Selam kuzucuklar bayadir oyuna girmiyordum umarim farkına varmışinizdir karakterlerim silinmiş bazilarinizin haberi var oyuna tekrardan başladım ama gördümki eskiden selam muhabet ettiklerim vesayre beni silmişler gerçekten çok üzüldüm,neyse fazla uzatmiyacam loncayla hiç bir alakam kalmamıştır oyunu da kuklacı'da değilde başka bir sunucuda devam edicem,iyi forumlar...
Merveeee /Merveeeee /Meerve
OsmanLı Loncası [TLOO]
Re: OsmanLı Loncası [TLOO]
Merhabalar ,Merveee yazdı:Selam kuzucuklar bayadir oyuna girmiyordum umarim farkına varmışinizdir karakterlerim silinmiş bazilarinizin haberi var oyuna tekrardan başladım ama gördümki eskiden selam muhabet ettiklerim vesayre beni silmişler gerçekten çok üzüldüm,neyse fazla uzatmiyacam loncayla hiç bir alakam kalmamıştır oyunu da kuklacı'da değilde başka bir sunucuda devam edicem,iyi forumlar...
Öncelikle Böyle Bir durum olduğundan haberim hiç yoktu.Çok Ama çok üzüldüm..Ama Selam Muhabbetin Devam Edeceğini Yine Senin Karakterlerinin Eski gücüne Tekrar kavuşacağını Kendimden gelen tüm yardımı yapmaya hazırım. Sonucta Biz Loncayız . Yardımlaşma Elbet Olacak.Karakterlerinin Silinmiş olduğunu Bize zamanında anlatmış olsaydın. Yardımı yapardık..Ayrıca Loncadan ayrılma , yeni bir sunucuya gitmek gibi bir düşüncen olmamalıdır.
Geçmiş olsun. Tekrardan.Sagoist / Byfth
ISTANBULFATİHİ - ByFtH - ELfetih
Yenilenen loncanız hayırlı olsun başarılarınızın devamını dilerim
-
- Salgın Koruyucusu
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Arzın Çocukları
Alımlar Açıkmı?
RedPearL yazdı:Alımlar Açıkmı?
GoodfatheR yazdı:SeLamLaR ,
Daha Öncede beLiRttiğimiz üzeRe üye aLımLaRımız yok , beLLi başLı kişiLeRe tekLif götüReRek üye aLımı yapıyoRuz ki buda çok sık oLmuyoR tek tük dediğim gibi beLLi başLı kişiLeRe tekLif sunuLuyoR .
İyi EğLenceLeR .
ISTANBULFATİHİ - ByFtH - ELfetih
Mervecım charının calınmasına gercekten cok uzuldum fakat benı asıl uzen dusuncelerın oldu bende oyunu bıraktım fakat ne zaman yardım ıstersen aksamları oyundayım ve yardımada hazırım lutfen boyle dusuncelerı aklından uzaklastır sana o sekılde davrananlar kendılerı utansınlar.
Kötülerin insanlığa zulüm ettiği bir zamanda,kalpleri kararmışların çığlık seslerini duymuyorsan,daha İNZAR gelmemiş demektir.
Gazapateşi Lycanx Gazapşifa İnzarr
Gazapateşi Lycanx Gazapşifa İnzarr
- istkvxmunise
- Çınaraltı Müdavimi
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
- Lonca: Anka Firarileri
Herkese iyi oyunlar ve şimdiden cumanız mübarek olsun..
- kalenderoglu
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Lodos
- Lonca: The Lodos Of Ottoman
Kuzu sen nediyosun :S neLer oLmuş öyLe Bende Seni okuL doLayısıyLa ara verdın zannettım :S Biz Seni hiç bir zaman unutmadık sende bizi unutma oyuna devam edeceksende senın yerın biz dostLarının yanı !Merveee yazdı:Selam kuzucuklar bayadir oyuna girmiyordum umarim farkına varmışinizdir karakterlerim silinmiş bazilarinizin haberi var oyuna tekrardan başladım ama gördümki eskiden selam muhabet ettiklerim vesayre beni silmişler gerçekten çok üzüldüm,neyse fazla uzatmiyacam loncayla hiç bir alakam kalmamıştır oyunu da kuklacı'da değilde başka bir sunucuda devam edicem,iyi forumlar...
Kalenderoğlu -
- ~~KaLeNDeRoĞLuU~~
~~ÖzgüRKaLendeR~~
~~~MüHeNDiSBey~~~
- ~~KaLeNDeRoĞLuU~~
>Hangi korkunç şey varki insandan korkmasın ?
Merveee yazdı:Selam kuzucuklar bayadir oyuna girmiyordum umarim farkına varmışinizdir karakterlerim silinmiş bazilarinizin haberi var oyuna tekrardan başladım ama gördümki eskiden selam muhabet ettiklerim vesayre beni silmişler gerçekten çok üzüldüm,neyse fazla uzatmiyacam loncayla hiç bir alakam kalmamıştır oyunu da kuklacı'da değilde başka bir sunucuda devam edicem,iyi forumlar...
Merhabalar
Öncelikle Çarının çalınması veya silinmesinden hiçbir bilgimiz yok.Aynı loncadan olupta bunu bilmemek ayrı bir üzücü durum.
Geçmiş olsun dileklerimi sunar.Lonca veya sunucu klan değişimini kafandan silmeni diler,Hertürlü Yardımlaşmaya açığım.Elimden gelenin fazlasını yapacagıma senin adına söz veriyorum.
Keske Ayrılıklar hiç olmasa ...