Ben Maden Çekmek istiyorum oyuna para verende vermiyende aynı çekişte elmas çıkıyor ee plusun yararı ney item çıkma ihtimali fazla diyorlar doğru ama itemden bıktık nadide meseleleri aktarılmayınca düşmeynce item kasılmaz oluyor ben eskiden item kasıp her hasar büyü hasar itemi satardım şimdi bilge pantolon ceket çevriyew solucan vs yada ibni yücelen düşürücen yoksa para kasamassın 30 mlik takılar 5m ye indi 4 mye zor sattım? ben diyorum eminönü madenlerine geçtim o adam para vermiyor ben veriyorum ama o madeni çekiyor saf çıkıyor ne hakla bu?
bu oyun gta değil item aktarmamak büyük saçmalık item aktarılmamasını 2-3 parça itemde istiyebilrm ama full aktarılmayan üstmü olurmş burası bir online oyun bir lafım daha
yeraltında akrepler meranlar boşamı onlardan nadide çııksn biz nası para kasçaz 59 getirdinizmi yeni bölgede item kasalım?
Ve şöle bir öneri düşündüm plus madenler olsun plus üyeler çekebilsin diğerlerinide plussuzlar çeker böylece madenlerde yüzde 50 yada 60 azalma olur
Bir yandan plussuzları bu şeyi istemiyorum ama ben kasamı dizerken o para için maden çekince ağrıma gidiyor fakat plussuzun para kasma şansı 0 dır çünkü kastığı 30 bin zor çıkıyor 11 bin örse gidiyor ne moral kalıyor ne birşey bir itemi satmak için 11 bin para ödüyor ve klanda ..
plusum 1m param war 970 bn anca kaldı 6 saat svştm her ölümümde örs yptm plussuzla 2 saat savaşır 2m si gider
karacin mağrasında birsürü cin war burası 40 level exp kasanalrdan dolu oluyor ee plus ne işe yarıyor biz nerde kasçaz?? 2 urban takı düşürüp 3m kasmak yok ! topaz madeninde o cinleri kesemeyip sıkılıp maden çekmek yok !
merana gidelim diyicem zar zor sıkıntı ile gidiyorum sadece 2 eldiven çıkıyor 5 meran muhafız kritikelrle dağıtıyorum bi bakıorm arkada buz büyücüsü kalkmş bana dalıyor pertsin böle böle 1 saat geçti
tekrar cinlerdeyiz huzurunla geldn 3 cine tek atıyorsun 3 zırh tamam 100 bin kazandım 10 zırh 500 bin kazandım dielim tam böle mutlu oluyorum açın biri bombacıyı çekiyor ölüyorum tekrar geliyorum 2 zengin büyücü ezmeleri aşkına mavi topaz alcak ejder için 10 m çekiyor yallah tüm açlar madende topaz başı 10 kişi oluyor:) mavi topaz çekiyorum küfürü ye oyundan çıksın şikayette edemessinn.. ve tekrar eminönü madenlerindeyiz birsürü saf çektm vb. geldm bnkaya adam demire 10 bin çekiyor oyunu bilmiyen nie oynuyor kardeşim? açık pembe sordum 3 mdiyor 3m ile 300 bini bile karıştıryordur belki klan kasıyorum hani plus nerde kp kasma avantajı plus sana 10 kiş idalınca kurtarıormu plussuz 10 kişi beleşten oynuyor pra vereni 10 kişi kesiyor şifacı bulup ee? plus değiyormu madene gidiyorsun 5 saat çektin adam geldi saf ee plus değiyormu? 11 tl de paramı diyenler sussun plus alsın 20 de 30 da olsa alırım oyuna destek veririm ama artık bıktım şimdi birilerei gelcek beğenmiosan oynama dicek onlarda o madenleri beleşe çeken kişiler ..
PLUS HAKKINDA HERKEZİN FARKLI İSTEKLERİ WARSA
- BuRSaSpoRLu
- Işık Hanım'ın Elemanı
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Arzın Çocukları
PLUS HAKKINDA HERKEZİN FARKLI İSTEKLERİ WARSA

GrandXTexaS
GrandXŞiFa
GRAND
GrandXNitroJeN
- Fearoftheclipse
- Teşkilat Neferi
- Sunucu: Tılsım
Re: PLUS HAKKINDA HERKEZİN FARKLI İSTEKLERİ WARSA
Plus dediğin olay herkesde var artık...
Eski bir röportajda ileride plus paketin yanında bir premium paket vs paketler çıkıcağı söylenmişti bunlar nerede kaldı laftamı kaldı icraat yok mu ?
Eski bir röportajda ileride plus paketin yanında bir premium paket vs paketler çıkıcağı söylenmişti bunlar nerede kaldı laftamı kaldı icraat yok mu ?
&---Pardusxeclipse---& &---ParDusxBaşKaN---& &---ParDusxBasKaN---&
- maviakrepikv
- Sahaf Yardımcısı
- Sunucu: Sancak
- Klan: Lodos
yazın çok kötü hiç bir şey anlamadım yazdıklarından
Darkxblade[41]
Enerjik[47]
Rockfest[31]
S A N C A K
Enerjik[47]
Rockfest[31]
S A N C A K
Bir kere madeni beleşe çekmek ne demek? Ben hiç birinin maden çekmek için bir yere para yatırdığını görmedim. Maden herkesin hakkıdır yok pluslu çekebilir yok plussuz çekemez ne saçma düşünüyorsunuz. İsterseniz karacinlerin bazılarının başına huni geçirelim ellerine de "Bizi sadece pluslular kesebilir" diye pankart yerleştirelim? Merana da "Buz büyücülerinin pluslular canavar keserken dalması yasaktır" diye panolar asalım? Kasarken sana kimse dalmayacak diye bir şey yok, bir canavarla uğraşırken diğerlerini çekmek istemiyorsan dikkatli oynayacaksın.
Sorun değil çözüm yaratın.
- maviakrepikv
- Sahaf Yardımcısı
- Sunucu: Sancak
- Klan: Lodos
zorla okudum ama olsun söylediklerin çok şaçma boş bu oyun ÜCRETSİZ olarak sunulan bir oyun ve plus sadece bazı ayrıcalıklar sağlamak için yapılmışdır senin iştediğin şey işe plussuz oyuncuları resmem amele yapmaya çalışmak oyunda hiç bir şey yapamayan karakterler haline gelirler.
Darkxblade[41]
Enerjik[47]
Rockfest[31]
S A N C A K
Enerjik[47]
Rockfest[31]
S A N C A K
- BuRSaSpoRLu
- Işık Hanım'ın Elemanı
millet para werecek item düşme şansı artıcak 1m lk itemler mavi topazın ynasıtma değeri kdr olmıcak?
öbürü maden çekçek plusluyla eşit olacak oh ne güzel hayat ozaman kmse plus almasın madene otursun diyelim !
öbürü maden çekçek plusluyla eşit olacak oh ne güzel hayat ozaman kmse plus almasın madene otursun diyelim !

GrandXTexaS
GrandXŞiFa
GRAND
GrandXNitroJeN
- BuRSaSpoRLu
- Işık Hanım'ın Elemanı
ozmn bizde şans yok para wer derstek ol ayrıcalık 0 sabahtan akşama 100 elmas
öbürü destek yok oyuna girdi menekşe elmas oh ne güzel devam edin adalet yüzde yüz=)
öbürü destek yok oyuna girdi menekşe elmas oh ne güzel devam edin adalet yüzde yüz=)

GrandXTexaS
GrandXŞiFa
GRAND
GrandXNitroJeN