TWTY Adlı GM NİN DİKKATİNE

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kilitli
Kullanıcı avatarı
Bozkurt
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı
Sunucu: Anka
Klan: Arzın Çocukları

TWTY Adlı GM NİN DİKKATİNE

Mesaj gönderen Bozkurt »

Bariareos isimli forum üyesinin yazmış olduğu yazıda hesap veya çar satmak yok iyi okuyun ve anlamaya çalışın tabii anlamaya çalışırsanız.Orada Başka bir sunucudan başka bir sunucuya para transferi yapılmak isteniyor.Fotolar Elimde Gerekli Mercilerde Görüşürüz ozaman TWITY neyin ne olduğunu anlamadan kilit vuruyorsun konuya pes doğrusu diğer gmlerin de bu konuda görüşlerini alma istiyorum

(Gereksiz Boş Cevaplar Yazmayın )

Adam Tılsımdan arkadaşının çarına para vericek ve beyazköşk sunucusunda o arkadaşının çarından parayı kendi çarına alacak şimdi burada sormak istiyorum TWTY isimli gm konularda anlama zorluğu çekiyor sanırım.HESAP SATMAK oalrak konuyu kilitliyip bariareos isimli şahısın hesabını kapattı.

Özellikle GM LATHANDER VE CAPTAİNATX (ahmet abi ) yardımlarınız bekliyorum
www.loncabeta.org
Kullanıcı avatarı
Bozkurt
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı

Re: TWTY Adlı GM NİN DİKKATİNE

Mesaj gönderen Bozkurt »

Bozkurt yazdı:Bariareos isimli forum üyesinin yazmış olduğu yazıda hesap veya çar satmak yok iyi okuyun ve anlamaya çalışın tabii anlamaya çalışırsanız.Orada Başka bir sunucudan başka bir sunucuya para transferi yapılmak isteniyor.Fotolar Elimde Gerekli Mercilerde Görüşürüz ozaman TWITY neyin ne olduğunu anlamadan kilit vuruyorsun konuya pes doğrusu diğer gmlerin de bu konuda görüşlerini alma istiyorum

(Gereksiz Boş Cevaplar Yazmayın )

Adam Tılsımdan arkadaşının çarına para vericek ve beyazköşk sunucusunda o arkadaşının çarından parayı kendi çarına alacak şimdi burada sormak istiyorum TWTY isimli gm konularda anlama zorluğu çekiyor sanırım.HESAP SATMAK oalrak konuyu kilitliyip bariareos isimli şahısın hesabını kapattı.

Özellikle GM LATHANDER VE CAPTAİNATX (ahmet abi ) yardımlarınız bekliyorum

Hesapların satışı yada devri, sunucular arası transferi, türk parasıyla oyun parasının takası yasaktır.

5. İKV Forum üyeleri oyun yada forum yetkilileri ile tartışmaya çekmeye yönelik konu açamaz.

viewtopic.php?f=52&t=18

İyi Forumlar

TWTY

yazmış olduğu cevaba bak ben adama ankara diyorum o diyor konya sizi foruma kim seçtide koydu bilmiyorum vallahi benim derdimi anlayan yok herhalde veya ben anlatamıyorum veya sizde birşey var

Fotoalr elidme forumda yazılanlar hiçbir alakası yok okudum.Taman hesap açılmazsa açılmaz tılsımda sunucusundaki ikv adına dava sürüyor bir yeni davada biz açmak istiyoruz(Neyin ne olduğunu anlamayacak kadar acizsiniz)

Gücün Yetiyor Nasıl Olsa bu konuyada kilit vur bakalım
www.loncabeta.org
Kullanıcı avatarı
Bozkurt
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı

Mesaj gönderen Bozkurt »

Ahmet Abi Lathander İlginiz İçin Teşekkürler
www.loncabeta.org
Kullanıcı avatarı
Orti
Developer
Developer
Sunucu: Kuklacı
Lonca: Sobee

Mesaj gönderen Orti »

Merabalar,

Oyunu veya oyun içerisindeki hiç bir materyali, karakteri satamaz devredemezsiniz. Bunlar kullanım koşullarında belirtilmiştir. Oynamakta olduğunuz sunucu veya farklı bir sunucuda hesabınızı,karkaterinizi devredemezsiniz.

http://istanbuloyun.com/TermsOfUse.aspx
4. LİSANS HAKKI

İndirme, deneme, satın alma ve/veya Oyun'a abone olmak, size; bireysel, münhasır olmayan, devredilmeyen ve ticari olmayan bir kullanım lisansı verir. Oyun ve uygulamaların telif hakkı kanunlarınca korunduğunu ve fikri mülkiyetinin Sobee'de olduğunu kabul ediyorsunuz. Bu bağlamda, herhangi bir şekilde Oyunu ve uygulamaları çoğaltmamayı, alt-lisans vermemeyi, ticari olarak kullanmamayı, Oyunun, uygulamaların yada materyalin türevlerini oluşturmamayı kabul ve taahhüt ediyorsunuz. Kişisel kullanım için Oyunu kendi bilgisayarınızda çoğaltma ve tamamen kişisel, ticari olmayan bir yedeğini almak için CD'ye yazma hakkınız bulunmaktadır.
Kilitli

“Genel Etkileşim” sayfasına dön