destek forumuuuu bakabilr msiinz ?
- ferhatbaba
- Sahaf Yardımcısı

- Sunucu: Meran
- Klan: Lodos
destek forumuuuu bakabilr msiinz ?
a 6 GÜN OLDU PLUS PAKET TELEFONLA E PİN ALDIM KULLANILMIŞ ÇIKTI DESTEK FORUMUNA 4 DEFA YOLLADIM 6 GÜN İÇİNDE HALA CEVAP YOK :evil: :evil:
BizDe geri Vites OLmazzz 5 vitesi iLeri 
FeRHaT SüSeN

! sɹǝʇnq ʞǝʇ ɹiq ɐp ɐpunloʎ ʎǝsɹǝɥ iʞuɐs
FeRHaT SüSeN

- YasinKocamanca
- Yasemin'in Gözcüsü

- Sunucu: Kuklacı
- Lonca: Life And Death
Re: destek forumuuuu bakabilr msiinz ?
Sevgili dostum destek forumunu 4 defa mail göndererek suistimal etmişsin cevap vermemeleri doğal herkes senin gibi 4 defa gönderse destek formunun halini düşünemiyorum bir mail atın 24 saat içinde cevap gelmez ise bir mail daha atın sonrasında atma diyorlar nedense ben kactane gönderdiysem 24 saat içinde cevap geliyor sorun szide anlayışlı olalım
- ferhatbaba
- Sahaf Yardımcısı

- Sunucu: Meran
Türkçe Okuman YOk mu arkadaşım 6 qün içinde 4 defa diorz 24 saat geçtikten sonra yolladık ve buqün 7. qün hala cevap yok soobe plus için arayablcegm numara war mı bunlar destek formndan cevap gelmicek :evil:
BizDe geri Vites OLmazzz 5 vitesi iLeri 
FeRHaT SüSeN

FeRHaT SüSeN

Merhabalar,
Destek formu kullanımını doğru yaptığınız aşikar bir gerçek, fakat destek formu etiği; bildirimin akabinde beklemeyi ve 24 saatlik zaman zarfı içerisinde bildirim yenilemeyi de gerektirmektedir.
Forum bu bildirimler için uygun platform değildir. Lütfen etik ve etkin mercii olan, www.istanbuloyun.com/support.aspx adresinden bildirimlerinizi/işlemlerinizi gerçekleştiriniz.
Destek formu kullanımını doğru yaptığınız aşikar bir gerçek, fakat destek formu etiği; bildirimin akabinde beklemeyi ve 24 saatlik zaman zarfı içerisinde bildirim yenilemeyi de gerektirmektedir.
Forum bu bildirimler için uygun platform değildir. Lütfen etik ve etkin mercii olan, www.istanbuloyun.com/support.aspx adresinden bildirimlerinizi/işlemlerinizi gerçekleştiriniz.