color=#00FFFF]selam arkaşlar
kanunixxthlia
kanunixxpersa
kanunixxbluedwıl
bu kışılır yaptığı kuralsz hareketlerıyle
aldığım onca şikeyatten dolayı
we son kadımde adam satmaktan dolayı loncamızdan atılmıştır
bu şahıslarla mıgrat sığınak yapmazsanız sewınırım boyle ınsanları aramızda çurutelım
şimdıden tşkler
<> Kurt Loncası <>
- izhar
- İstihbarat Üyesi
- Sunucu: Tılsım
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Friends Of Heaven
Re: <> Kurt Loncası <>
kanunixxbaşkan
kasaphasan06 yazdı:ecel üreteceksin belli biraz sor bulursun o fiyatlardan 8 m veriyorum adam burun kıvırıyor şelite 6-7 m den alabildim anca sibirleri demire 10 b diyorum adam 20 b den satıyorum diyor ...
Louster yazdı:
Bu zamanda fiyatı sen söylemeyeceksin, söylersen vay haline...
Uyanıklar çok ! Urban zırh var elimde 37 seviye diye 15m ye almaya çalışanlar var
-Demir Alınır*
-Ne kadara alacaksın ?
-Satan sensin, sen söyle
İşte diyalog yukardaki gibi olmalı

Bitmez görünen mücadelede bir adım daha ilerlemek için...
Tılmesa
- kasaphasan06
- Labirent Rehberi
h.o olsun olum emeğinin karşılığı o kadar madenlerde sabahladın ...
dostlar ben genelde whsper ve muntazamdayken ticarete pek girmiyorum fiyatımı belirliiyorum atıyorum sibirin değeri 5m se ben 6 m veriyorum zaten adam satıyor arsızlık yapıyorsada kendisi bilir almam ...
fakat tanınmayan charlarımda iyi ticaret yaparım:) sadece insanlar ticaretimin iyi olduğunu bilmesin
dostlar ben genelde whsper ve muntazamdayken ticarete pek girmiyorum fiyatımı belirliiyorum atıyorum sibirin değeri 5m se ben 6 m veriyorum zaten adam satıyor arsızlık yapıyorsada kendisi bilir almam ...
fakat tanınmayan charlarımda iyi ticaret yaparım:) sadece insanlar ticaretimin iyi olduğunu bilmesin

- kasaphasan06
- Labirent Rehberi
Reiss kadimi keselim lütfen şu proglamnanan saate bırakmadan gidip halledelim benim için,
iboyla da anlaştım kadimlik charını sokacak 2 kadim hidra elimde olduğu an ellimde ecel
bir an önce gidelim kadime
iboyla da anlaştım kadimlik charını sokacak 2 kadim hidra elimde olduğu an ellimde ecel

- Sariyerli
- Zincir Bozan
- Lonca: KURT LONCASI
ne zaman gidiokkkasaphasan06 yazdı:Reiss kadimi keselim lütfen şu proglamnanan saate bırakmadan gidip halledelim benim için,
iboyla da anlaştım kadimlik charını sokacak 2 kadim hidra elimde olduğu an ellimde ecel![]()
bir an önce gidelim kadime
TILSIM - KURT LONCASI
TILSIM - Sarıyerli - RagnaroK
EMİNÖNÜ - Valhalla - MikLaGaaRD
- megastop
- Salgın Koruyucusu
Sa Kurt LoncASı Kadim DostlarIm ( KurtLarxÖlümsüz,KurtLarxScoKer ) Ne zamandır Oyuna giremiyorum sınav Senesinden Dolayı Sizlerden Biraz ayRı kalıcağım ama sene sonunda inş. tekrar aranızdayım şimdiden özledim sizleri Oyunda Hepinize Başarılar Diliyorum , Murat Abi Bitanesin 
- kasaphasan06
- Labirent Rehberi
Kurt loncası üyelerinin dikkatine;
Elinde '' İridyum '' '' Beril '' '' Demir '' ( beraber çelik karbon karbon çeliği ) olan arkadaşlar bana ulaşsın satın alayım acil lazım ...
Elinde '' İridyum '' '' Beril '' '' Demir '' ( beraber çelik karbon karbon çeliği ) olan arkadaşlar bana ulaşsın satın alayım acil lazım ...

- Sariyerli
- Zincir Bozan
- Lonca: KURT LONCASI
as knkmegastop yazdı:Sa Kurt LoncASı Kadim DostlarIm ( KurtLarxÖlümsüz,KurtLarxScoKer ) Ne zamandır Oyuna giremiyorum sınav Senesinden Dolayı Sizlerden Biraz ayRı kalıcağım ama sene sonunda inş. tekrar aranızdayım şimdiden özledim sizleri Oyunda Hepinize Başarılar Diliyorum , Murat Abi Bitanesin
TILSIM - KURT LONCASI
Beyler Bayanlar ::
Arkadaşlar lonca içerisindeki arkdaslarımızdan surekli oyunda olanalr varsa kendimize guzel bir grup kurup surekli (Junon = Kenan ) keselim suan loncamızda kimsede yeni eşya siseteminen dusen zırh ve benzeri yuksek standartda item yok onun için biraz cabalamamız lazım bazı arkadslar ulasırsa sevinirim..!
(Kurtlarxalemci...!)
Biz delikanlılığımızı ihtimaller üzerine kurmadikki ihanetler yüzünden yıkalım
Bir yola Girmişiz Ucunda Ölümmü Bilinmez... Bizim Kitap`ımızda Verilen sözden Dönülmez. Benim Vücudum Kalkan Sana Mermi Değmez.. Ben Aşığım Gülüm Benden Önce Ölünmez..!
GaLaTaSaRAY...!BiR TuTKuDuR...!
Arkadaşlar lonca içerisindeki arkdaslarımızdan surekli oyunda olanalr varsa kendimize guzel bir grup kurup surekli (Junon = Kenan ) keselim suan loncamızda kimsede yeni eşya siseteminen dusen zırh ve benzeri yuksek standartda item yok onun için biraz cabalamamız lazım bazı arkadslar ulasırsa sevinirim..!
(Kurtlarxalemci...!)
Bir yola Girmişiz Ucunda Ölümmü Bilinmez... Bizim Kitap`ımızda Verilen sözden Dönülmez. Benim Vücudum Kalkan Sana Mermi Değmez.. Ben Aşığım Gülüm Benden Önce Ölünmez..!
KuRTxSaVaŞÇı
elimde bi tek bu car kaldı almak isteyen varmı xDxDxDXDadadsads
elimde bi tek bu car kaldı almak isteyen varmı xDxDxDXDadadsads
Kurtx yazdı:Beyler Bayanlar ::
(Kurtlarxalemci...!)
yarın gidermyz
½~~Kurtlarxozixxx(49)~~½
½~~Kurtlarxozixx(48)~~½
½~~Kurtlarxozixx(48)~~½