Karekterlerım bosaLtıLmıs :(

Kuklacı sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
atabey
Zincir Bozan
Zincir Bozan

Re: Karekterlerım bosaLtıLmıs :(

Mesaj gönderen atabey »

Geçmiş olsun dileklerimle, :?
Kullanıcı avatarı
Rockergirl
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı
Sunucu: Kuklacı
Klan: Lodos

Mesaj gönderen Rockergirl »

Görev Yöneticisini Aç İşlemler Sekmesine tıkla Sol altta ; Tüm Kullanıcılara İlişkin işlemleri göstere tıkla daha sonra SYSTEM ögesini bul Kullanıcı bölümünde de System yazıyorsa bilgisyarında keylogger yok..!
Rockergirl
Ahixrocker
Linkinpark
Kullanıcı avatarı
chelseafan
İskele Babası
İskele Babası

Mesaj gönderen chelseafan »

Online Ortamda Soyulmaların %99 u Kullanıcı hatası Yüzündendir..
Uyanık Olun..

Geçmiş Olsn..
Kullanıcı avatarı
brkcm
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Teşkilat
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen brkcm »

EnSoNxLeonar yazdı:Selamın aleykum oyuna gıRmıordum bır kaç haftadır kasa cara bakayım dedım 1 mıLyar paramı caLmıslar yapacak bısey yok sadece param gıtmıs buRdan pc ıme kayglor atan oyuncuya seslenıoRum Ensonxleonar,Leonarxxsıfacı Ensonbaşkentlıxx Gırıp sılebıLırsın saten sıfremı Sobee yonetımının yuuznden degıstıremıordum :cry: Mynetı ozledım eskı ıkvyı ozledım Eskı Gm Lerı eskı yonetıcıLerı 39 levellerı ozledım :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( o kadar harcadım emekler bır kerede gıtı :( :(
ahmetim ( sen beni iplemezsin ama nese ) karşı tarafda alıcas bize bunları yapan hırsızların hesabını o yüzden bu dünyadaki hayatta takma bunları sen 1 milyar değil 100 katınıda çaldırsan en kısa zamanda yerine koyabilicek birisin ben öyle değilim ama bunu biliyorum kabulleniyorum ve benim seninkinden çok çarım çalındı + silindi + soyuldu sunucudaki çoğu kişinin sevdiği Powerxtürk ablamdı ablam kadar benim emeğimde vardı çarım çalındı güldü geçtim urban phi bayan zırh felan vardı yani sağlamdı baya ondan önce çalındığındada yücelen bayan arrender set + ecel vardı adam kıskançlıkdan çarı silmişdi ecel gitsin diye yeniden aynı isimle açtım kastım bu sene bittiği gibi ki bitti benim için kuklacıdan ayrılıyorum ankadayım artık sanada gercek hayatında çok başarılar burda başarabiliceklerini yaptın zaten :)
Eski
Powerxtürk Kuklacı
Yeni
Torosxbobo Teşkilat
Kullanıcı avatarı
gizemliask
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı

Mesaj gönderen gizemliask »

Öncelikle Geçmiş oLsuN Dİyorum Ahmet paraya felan ihtiyacın olursa 273 m var onuda sana verebilirim istersen oyunda beni bulabilirsin :(
Kullanıcı avatarı
Tunahanx
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı

Mesaj gönderen Tunahanx »

EnSoNxLeonar yazdı:Selamın aleykum oyuna gıRmıordum bır kaç haftadır kasa cara bakayım dedım 1 mıLyar paramı caLmıslar yapacak bısey yok sadece param gıtmıs buRdan pc ıme kayglor atan oyuncuya seslenıoRum Ensonxleonar,Leonarxxsıfacı Ensonbaşkentlıxx Gırıp sılebıLırsın saten sıfremı Sobee yonetımının yuuznden degıstıremıordum :cry: Mynetı ozledım eskı ıkvyı ozledım Eskı Gm Lerı eskı yonetıcıLerı 39 levellerı ozledım :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( o kadar harcadım emekler bır kerede gıtı :( :(
betadan beri oynarım, son lvl 49 olduğunda kuklacıda ilk 49lardan biri bendim(ne kadar önemli bilmem ama) sonra bi kaç hafta ara verdim, bi baktım yücelen kafa felan gitmiş max ne varsa gitmiş para gitmiş charımın adı Tunahan'dı ulan itemleri çaldınız bide charı taşımış adı şerefsizler.. bu oyunun bi düzenlemeye ihtiyacı var Mevlüt Dinç pluslardan parayı alıyor hiç ilgilenmiyor bu oyunla.. insanları oyundan soğuttular.. yeni gelen grup bölgeleri berbat !! 2-3 saat uğraşıyorlar bide madalya düşüyor şaka gibi.. ne diyeyim son lvl 29ken labide item kasarken daha iyiydi be :)
Kullanıcı avatarı
Dismotixfireman
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Mesaj gönderen Dismotixfireman »

Öncelikle geçmiş olsun.Bu oyunda böle şerefsizlerin allah binbirtürlü belasını versin köpekler benimde charımı boşaltmışlardı.Allahınızdan bulun şerefsizler... :evil: :evil: :evil:
Her Şey Vatan İçin..!

Dismotixfireman
Dismotixfiremann
Ahakan
Kullanıcı avatarı
EnSoNxLeonar
Arzuhalci'nin Adamı
Arzuhalci'nin Adamı

Mesaj gönderen EnSoNxLeonar »

hayata kıcıkLık Diye biz her zaman güLecegiz sanmayın yenıLecegiz :)

Resim

giden 1 mıLyar oyun parasının uzeRıne ıyı bır haber AnkaraGucu 3 Kasımpasa 0 maç sonu :D
Resim

İyi Gününde Kötü Gününde Hep Beraberiz Çünkü Biz ANKARAGÜÇLÜYÜZ..

LeoNaR
Kullanıcı avatarı
cunyiri
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı

Mesaj gönderen cunyiri »

oooo şşşş AnnqaRaa qüüücüüü aLAlaalaLalALyyyyyy aannqaRaa qücüü allalalalalalayyyyyy

Tık tık tık..
Kım uşak ooo..
Ben qücü..
Hanqi qücü..

BaBanın dşşa anqaRa qücüüü Babanın Dşşa AnqaRa qüücüüü

Baba İKV bırakdı Cs akaR..!! Heyy Adamim``
Adımızı Özentilik İçin Değil, Yaşatmak İçin Kullanıyoruz.. mewLana*

| HeRkezın hawasını attıqı yeRde;
| Benim fıRTınam EseeR..!!

Resim
Resim
Kullanıcı avatarı
EnSoNxLeonar
Arzuhalci'nin Adamı
Arzuhalci'nin Adamı

Mesaj gönderen EnSoNxLeonar »

Hikmo ayık oL yenı bestemız

hap içip paTLadık faTmaqüL'e rasTLadık FaTMaqüL'ün suçu yok biz oNu bihTer sandık . lay lay lay lay fatmaguLun sucu ne :D
Resim

İyi Gününde Kötü Gününde Hep Beraberiz Çünkü Biz ANKARAGÜÇLÜYÜZ..

LeoNaR

“Genel Sohbet” sayfasına dön