Muktedir yazdı:ya alp defolsun gitsin dövecem bak şimdi bunu :mrgreen: ben ara sıra yanına inşallah giderim ilerki zamanlarda
Öyle deme be dostum.Semih gibi bir kardeş edindik.
Şu sanal ortam da öyle güzel dostlar edindim ki , reel deki dostlarım , kardeşlerim gibi seviyorum.
İnşallah yolumuz Çanakkaleye düşerse bende yanına gelmek isterim Semih.
Haa Semih , banka hesap numaranı msn den ver sana para yollıyacam:Ciddiyim bak gülme.
Asker adamsın ne de olsa , vatanı bekliyeceksin.Senin eksiklerini gidermek bizim boynumuzun borcu.
aLı Abı Sız Nettınız Arabayı Bız AyarLadık Ama Anca 5 Kısı Sıgar Arabanın aLtı Engın Deye BıLır 1 araba Daha Lazım Gıtmeden AyarLayın Su Isı
Unutmadan aLp SaoL Arkadasım Odemıs Kadar oLdun VaLLa Dusunup Yazman Yeter Sukur O Konudan Yana Bı Sıkıntı Cekıcegımı Zannetmıyorum SaoLsunLar Senın Gıbı Bı Cok Es Dost Var TskLer Ama Ayın 16sında Istda Pek FazLa KaLamıcam 1 Saat Gıbı KaLıcam Oyuzden Varsa Gorusmek Isteyen ArkadasLarLa Goruse BıLırız
®Bu Kadro Dışında HunxLoncasına Ayit Kimse Yokdur Başka ÇarLardan MesuLiyet KabuL Etmıyoruz*
========================================================================= 1.Lonca ÜyeLeri Sohbet İçerisinde İken (Küfür,Hakaret), Vb. İçeren Sözler Kesinlikle KuLLanmıcakLardır Aksi Takdirde Lonca YetkiLiLeri Tarafından Ortak Karar Alınarak Para Cezasına Ve UzakLastırma Cezasına Maruz KaLıcakdır. ========================================================================= 2.Karşı KıLana Lonca Adını Taşıyan Hunx İsimLi Carı İLe İstek Üzerine KesinLikLe Karizma Vermicektir (Yasakdır).. ========================================================================= 3.BeLirLenmiş oLan TopLantıLara Saatinde Ve Gününde Lonca Üyesinin KatıLması Mecburidir.Kişi GeLemicegi TopLantıya Mazeretini Yönetici KişiLere BiLdirmek ZOrundadır BiLdirmeyenLer Lonca YetkiLiLeri Tarafından Ortak Karar iLe(Para) Cezasına Maruz KaLıcakdır. ========================================================================= 4. Madur OLan Ve Çarını Kasmakda ZorLuk Ceken 'Lonca Üyesi' Yardım İstendinde Yardımına Koşmak ZOrundadır.. ========================================================================= 5.Lonca Üyesi Loncadan AyrıLdığında Hunx'AdLı Çarını SiLmek Zorundadır. ========================================================================= 6.BeLirtiLen Lonca KuraLLarına Uymuyan Lonca ÜyeLeri BeLirLi ŞekiLLerde UyarıLır Devamını TekrarLadığında Lonca YetkiLiLeri Tarafından Para Ve uzakLaştırma Cezasına CarptırıLır. ========================================================================= 7.Lonca İçerisinde YapıLacak Ve YapıLmakda OLan EtknLikLer GizLi TutuLmak Zorundadır. ========================================================================= 8.Lonca ÜyeLeri Arasında Cıkacak oLan TartışmaLar Büyümeden Lonca YetkiLiLerine uLaşmak ZorundadırLar. ========================================================================= 9..Lonca Hakkındaki YapıLan EtkinLikLer Ve Duyacagı BiLgiLeri Lonca İcerisindeki ArkadaşLarıyLa PayLaşmak ZOrundadır.. ========================================================================= 10.[En ÖnemLi KuraL]Her Ne oLursa OLsun Lonca İcerisinde Ortak Karar VeriLmeden Hiçbir ŞekiLde Loncada Yeni FaLiyet,DisipLin,Ceza,Vb.GerçekLeşmicekdir Yetkisi Ne OLursa OLsun..! ========================================================================= 11.Yukardaki BeLirtiLen MaddeLere Lonca ÜyeLeri Uymak ZOrundadır =========================================================================
Görevinizdeki başarınızın çok çalışma hevesine bağlı olduğunu unutmamalısınız.
Alın teri, daima ilhamdan önce gelir. Büyük Hun İmparatoru ATTİLA
ersinbakar yazdı:Herşey o kadar güzel başladı ki inşallah devamı güzel gelecektir. Loncadaki arkadaşlara slm olsun...
Aleyna aleyküm selam Ersin ' im.
Hiç merak etme kardeşim.Tüm dostlarımız bayramdan sonra inş full oyunda olucaz.
Herşey başladığı gibi yine aynı devam edicek.
Ramazan bayramınız mübarek olsun kardeşlerim. Semih yolun açık olsun Allahü teala ya emanetsin. Emrullah kardeşim kusurumuza bakma gelemedik düğüne hakkını helal et. Allahü teala bir yastıkda kocatır inşallah. Evlililiğinin bir ömür boyu huzurlu ve mutlu geçmesini Cenab-ı haktan niyaz ederim.
Dünya üç gündür;dün, bugün ve yarin. Dün geçti, yarinin geleceği belli değil öyleyse bugünün kiymetini bil!
Theoneibo yazdı:Ramazan bayramınız mübarek olsun kardeşlerim. Semih yolun açık olsun Allahü teala ya emanetsin. Emrullah kardeşim kusurumuza bakma gelemedik düğüne hakkını helal et. Allahü teala bir yastıkda kocatır inşallah. Evlililiğinin bir ömür boyu huzurlu ve mutlu geçmesini Cenab-ı haktan niyaz ederim.
Teşekkürler , senin de bayramın mübarek olsun.Tüm iyi dileklerin için teşekkürler...