izhar yazdı:selamun aleykum
alp yaptığımız tooplantı pek işe yaramadı gıbı
hala toplantıya gıren loncalar 10m menekşe mawı satıp yada almaya çalışanı war
gerçı foto almadım ama ıstenırse alırım
bence bıraz sabr edıp okulların açılmasını beklıcez belkı o zaman
ıner fıyatlar
sıze we toplantıya gıren loncalara tawsıyem şuanlık uretımler durdurulsa ıyı olur bunuda klandan bolgeden bıldırsek
belkı bıraz da olsa işe yarar
iyi oyunlar bende oyuna az ara werdım
morelım duzelırse doncem oyuna
ıyı oyunlar
izhar yazdı:kasaphasan06 15 Eyl 2010 11:13
İridyum 13m den alınır
buyur
Kurt Loncası bu Toplantılara katılmıyor ve alınan kararlara uyacağını vad etmiyor bu yeni bir karar deil ama madem böyle bir yaklaşımda bulundun bende biraz rencide etmekten geri durmamalıyım deil mi
Biz bu toplantılarda yer almıyoruz kararlara uymuyoruz diyelim peki ya sen ekonomi yi düşürtmek için belirlenen fiyatları ayzılmıştı bunların hiç birinde 100 Milyondan Kadim Hidra Pençesi satılabiliceği yazmıyordu sen bu kararlara uyuna bir loncanın başkanı olarak kendin kendi menfaatin için 100 milyona KadiM Hidra Pençesi satmaya çalışıyorsun birde utanmadan bizimi eleştiriyorsun geri zekalı sen kimsin bizi eleştiricen biz en azından kimse gibi ucuza fiyat düşürtüp stokculuk yapmadık yada böyle kararlar alıp 100 Milyondan Kadim Hidra Pençesi satmaya kalkmadık sen bide utanmadan bizim ismimizi kim oluyorsunda ağzına alıyorsun lan ...
Burada daha çok şey yazar olmayan haysiyetini ayaklar altına atmasını bilirimde bu konu o işin yeri deil konuda tartışma yapmak istemiyorum varsa verebilicek bir cevabın aç konu oradan cevap ver bende rahat rahat rencide edim seni her zaman yaptığım gibi
Hun Loncası arkadaşlar konuda böyle bir dialog olmasını istemezdim aam madem böyle bir yaklaşım olmuş gerekli cevabı vermemiz gerekirdi sebep olduğumuz kirlilik için özür dilerim ...
Reis inan hiç yakışmıyor bu tip tartışmalar ,
ne sana ne Kadir e yakışmıyor.
Amacımız , birlik ve beraberliği sağlamaktı.
Loncalar , gerektiğinde birbirleri ile fikir birliği yapsın diye düşünmüştük.
Ama bakıyorum ki , iki büyük lonca lideri hala birbiriyle atışıyor.
Hemde hiç alakası olmayan bir yerde.
Bu tür konuları , lütfen burda tartışmayın.
İnanın , keşke böyle bir şey başlatmasaydım diyeceğim günler yakındır.
Alp kardeşim Adam direk bizi baz alarak bize laf atıyor bir oku lütfen o herife karşı bir lafımız oldu mu o adama kemik attık mı biz ?
gelip burada bize diş gösteriyor dikkatini çekerim bizde gereken cevabı veririz
Umarım uzamaz son yorumum Alp kardeşim sadece olayı gör diye yazdım bu iletiyi
Dipnot: 2 Büyük lonca lideri demişsin de Kurtreisi ve Kurtlarx loncasını anladım 2. lonca ve lonca lideri nerede ? :|
AlpAykan yazdı:Reis inan hiç yakışmıyor bu tip tartışmalar ,
ne sana ne Kadir e yakışmıyor.
Amacımız , birlik ve beraberliği sağlamaktı.
Loncalar , gerektiğinde birbirleri ile fikir birliği yapsın diye düşünmüştük.
Ama bakıyorum ki , iki büyük lonca lideri hala birbiriyle atışıyor.
Hemde hiç alakası olmayan bir yerde.
Bu tür konuları , lütfen burda tartışmayın.
İnanın , keşke böyle bir şey başlatmasaydım diyeceğim günler yakındır.
