VatanXLydeR yazdı: Size kimse kadim kesmek zorun değil. Yada sizin oraya gelmenizi istiyende yok. Ferhat batuhangs ye kesmemekde dogru yapmış zaten.
He batuhangsı son canlarda gruptan atmasına (100 DE 100 KATILIYORUM)
Batuhangs saçma sapan bir olay yüzünden desteğe yalan yanlış şeyler gönderip Benim o kadar uğraşıp yaptığım hesapı blok landıya o gündne beri Batuhangsı gördüğüm yerde ölüp gömüp çoçuk yaralamadan 3 sene yatıp cıkmak ıstıyorum.
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
VatanXLydeR yazdı: Size kimse kadim kesmek zorun değil. Yada sizin oraya gelmenizi istiyende yok. Ferhat batuhangs ye kesmemekde dogru yapmış zaten.
He batuhangsı son canlarda gruptan atmasına (100 DE 100 KATILIYORUM)
Batuhangs saçma sapan bir olay yüzünden desteğe yalan yanlış şeyler gönderip Benim o kadar uğraşıp yaptığım hesapı blok landıya o gündne beri Batuhangsı gördüğüm yerde ölüp gömüp çoçuk yaralamadan 3 sene yatıp cıkmak ıstıyorum.
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Evet arkadaşlar kendisi eskiden benim en ama en çok sevdiğim karakterlerdendi kendisine setimi bile verirdim ws atması için ama şuan yeminediyorumki oyunda en nefret ettiğim oyunculardan karakterlerden birisidir kendisi...
Ve kendisinin böğle oldugunu kabüllenmeyen bazı arkadaşllarına acıyorum ...
Kadim konusunda Zalimfelek'in durumunu gördüyseniz ve ondan şikayetçiyseniz niye onla uğraşıyorsunuz ki. Kendin pişir kendin ye yöntemiyle Kadim'i kesmeyi denemelisiniz. Yapamayacaksanız loncalardan birine girmelisiniz.
ekarakoc77 yazdı:Kadim konusunda Zalimfelek'in durumunu gördüyseniz ve ondan şikayetçiyseniz niye onla uğraşıyorsunuz ki. Kendin pişir kendin ye yöntemiyle Kadim'i kesmeyi denemelisiniz. Yapamayacaksanız loncalardan birine girmelisiniz.
Güzel Kardeşim Kadimi Biz tek başımıza keserken gelip kaçıran kişiden bahsediyoruz.
Kadim kesmemize engel olan birisi için nasıl tebrik edebiliyorlar hayret ediyorum...
ekarakoc77 yazdı:Kadim konusunda Zalimfelek'in durumunu gördüyseniz ve ondan şikayetçiyseniz niye onla uğraşıyorsunuz ki. Kendin pişir kendin ye yöntemiyle Kadim'i kesmeyi denemelisiniz. Yapamayacaksanız loncalardan birine girmelisiniz.
Güzel Kardeşim Kadimi Biz tek başımıza keserken gelip kaçıran kişiden bahsediyoruz.
Kadim kesmemize engel olan birisi için nasıl tebrik edebiliyorlar hayret ediyorum...
arkadaşım bize kesilirken kaçırdı konuyu dikkatli oku