Nadide reçeteler..

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
DeathxShock
Arzuhalci'nin Adamı
Arzuhalci'nin Adamı
Sunucu: Meran
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Death

Re: Nadide reçeteler..

Mesaj gönderen DeathxShock »

bana oyunda gelen cevap forumu takip edin oldu bakıp görücez
DeaTHxSHoCK

DeaTHxTeRaPi
Kullanıcı avatarı
Ucube
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi
Sunucu: Sancak

Mesaj gönderen Ucube »

katakuli yazdı:Ben istemiyorum açıkcası sırf bu yüzden zırhçı karakter açtım onu kasıyorum.Zırhçı,silahtar gibi sınıfların artık gerektiği önemi alması lazım.Değiştirmesinler.
нα∂ι вιя σуυη σуηαуαℓıм ѕη вєηм gυяυяυмℓα σуηα вєη ѕєηιη нαуαтıηℓα..!

נσкєя
Kullanıcı avatarı
efsaneottoman
İstihbarat Üyesi
İstihbarat Üyesi
Klan: Lodos
Lonca: Zaman

Mesaj gönderen efsaneottoman »

Ucube yazdı:
katakuli yazdı:Ben istemiyorum açıkcası sırf bu yüzden zırhçı karakter açtım onu kasıyorum.Zırhçı,silahtar gibi sınıfların artık gerektiği önemi alması lazım.Değiştirmesinler.
500 kişi içinden 500 binden vaz geçmek güzel düşünce snn gibi en fazla 500 kişi yapıordur bnce
Ottomanxölümsüz anısına
Kullanıcı avatarı
DeathxShock
Arzuhalci'nin Adamı
Arzuhalci'nin Adamı

bana değiştirilmesin diyenler için söylüyorum. Şaheser reçeteler sadece silahtar için açıldığında bir sarraf bir lokman olarak isyan etmediniz mi ? Bende geçerdim silahtar gerektiği önemi alsın derdim hani adalet ? Bir oyuncu sadece bir zırhçıya, bir silahtara bağlı kalmamalı !!!
DeaTHxSHoCK

DeaTHxTeRaPi
Kullanıcı avatarı
Ucube
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi
Sunucu: Sancak

Mesaj gönderen Ucube »

Her geLen yeni reçete değişecekse kaLdırsınLar o zaman siLahtarı zırhçıyı.. BöyLe saçmaLkmı oLur.
нα∂ι вιя σуυη σуηαуαℓıм ѕη вєηм gυяυяυмℓα σуηα вєη ѕєηιη нαуαтıηℓα..!

נσкєя
Kullanıcı avatarı
mitmet
Yalnız Adam'ın Dostu
Yalnız Adam'ın Dostu
Sunucu: Teşkilat

Mesaj gönderen mitmet »

oyunu qerçekten oynayan birisinin zaten maden çarı ayrı olur ana çarı farklı olur yan çarı olur... ana çarını yaparsın silahtar zırhçı o hazır yiyicidir. maden çarlar bellidir zaten maden lokman sarraf ama lazım olur diyorsan kimyacıya da werirsin. ana çarı besler bunlar. yan çarın olur öbür sınıflardan lazım olur belki ana çarının yetersiz kaldıqı noktada dewreye qirer...

bazıları anlamamıştır dediqimi ama eqer sen oyunu 1 çarla oynuyorsan sadece senin hem bunları üreteyim hem de maden çekip para kasayım deme hakkın OLAMAZ.
yazamayacağım kadar çok karakter..

Resim
Gizlenmiş İçerikGöster

GİZLİ İÇERİĞİ AÇTIN!! BU MESAJ KENDİNİ 3 SAAT 17 DAKİKA 3 SANİYE SONRA İMHA EDECEKTİR!!
VAMOS RAFA!
Kullanıcı avatarı
Scalgar
Labirent Rehberi
Labirent Rehberi
Sunucu: Beyaz Köşk
Klan: Lodos

Mesaj gönderen Scalgar »

mitmet yazdı:oyunu qerçekten oynayan birisinin zaten maden çarı ayrı olur ana çarı farklı olur yan çarı olur... ana çarını yaparsın silahtar zırhçı o hazır yiyicidir. maden çarlar bellidir zaten maden lokman sarraf ama lazım olur diyorsan kimyacıya da werirsin. ana çarı besler bunlar. yan çarın olur öbür sınıflardan lazım olur belki ana çarının yetersiz kaldıqı noktada dewreye qirer...

bazıları anlamamıştır dediqimi ama eqer sen oyunu 1 çarla oynuyorsan sadece senin hem bunları üreteyim hem de maden çekip para kasayım deme hakkın OLAMAZ.
tılsım açıldığı günden beri hep aynı hesaptayım 49 lv savaşçı rütbeli ve yaklaşık 3 yıllık char ne bekliyorsun şimdi Scalgar adında yeni char açmam bunu silip baştan açıp sonra ayrı maden lokman falanmı ?

