ana maydonozmu diyodunuz siz ben mayonez sanıodum xDStrongxsifa yazdı:maydonozun modası geçti yeni moda nane
ÇOK ÖENMLİ DUYURU
Re: ÇOK ÖENMLİ DUYURU

- Strongxsifa
- Çınaraltı Müdavimi
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Lodos
- Lonca: Kayı Alpleri
MORDuMan yazdı:ana maydonozmu diyodunuz siz ben mayonez sanıodum xDStrongxsifa yazdı:maydonozun modası geçti yeni moda nane
tamam post kasta bari sağlığımıza kastedme malum önümüz kış hasta girersek öyle geçer bir daha soğuk espri yapma (forumda yasakmış öyle okudum) maazallah banlanırsın
yetenksizMORDuMan yazdı:şaka deildi vallaha mayonez die okuyodum
Karşında gördüğün yorgun yürek tamemen senin eserin..!
Madem sevmiyordun mdm sonunda bn yokum diyip ayrılıcaktın ndn çıktın?beni ağlatmak çok mu hoşuna gdiyordu?
Madem sevmiyordun mdm sonunda bn yokum diyip ayrılıcaktın ndn çıktın?beni ağlatmak çok mu hoşuna gdiyordu?
- Tremexhaqan
- Arzuhalci'nin Adamı
- Sunucu: Meran
- Klan: Lodos
- Lonca: Choosens
Ya Kanka bırak sanane adamdan yafundafuni yazdı:hr şeye yorum yapmıyorum dikaktiim çekn şeylere ve saçmalıklara yorum yapıyorum seninkide saçmalık o yüzden maydanoz deme:DStrongxsifa yazdı:sende nasıl bi dil var ya her şeye yorum yapıyorsun maydonos funi
`·.¸¸.·´´¯`··._.·ChoosensxCoLoNeL`·.¸¸.·´´¯`··._.·
BİZ KIRIMDAN ÇIKKANDA,KAR YAĞMADI KAN AKTI! 18 MAYIS 1944
`·.¸¸.·´´¯`··._.·McHakany`·.¸¸.·´´¯`··._.·
gebersinTremexhaqan yazdı:Ya Kanka bırak sanane adamdan yafundafuni yazdı:hr şeye yorum yapmıyorum dikaktiim çekn şeylere ve saçmalıklara yorum yapıyorum seninkide saçmalık o yüzden maydanoz deme:DStrongxsifa yazdı:sende nasıl bi dil var ya her şeye yorum yapıyorsun maydonos funiDelirttin Adamı
Anlaşıldı herkes post kasıyo:)
Büyükler Yine Yaptıklarıyla Büyük Olurlar ama küçükler Yapacaklarıyla övünür ve Yapamadıklarıyla küçülürler..
Hydrogenx
Meranڪےàؤôمà Кàﺸڗễ۳

Hydrogenx
Meranڪےàؤôمà Кàﺸڗễ۳

bu konuda başka napılalbilir ki tabiikide post kasıcaz:))
Burda fundaya ilk kez katılıyom.Kardeşim sen oyunu bilmiyorsun.Hep konu açıyon bence kendini küçük düşürüyon rezil ediyon herkes tarafından sen böle biliniyon hiç k.bakam biraz olgun davransan diyorum fena olmaz .fundafuni yazdı:nasıl bi forum anlayışın var senin ya her olanı yazıyosun foruma yakında özelinide yazarsan hiç şaşırmam
Reader
diyene bak daha yeteneksiz yazmayı beceremio xDfundafuni yazdı:yetenksizMORDuMan yazdı:şaka deildi vallaha mayonez die okuyodum