Güncel!!!
(Sürekli Güncellenecektir.)
Elementlerin Dönüşü
- Sivaslliyigido
- FareAdam Düşmanı

- Sunucu: Meran
- Klan: Lodos
Re: Elementlerin Dönüşü

::L::O::D::O::S::::::::::::::K::A::S::I::R::G::A::S::I
Bu Son Güncelleme ile Elementlerın Çöp Olmasının Mağdurlarından Biri de Benım. O Kadar Uğraştım En iyi Element Direnç, Element Saldırı Kombinasyonunu Bir Araya Getirebilmek İçin.Derken Kendimizce Güzel Bir Çar Yaptık Ama Uzun Sürmedı Güncelleme İle Element İtemler Çöp Oldu.Dolayısıyla Bizim Savaşcıda Çöp Oldu Desek Olur Yanı.Ama Bir Husus Daha Var Elementler Çöp Oldu Olmayada Halen Oyunda Düşen Itemlerın Buyuk Çogunlugu Yıne Element Zaten İşe Yaramıyor Birde Bol Bol Düşünce Deli Olmamak Elde Deil.Bu Durum Bir Gözden Geçirilmeli Derim...
Redstrom
1 sene boyunca para kastım madenlerde sabahladım tam seti dizdim derken hepsini çöp yaptılar...başka konularda da bunu düzeltmeleri için o kadar bağırdık ama takan olmadı bizi...eğer düzeltilirse elementlerini ucuza satanlar zarara uğramış olur diyosunuz...onlar ilk önce haklarını aramayı deneselerdi böyle olmazdı...herkes bu duruma şikayet etseydi çok kolay halledilirdi bu mevzu...savaşçının sakınması bağımsız yetenek olacak bu kadar basit...ama adamlar ellerindeki element itemleri çıkarmayı tercih ettiler...
- Sivaslliyigido
- FareAdam Düşmanı

Arkadaşlar bu konuyu desteğe yollmıyorum.Çünkü destekte böyle bir durumla ilgilenmek çok eringenlik istiyor.Neden diye sorarsanız? Çünkü yolladığım daha önceki e-maillerin cevabı(6 ay olmuştur) gelmedi.Gönderdiğim konularda bu konunun yanında deve kalır.

adamlar tüccarda yer yok diye m2 elektrik gözlüğü koymadılar bu konuya bakacaklarını hiç zannetmiyorum biz çabalarımızla kalacaz...
- Sivaslliyigido
- FareAdam Düşmanı

- Sivaslliyigido
- FareAdam Düşmanı

gerçekten sıktı artık kullanılmayacak bir eşyanın oyunda ne işi var o zaman?
Elementlerin geri dönüşünü istiyoruz!!!
Elementlerin geri dönüşünü istiyoruz!!!

- Sivaslliyigido
- FareAdam Düşmanı

[quote="TWTY"]Merhabalar,
İKV Derindeki Sır paketiyle birlikte oyun içerisindeki eksikler kapatılmış, hatalar düzeltilmiştir ve bir çok yenilikler getirilmiştir.
viewtopic.php?f=19&t=22281
Bu değişimi sabırsızlıkla bekleyen oyuncularımızın dışında yetersiz bulan oyuncularımızda bulunmaktadır. İstanbul Kıyamet Vakti değişimlere ve gelişime açık bir oyundur. İKV Destek Forumu üzerinden bize bildirmiş olduğunuz tüm öneriler titizlikle incelenmekte ve oyuncularımızın talepleri doğrultusunda ve imkanlar dahilinde değiştirilebilmektedir.
Oyun ile ilgili tüm önerileri, şikayet vb için lütfen İKV Destek Forumunu kullanınız. İyi Forumlar.
http://www.istanbuloyun.com/support.aspx
Nedense element efsunlu eşyalar göz ardı edildi :?: :?: :?:
İKV Derindeki Sır paketiyle birlikte oyun içerisindeki eksikler kapatılmış, hatalar düzeltilmiştir ve bir çok yenilikler getirilmiştir.
viewtopic.php?f=19&t=22281
Bu değişimi sabırsızlıkla bekleyen oyuncularımızın dışında yetersiz bulan oyuncularımızda bulunmaktadır. İstanbul Kıyamet Vakti değişimlere ve gelişime açık bir oyundur. İKV Destek Forumu üzerinden bize bildirmiş olduğunuz tüm öneriler titizlikle incelenmekte ve oyuncularımızın talepleri doğrultusunda ve imkanlar dahilinde değiştirilebilmektedir.
Oyun ile ilgili tüm önerileri, şikayet vb için lütfen İKV Destek Forumunu kullanınız. İyi Forumlar.
http://www.istanbuloyun.com/support.aspx
Nedense element efsunlu eşyalar göz ardı edildi :?: :?: :?:

- Sanalkorkun
- Labirent Rehberi

- Sunucu: Karaköy
- Lonca: Sanalkorkun
Çok istek var bu konuda benim gördüğüm kadarıyla.
Birisi bir öneri sunmuştu ismini tam hatırlamıyoRum ama çok güzel öneriydi.
Yeni bir Sunucu en fazla 39 level'e kadar yükselen ve yetenekler de 39 level zamanındaki gibi olan bir sunucu.
Çok güzel olurdu bence...
Birisi bir öneri sunmuştu ismini tam hatırlamıyoRum ama çok güzel öneriydi.
Yeni bir Sunucu en fazla 39 level'e kadar yükselen ve yetenekler de 39 level zamanındaki gibi olan bir sunucu.
Çok güzel olurdu bence...
Göster
39 un yetenkLerı oLsa nasıL oLUr quzeL oLmazmı 
Herhangi bir düşünce,konuya,fikiri sindirmeye çalışan,silen, özgürlük sunmayan ikv yönetimi yüzünden pek yorum atasım gelmiyor.