OsmanLı Loncası [TLOO]

Kuklacı sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Merveee
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı

Re: OsmanLı Loncası [TLOO]

Mesaj gönderen Merveee »

Selam kuzucuklar bayadir oyuna girmiyordum umarim farkına varmışinizdir karakterlerim silinmiş bazilarinizin haberi var oyuna tekrardan başladım ama gördümki eskiden selam muhabet ettiklerim vesayre beni silmişler gerçekten çok üzüldüm,neyse fazla uzatmiyacam loncayla hiç bir alakam kalmamıştır oyunu da kuklacı'da değilde başka bir sunucuda devam edicem,iyi forumlar...

Merveeee /Merveeeee /Meerve
Kullanıcı avatarı
Elfetih
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi

Mesaj gönderen Elfetih »

Merveee yazdı:Selam kuzucuklar bayadir oyuna girmiyordum umarim farkına varmışinizdir karakterlerim silinmiş bazilarinizin haberi var oyuna tekrardan başladım ama gördümki eskiden selam muhabet ettiklerim vesayre beni silmişler gerçekten çok üzüldüm,neyse fazla uzatmiyacam loncayla hiç bir alakam kalmamıştır oyunu da kuklacı'da değilde başka bir sunucuda devam edicem,iyi forumlar...

Merhabalar ,

Öncelikle Böyle Bir durum olduğundan haberim hiç yoktu.Çok Ama çok üzüldüm..Ama Selam Muhabbetin Devam Edeceğini Yine Senin Karakterlerinin Eski gücüne Tekrar kavuşacağını Kendimden gelen tüm yardımı yapmaya hazırım. Sonucta Biz Loncayız . Yardımlaşma Elbet Olacak.Karakterlerinin Silinmiş olduğunu Bize zamanında anlatmış olsaydın. Yardımı yapardık..Ayrıca Loncadan ayrılma , yeni bir sunucuya gitmek gibi bir düşüncen olmamalıdır.

Geçmiş olsun. Tekrardan.
Sagoist / Byfth
ISTANBULFATİHİ - ByFtH - ELfetih
Kullanıcı avatarı
Kiddle
İskele Babası
İskele Babası
Sunucu: Kuklacı
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen Kiddle »

Yenilenen loncanız hayırlı olsun başarılarınızın devamını dilerim
RedPearL
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

Mesaj gönderen RedPearL »

Alımlar Açıkmı?
Kullanıcı avatarı
Elfetih
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi

Mesaj gönderen Elfetih »

RedPearL yazdı:Alımlar Açıkmı?
GoodfatheR yazdı:SeLamLaR ,

Daha Öncede beLiRttiğimiz üzeRe üye aLımLaRımız yok , beLLi başLı kişiLeRe tekLif götüReRek üye aLımı yapıyoRuz ki buda çok sık oLmuyoR tek tük dediğim gibi beLLi başLı kişiLeRe tekLif sunuLuyoR .

İyi EğLenceLeR .
ISTANBULFATİHİ - ByFtH - ELfetih
Kullanıcı avatarı
Gazap
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Klan: Lodos

Mesaj gönderen Gazap »

Mervecım charının calınmasına gercekten cok uzuldum fakat benı asıl uzen dusuncelerın oldu bende oyunu bıraktım fakat ne zaman yardım ıstersen aksamları oyundayım ve yardımada hazırım lutfen boyle dusuncelerı aklından uzaklastır sana o sekılde davrananlar kendılerı utansınlar.
Kötülerin insanlığa zulüm ettiği bir zamanda,kalpleri kararmışların çığlık seslerini duymuyorsan,daha İNZAR gelmemiş demektir.

Gazapateşi Lycanx Gazapşifa İnzarr
Kullanıcı avatarı
istkvxmunise
Çınaraltı Müdavimi
Çınaraltı Müdavimi
Sunucu: Eminönü
Lonca: Anka Firarileri

Mesaj gönderen istkvxmunise »

Herkese iyi oyunlar ve şimdiden cumanız mübarek olsun..
Kullanıcı avatarı
kalenderoglu
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Lonca: The Lodos Of Ottoman

Mesaj gönderen kalenderoglu »

Merveee yazdı:Selam kuzucuklar bayadir oyuna girmiyordum umarim farkına varmışinizdir karakterlerim silinmiş bazilarinizin haberi var oyuna tekrardan başladım ama gördümki eskiden selam muhabet ettiklerim vesayre beni silmişler gerçekten çok üzüldüm,neyse fazla uzatmiyacam loncayla hiç bir alakam kalmamıştır oyunu da kuklacı'da değilde başka bir sunucuda devam edicem,iyi forumlar...

Kuzu sen nediyosun :S neLer oLmuş öyLe Bende Seni okuL doLayısıyLa ara verdın zannettım :S Biz Seni hiç bir zaman unutmadık sende bizi unutma oyuna devam edeceksende senın yerın biz dostLarının yanı !

Kalenderoğlu -
                • ~~KaLeNDeRoĞLuU~~
                  ~~ÖzgüRKaLendeR~~
                  ~~~MüHeNDiSBey~~~
            >Hangi güçlüktür ki gayrete gelince kolaylaşmasın ?
            >Hangi korkunç şey varki insandan korkmasın ?
    malama35
    FareAdam Düşmanı
    FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen malama35 »

Lonca üye alımlarınız devam etmektemi ??
    CAMPEL QOBOX
    Lerot Boxca
    Kullanıcı avatarı
    ahmetakif
    FareAdam Düşmanı
    FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen ahmetakif »

Merhabalar

Öncelikle Çarının çalınması veya silinmesinden hiçbir bilgimiz yok.Aynı loncadan olupta bunu bilmemek ayrı bir üzücü durum.

Geçmiş olsun dileklerimi sunar.Lonca veya sunucu klan değişimini kafandan silmeni diler,Hertürlü Yardımlaşmaya açığım.Elimden gelenin fazlasını yapacagıma senin adına söz veriyorum.

Keske Ayrılıklar hiç olmasa ...
    Kilitli

“Genel Sohbet” sayfasına dön