Yöneticiler HIRSIZLIGA BASLADI

Eminönü sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kilitli
tcaskeri
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı
Klan: Arzın Çocukları

Yöneticiler HIRSIZLIGA BASLADI

Mesaj gönderen tcaskeri »

Meranda olmus bir olayı dile getiroyorum .

Namuslu şerefli mynet yönetiminde yer alan söz sahibi olan insan kaldıysa lütfen bu konuyla ilgilensin Meranda olan Choosensxloncasının 10 tane carı calındı bunu calan ise Gm Kindardır Buna ona söyledigimizde bize cakma diyor ama ark ekledigmizde bu kişiyi eklemessiniz diyor . . .

Fotosu Kanıtı . Dikkat etin Gm kindar gibileri şifre isterlerse vermeyin bnden istediler verdim

Choosensxcakalx~~Carımın ismi ve bu gm nin etkisinde kalarak carı gercek sahibinden calarak Kız ark hediye ettigini ögrendik arastırmalarımızda Bu kız ark ismide Spannungxasy ve Spannungxcmcm

Resim

Resim

BİZ BUNLARI DİLE GETİRDİGİMİZDE SUCLULARI DEİLDE SİZE HANGİ CEZAYI VEREYİM DİYE CEVAP VERİYOR

Bizi ceza ile susuturmak isteyip ikv den derin bir düşmanlık yaratan ve derin yaralara sebeb olacak bi zihniyeti daha ne kadar tutacaksınız fazla gec olmadan lütfen bununla ilgilenin bir lonca en az kac kişiden olusutgunu siz daha iyi bilirsniz bir lonca insanı oyundan sogmuş ve oyunu bırakma durumuna gelmiştir eger aile sahibi iseniz içinizden birisi cılgınlık yaparsa bunu yapan mıdır ? yaptıranmıdır Kamuya ait bir siteyi eline biraz yetki geciren beyler kendi cıkarlarına kullanma hakkına sahibmidir ? ilginiz ve düşünceniz için tşkederim saygılar. . .
Kullanıcı avatarı
adresbu
Tılsım Tanığı
Tılsım Tanığı
Sunucu: Eminönü
Lonca: Sanki Sene 2008

Re: Yöneticiler HIRSIZLIGA BASLADI

Mesaj gönderen adresbu »

Sence ßu Gm öYlemi :D Dikkatli ßaq O çakma ßiR DolanDırıcı

Yanındakı Adam Akıllıyms Nasıl İnannırsın Anlamadım :D he ßırde Gm ler (GM) ßöyle Deil [GM] olur ßuna Dİkkat :D
Kilitli

“Genel Sohbet” sayfasına dön