59 lwl (içeri)

Eminönü sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
xXxXhostxXxX
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu
Klan: Lodos

Re: 59 lwl (içeri)

Mesaj gönderen xXxXhostxXxX »

JiGyyy yazdı:
Aeoroea yazdı:Game Masterların Level'ını Ogrenmek Istıyorsan ./Em Yap Savas 8 e Bak 1 199 Yazıyo Anlarsın Ok By. :D

ahahahahahahaha
oke bye ne lan :D ahahaha :D:D:DD:D
Allah ım ya:D kendini 28 yaşında die millete tanıtan aoer adam olmuş:D
ahahahaha:D lafda koyarmış:D ahahaha:D
ilkokul çocuklarını oyunda istemiyoruz:D
sonra item için birbirlerini vururlar tv de örneklerini gördük:D

Aeor Kİm lan Fuarda KEMAl ABİ den TOkat Yiyince Mum Gİbi Oluyor OYuna GELinCE DELikanlı KEsilio ... SOnra YÖneticilere ACIların COcuğunu OYnuyor FOruma GELiyor AĞlıyor Böle BİRinden NE BEKlersinizki
bide OYunda ABLAsının İSMini VE FOtoRAFLarını VERİp Mİlleti SOyan Bİrisi İSte.....
Kullanıcı avatarı
Aeoroea
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi
Sunucu: Eminönü
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Raiders Of Anatolia !

Mesaj gönderen Aeoroea »

xXxXhostxXxX yazdı:
JiGyyy yazdı:
Aeoroea yazdı:Game Masterların Level'ını Ogrenmek Istıyorsan ./Em Yap Savas 8 e Bak 1 199 Yazıyo Anlarsın Ok By. :D

ahahahahahahaha
oke bye ne lan :D ahahaha :D:D:DD:D
Allah ım ya:D kendini 28 yaşında die millete tanıtan aoer adam olmuş:D
ahahahaha:D lafda koyarmış:D ahahaha:D
ilkokul çocuklarını oyunda istemiyoruz:D
sonra item için birbirlerini vururlar tv de örneklerini gördük:D

Aeor Kİm lan Fuarda KEMAl ABİ den TOkat Yiyince Mum Gİbi Oluyor OYuna GELinCE DELikanlı KEsilio ... SOnra YÖneticilere ACIların COcuğunu OYnuyor FOruma GELiyor AĞlıyor Böle BİRinden NE BEKlersinizki
bide OYunda ABLAsının İSMini VE FOtoRAFLarını VERİp Mİlleti SOyan Bİrisi İSte.....

Kemal Abı Dıyorsun Anlasılan Daha Cocuksun Her Soylenen Soze Inanma Gozunle Gor Ondan Sonra Bana Gelıp Boyle boyle Oldu De Evladım. 6 Kısıyle Gelıp 1 Kısıyı Sıkıstırmak Delıkanlılıksa Ben Kralınızım =) Bır Oyun Icın Namusumu Satıcak Kadar Karaktersız Degılım Bunuda Herkes Bılır .. Mılletı Soyan Dıyorsunuz Hırsız Dıyorsunuz Bır Kanıtınız Dahı Yok Acıyorum Sıze/Sızlere..
Resim

Eminönü
FelicitaNascosta '

Kullanıcı avatarı
TWTY
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen TWTY »

Forum Kuralları:

...............

2. Kişisel tartışma şekline dönüşen konular kapatılacaktır. Uyarı ile kapatılan konuların devamı niteliğinde veya aynı içerikte ya da konunun neden silindiğine yada taşındığına dair konu açılamaz.

...............

11. Sürekli aynı mesajın veya konunun tekrarlanması, içiçe alıntılar yapılması ve dikkat çekmek ve gereksiz yere eski konulara mesaj göndermekten kaçınılmalıdır. Yazılan mesajlara ekleme yapmak için Düzenle seçeneğini kullanılmalıdır. "Düzenle" seçeneği mesaj gönderildikten sonra 5 dakika boyunca kullanılabilir durumda olacaktır.

Bkz.
viewtopic.php?f=52&t=18

TWTY

İKV'den Haberdar Olun!
Resim Resim Resim Resim

Hala İKV Özel sürüm DVD niz yok mu ?

D&R'dan satın almak için | kutu.istanbuloyun.com | Net Cafe Satış Noktaları | Satış Noktaları
Kilitli

“Genel Sohbet” sayfasına dön