ÖRN : e.ö sunucsunda lokman ve sarraf bir arkadaşımız.. ismi KoMuTaN beta hesabı 49 lv ejder asalı şimdi diyorsun o charı sil veya kullanma Komutan diye char aç onu kas ejder asa üret sonrada o itemi üretirsin ?
Nothing
Kullanıcı avatarı
DeathxShock
Arzuhalci'nin Adamı
Arzuhalci'nin Adamı

ya nadide üretmek istemeyenler boş boş konuşuyorsunuz. İlk şaheser reçetelerini rüstemde silahtar olarak gördüğünüzde bas bas bağırdığınızı hatırlıyorum ! Bana meslekler özelliğini yitirmesin diyorsunuz ama bu gibi şeylerin de aktarılmasını engelliyorlar..
DeaTHxSHoCK

DeaTHxTeRaPi
Kullanıcı avatarı
mitmet
Yalnız Adam'ın Dostu
Yalnız Adam'ın Dostu
Sunucu: Teşkilat

Mesaj gönderen mitmet »

Scalgar yazdı:
mitmet yazdı:oyunu qerçekten oynayan birisinin zaten maden çarı ayrı olur ana çarı farklı olur yan çarı olur... ana çarını yaparsın silahtar zırhçı o hazır yiyicidir. maden çarlar bellidir zaten maden lokman sarraf ama lazım olur diyorsan kimyacıya da werirsin. ana çarı besler bunlar. yan çarın olur öbür sınıflardan lazım olur belki ana çarının yetersiz kaldıqı noktada dewreye qirer...

tılsım açıldığı günden beri hep aynı hesaptayım 49 lv savaşçı rütbeli ve yaklaşık 3 yıllık char ne bekliyorsun şimdi Scalgar adında yeni char açmam bunu silip baştan açıp sonra ayrı maden lokman falanmı ?

ÖRN : e.ö sunucsunda lokman ve sarraf bir arkadaşımız.. ismi KoMuTaN beta hesabı 49 lv ejder asalı şimdi diyorsun o charı sil veya kullanma Komutan diye char aç onu kas ejder asa üret sonrada o itemi üretirsin ?
pek sayılmaz ama en az 2 tane yan çarının olması lazım madenler için. yetişemezsin her şeyi parayla almak zorunda kalırsın. biraz denqesizlik war evet ama sürekli de reçeteler sıfırlanırsa ne anlamı kalır zırhçı we silahtarın? zaten kimse üretmiyor bakıyor kan çalan ayak üretirse 30m alırsa 1m neden üretsin? zırhçının we silahtarın deqer kazanması adına bunun olması şarttı.
yazamayacağım kadar çok karakter..

Resim
Gizlenmiş İçerikGöster

GİZLİ İÇERİĞİ AÇTIN!! BU MESAJ KENDİNİ 3 SAAT 17 DAKİKA 3 SANİYE SONRA İMHA EDECEKTİR!!
VAMOS RAFA!
Kullanıcı avatarı
DeathxShock
Arzuhalci'nin Adamı
Arzuhalci'nin Adamı

mitmet yazdı:
Scalgar yazdı:

pek sayılmaz ama en az 2 tane yan çarının olması lazım madenler için. yetişemezsin her şeyi parayla almak zorunda kalırsın. biraz denqesizlik war evet ama sürekli de reçeteler sıfırlanırsa ne anlamı kalır zırhçı we silahtarın? zaten kimse üretmiyor bakıyor kan çalan ayak üretirse 30m alırsa 1m neden üretsin? zırhçının we silahtarın deqer kazanması adına bunun olması şarttı.
böyle önemin içine ben o zmn.. Önem kazansın önem kazansın nereye kadar? Tamam zırhçı kalsın ama aktarılsın hiç değilse be kardeşim..
DeaTHxSHoCK

DeaTHxTeRaPi

“Genel Etkileşim” sayfasına dön