S A arkadaşlar günaydın iyi bir hafta geçirmeniz dileğiyle
Murat ve izhar gilin konusu hakkında kimse buraya yorum yazmayacak ne kurtlardan nede kanunilerden nede bizden birisi ben gereken kişilerle görüşdüm ki şayet tartışacak bişeyleriniz varsa açın forumda konu ordan yazışın insanlar kendi ettiklerinin karşılığını yaptıkları gibi bulurlar bunu böle belirtim bu konu burda kapanmıştır
Bu arada akşam saat 21.00 da toplantı olacakdır bu toplantıya özel sebebi olmayan herkes katılmak zorundadır diğer şekilde mazeret kabul edilmicektir özel sebeleri olan kimse toplantıya katılacak arkadaşından birine ulaşsın veya forumdan alpe özel mesaj atsın katılmayacağını ve mazeretini.Bu toplantı özellikle bugün çok önemli ve herkesin elinden geldiği kadar katılmasını istiyom gereken konuları sizlere toplantıda anlatacağım hadin kolay gele sizlere A E O hepiniz
Bu arada alp kardeşim toplantı konusunu ilerleyen satlerde ve oyuna giren arkadaşlara msn de tekrar hatırlatmanı istiyom bu akşamki toplantıya herkesi istiyom hadin ben kaçdım
Selamün aleyküm.
Öncelikle başta Serdar Reis senden ve tüm loncadaşlarımdan özür diliyorum.
Hiç hesapta olmayan bir şey nedeniyle hatırlatmayı hayli aksattım.
®Bu Kadro Dışında HunxLoncasına Ayit Kimse Yokdur Başka ÇarLardan MesuLiyet KabuL Etmıyoruz*
========================================================================= 1.Lonca ÜyeLeri Sohbet İçerisinde İken (Küfür,Hakaret), Vb. İçeren Sözler Kesinlikle KuLLanmıcakLardır Aksi Takdirde Lonca YetkiLiLeri Tarafından Ortak Karar Alınarak Para Cezasına Ve UzakLastırma Cezasına Maruz KaLıcakdır. ========================================================================= 2.Karşı KıLana Lonca Adını Taşıyan Hunx İsimLi Carı İLe İstek Üzerine KesinLikLe Karizma Vermicektir (Yasakdır).. ========================================================================= 3.BeLirLenmiş oLan TopLantıLara Saatinde Ve Gününde Lonca Üyesinin KatıLması Mecburidir.Kişi GeLemicegi TopLantıya Mazeretini Yönetici KişiLere BiLdirmek ZOrundadır BiLdirmeyenLer Lonca YetkiLiLeri Tarafından Ortak Karar iLe(Para) Cezasına Maruz KaLıcakdır. ========================================================================= 4. Madur OLan Ve Çarını Kasmakda ZorLuk Ceken 'Lonca Üyesi' Yardım İstendinde Yardımına Koşmak ZOrundadır.. ========================================================================= 5.Lonca Üyesi Loncadan AyrıLdığında Hunx'AdLı Çarını SiLmek Zorundadır. ========================================================================= 6.BeLirtiLen Lonca KuraLLarına Uymuyan Lonca ÜyeLeri BeLirLi ŞekiLLerde UyarıLır Devamını TekrarLadığında Lonca YetkiLiLeri Tarafından Para Ve uzakLaştırma Cezasına CarptırıLır. ========================================================================= 7.Lonca İçerisinde YapıLacak Ve YapıLmakda OLan EtknLikLer GizLi TutuLmak Zorundadır. ========================================================================= 8.Lonca ÜyeLeri Arasında Cıkacak oLan TartışmaLar Büyümeden Lonca YetkiLiLerine uLaşmak ZorundadırLar. ========================================================================= 9..Lonca Hakkındaki YapıLan EtkinLikLer Ve Duyacagı BiLgiLeri Lonca İcerisindeki ArkadaşLarıyLa PayLaşmak ZOrundadır.. ========================================================================= 10.[En ÖnemLi KuraL]Her Ne oLursa OLsun Lonca İcerisinde Ortak Karar VeriLmeden Hiçbir ŞekiLde Loncada Yeni FaLiyet,DisipLin,Ceza,Vb.GerçekLeşmicekdir Yetkisi Ne OLursa OLsun..! ========================================================================= 11.Yukardaki BeLirtiLen MaddeLere Lonca ÜyeLeri Uymak ZOrundadır =========================================================================
Görevinizdeki başarınızın çok çalışma hevesine bağlı olduğunu unutmamalısınız.
Alın teri, daima ilhamdan önce gelir. Büyük Hun İmparatoru ATTİLA
[Hunxkızılşaman]Kardeşimiz , bir başka Loncaya geçmek istemesi ,
sebebiyle Loncamızdan ayrılmıştır.
Geçtiği lonca Son Loncası dır.
Kardeşliğimiz ve dostluğumuz bakidir , baki kalıcaktır.
Kardeşimize , önce reel hayatında sonra yeni loncasında , başarılar ve mutluluklar diliyoruz...