĞİL BU

KONUYU İSTERSENİZ KİLİTLEYİN VE HATTA TAŞIYIN NE BİLEYİM BİŞEYLER YAPIN AMA

BU KONUYA Bİ CEVAP YOLLAYIN..mantıklı Bir cevap Yollayın Bugün Oyunda GM Erdoğan ı da Gördüm ve onunlada konuşum o da Destek gibi bişeyler söyledi ve gitti
Yardım edilecek konularda Edİn arkadaşlar siz YÖNETİCİSİNİZ GM SİNİZ ama unutmayın ki Bu oynu asıl var Eden Oyundur ve O oyunu Oynayan OYUNCULARDIR..
Ben Birini Sevmiyordum Oda beni Sevmiyordu Birgün Biryerde Randevuleştik, Ben gitmedim Oda Gelmedi Pp

SomeGİveToGİRL & QSOMEGOSALENQ & DyBGöLGe
Resim
Kullanıcı avatarı
QSOMEGOSALENQ
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi

Re: İKV-DESTEK TAKIMI Ne Kadar Daha Sürecek.?

ŞİMDİ SON OLARAK İKV DESTEK ' E hatırlatma mesajı attım BAKALIM ne yazacaklar

NE KADAR DAHA OYALANACAK OYUNCULAR..
Ben Birini Sevmiyordum Oda beni Sevmiyordu Birgün Biryerde Randevuleştik, Ben gitmedim Oda Gelmedi Pp

Resim
Kullanıcı avatarı
QSOMEGOSALENQ
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi

FORMA KONU AÇMAZDIM bu gibi Konularda Gereksiz olduğu İÇİN AMA buna mEcbur kaldım

MANTIKLI BİR CEVAP..

Resim
Kullanıcı avatarı
DigitalKumSaati
Çınaraltı Müdavimi
Çınaraltı Müdavimi
Sunucu: Eminönü

Mesaj gönderen DigitalKumSaati »

bildiğiniz üzere forum üzerinden bildirim, şikayet yada öneri yapılmamaktadır. İKV Desteğin amacıda budur. zaten konu üzerinde çalışma yapılacağı ve size geri dönüş olana kadar sabır ile beklemeniz Destek Takımı tarafından rica edilmiştir.
Bknz =

Merhaba
Yapılan bildirimler incelendikten sonra gerekli işlemler yapılacaktır, bu süreç zaman almaktadır. Talebinizin ardından lütfen konu ile ilgili başka mail göndermeyerek talebiniz ile ilgili yapılacak olan bildirimi bekleyiniz.

eğer gerekli hatırlatmayı yapmadıysanız " http://www.istanbuloyun.com/support.aspx " adresinden iletişime geçiniz.
İKV İletişim/Destek Formu için Tıkla!
Kilitli

“Genel Etkileşim” sayfasına dön