Sunucu Değişikliği (FİKİRLERİNİZİ BEKLİYORUM)
Re: Sunucu Değişikliği (FİKİRLERİNİZİ BEKLİYORUM)
Benimde Böyle 1 Yakınmam Vardı Sunucumu Değiştirdim Şimdi Çok Rahatım Şimdiki Sunucum TILSIM Abiler-Ablalar Saygınlık Çok Fazla Var,Yardımlaşma Var,Sağlam Carlar Var... Sende Gelirsen İyiki Bu Arkadaşım Demişti Dersin..Sunucuda Ticarette Çok Pahalı Değil
Yusuf ATMACA

Zafer "Zafer benimdir" diyebilenlerindir.
ben bizim sunucuyu kötü bilirdimStaffers yazdı:Benimde Böyle 1 Yakınmam Vardı Sunucumu Değiştirdim Şimdi Çok Rahatım Şimdiki Sunucum TILSIM Abiler-Ablalar Saygınlık Çok Fazla Var,Yardımlaşma Var,Sağlam Carlar Var... Sende Gelirsen İyiki Bu Arkadaşım Demişti Dersin..Sunucuda Ticarette Çok Pahalı Değil
TILSIM
KUŞADASI
Ozaxien
Cappadocia
ADAKAÇKINI
xCaraMiOx
ÇAKILTAŞI
xICaraMiOIx (SAKIZADASI)
RATATOUILLE
EMİNÖNÜ
Rocnqpungg
since 2008.
Bunun bir oyun olduğu sevgi ve barış içinde oynandığında daha çok zevkli olacağını unutmamanız dileklerimle.
KUŞADASI
Ozaxien
Cappadocia
ADAKAÇKINI
xCaraMiOx
ÇAKILTAŞI
xICaraMiOIx (SAKIZADASI)
RATATOUILLE
EMİNÖNÜ
Rocnqpungg
since 2008.
Bunun bir oyun olduğu sevgi ve barış içinde oynandığında daha çok zevkli olacağını unutmamanız dileklerimle.
Staffers yazdı:Benimde Böyle 1 Yakınmam Vardı Sunucumu Değiştirdim Şimdi Çok Rahatım Şimdiki Sunucum TILSIM Abiler-Ablalar Saygınlık Çok Fazla Var,Yardımlaşma Var,Sağlam Carlar Var... Sende Gelirsen İyiki Bu Arkadaşım Demişti Dersin..Sunucuda Ticarette Çok Pahalı Değil
Teşekkür ederim önerin için, hemen hemen istediğim herşeyi söylemişsin. peki bir sorum olacak.
sunucunuzda rekabet ne durumda?
oyunculuk olarak bilgi ve tecrübe yönünden nasıl Tılsım sunucusu?
Diğer sunuculardan arkadaşlarda bu konu hakkında yardımcı olabilirse sevinirim..
Destekleyen herkese Teşekkür ederim..

http://www.dailymotion.com/video/xgsjx9_dikkat-kyrylmaz-her-turk-yzlesin_shortfilms
Az söz erin yüküdür, çok söz hayvanın yüküdür. Bilene bu söz yeter sende cevher var ise. (Yunus Emre)
- manyetix95
- Cin Avcısı

- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Lodos
Eğer tılsım yazılanlar gibiyse bende geçmeyi düşünüyorum..!
Gaspıralı(49)
DURUMUN İYİYSE ANKA ' YI TEK GEÇERİM . MERAN SUNUCUSUNU EN ALT PLANDA DÜŞÜN BENİM SUNUCUM

- Moreblood
- Arzuhalci'nin Adamı

- Sunucu: Tılsım
- Klan: Arzın Çocukları
Tılsım güzel bir sunucu kardeşim. Fazla kavga küfür yok.
Arkadaşlık ortamı güzel. Fiyatlar da çok pahalı değil. Sadece görevlerde biraz sorun yaşayabilirsin oda loncan varsa daha rahat olur. Yani Tılsımı tavsiye ederim.
Arkadaşlık ortamı güzel. Fiyatlar da çok pahalı değil. Sadece görevlerde biraz sorun yaşayabilirsin oda loncan varsa daha rahat olur. Yani Tılsımı tavsiye ederim.
Mustafa OKTAR
BÖRTEÇİNEXMERLİN
TicTacToe
- Rivalxmelodi
- Labirent Rehberi

- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
Kable yazdı:Anka tavsiyemdir...
Sen ankayı tavsiye ediyorsun...Fakat Millet Ankaya gidip madenleri çekme derdinde