? ikvdestek ? ikvköstek ?

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kilitli
Kullanıcı avatarı
XxLYDERxX
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı
Sunucu: Tılsım
Klan: Lodos

? ikvdestek ? ikvköstek ?

Mesaj gönderen XxLYDERxX »

Öncelikle Merhaba...

Uzun Süredir LYS Nedeniyle Aranızda Değildim GHOSEN Desem Forumun Eskileri Hemen Tanıyacaktır Malum Koca 1 Senedir Yoktum :)

Şimdi Sizlere Söyleyeceklerimi Hemen Hemen Herkes Destekleyecektir ki Özellikle LYS Mağdurlarının Beni Anlayacaklarına Eminim :lol:

Daha Önceden Karakter ve Forum Hesabı Çalınma Olaylarını Çokca Yaşadığım İçin Hem Oyun Şifremi hem Forum Hesabı Şifremi Anlamsız Bir O Kadar da Karışık Bir Şekilde Oluşturdum. Bunu Bir Kağıda Yazdım Her Girişte Bakıyordum Ama Gelin Görün Test Kitapları Sayesinde Bir Savaş Alanına Dönen Odamdan Bu Kitaplar Temizlenirken Şifre Kağıdımda Arada Kaynamış Gerçi İyi Hoş Yerini de Unutmuştum Ama...

Neyse Bir Paniktir Hemen SOBEE Hesabımı Tel'e Yollattım...Ama Forum Hesabım İçin Aynı Şey Geçerli Olmadı :oops:

Şimdi Diyeceksiniz Bu Yazdıklarından Bizene !! Haklısınız Ama Sizi İlgilendiren Kısım Şimdi Başlıyor

Yukarıda Anlattıklarımı Dilekçe Tarzı Şeklinde Destek Formuna Yazıp Yolladım.

Bir Sorununuz Belirli Bir Mevkiiye İletildğinde O Kişiler Cevabı En Geç 3 Gün İçinde Gecikme Sebeplerini Bildirerek İletmelidirler.

4-5 Gün Oldu Cevap Alamadım (Bazılarınız Sabret Gelir Diyeceksiniz Duyar Gibiyim)

Yazdığımız Her Sorunda Foruma Yansıttığımız Bütün Sorularda HER YÖNETİCİNİN
''Destek Forumuna Bildiriniz Burdan Yaptığınız İletimlere Cevap Ulaştırılmayacaktır''
Cevabı Sinirlerinizi Hoplatıyordur Eminim...

Tamam Saygımız Sonsuz ! Bir Sistem Oturtmaya Çalışıyorlardır Ama HER BİR HALTI DESTEK FORUMUNA Yönlendirip DESTEK FORUMUNA ATILAN ve Biran Önce Aydınlatılması İstenen Sorulara Göz Ucuyla Bile Bakılmaması Bence Oyunculara Karşı Yapılan Büyük Bir Saygısızlık !

DESTEK FORUM -SUPPORT.aspx vb vb Ortalık İnlerken Zannediyorum Oraya Atılan Maillerin % 98 'i Siliniyor Kalan %2'lik Kısma Hürmeten Cevap Veriliyor :|

Bu Destek Maillerine Bu Kadar Önem Veriliyorsa Cevap Vermeye Neden Önem Verilmiyor ?
Sorulara Yetişilmiyorsa Neden Gerekli Eleman Yetiştirilip Forum Yön. Gibi Yönlendirmiyorlar ?
VE SON OLARAK DESTEK FORUM'A ATTIĞIM MESAJ NEDEN HALA CEVAPLANMADI ? CEVAPLANACAK MI ? CEVAPLANACAKSA NE ZAMAN ?

DipNot: GM - FY 'ler Bunu ''Görevinizi Yapmıyorsunuz Ne İşe Yararsınız Be Siz'' Şeklinde Alıglamayın Sakın Zira Ben Burda Sadece Yeni, Açtığınız SİSTEM Hakkında Sorular Yönelttim ve Bir Bakıma Serzenişte Bulundum Cevaplamanız Dileğimle...

GHOSEN...
Kullanıcı avatarı
mardinli122
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Kuklacı
Klan: Arzın Çocukları

Re: ? ikvdestek ? ikvköstek ?

Mesaj gönderen mardinli122 »

KArdeş bende mobil ödeme ile plus alcaktım ödeme yapılmasına rağmen e pin gelmedi 2 gündür ikv destekten mail bekliyorum hala bir cevap yok forumdada konu açtığımızda yok destekle iletişime geçin bilmem ne diyip geçiştiriyorlar
Resim
Kullanıcı avatarı
MasTR
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Sancak
Klan: Lodos

Mesaj gönderen MasTR »

Parola mı unuttum ..Yazısına tıklamak bu kadar mı zor kardeş ya her sorunda da desteğe başvurulacaksa tabi bizim isteklerimize de geç cevap gelir...
yNçRxMasTR

yNçRxHaVoK
Kullanıcı avatarı
Erdogan
Mezarlık Bekçisi
Mezarlık Bekçisi

Mesaj gönderen Erdogan »

Merhaba,

Konu başlığı ile vermiş olduğunuz mesajın bağdaşmadığını düşünsem de söyleyebileceğim birkaç şey var. Forum üyeliğinizin şifresini normal yöntemler ile geri alamayacak şekilde kaybeden siz iken, ikvdestek'e bu konuda size destek sağlamaması konusunda yakınmanız üzücü.

İkvdestek'e gelen bildirimler gün içerisinde kontrol edilip, önem sırasına göre işlem önceliği kazanabilir. Forum üyeliğinizi kendi hatanız sonucunda kaybetmişsiniz, "Şifremi Unuttum" seçeneğini kullanarak yeni şifre oluşturmayı deneyebilirsiniz. İkvdestek harici kanallardan bu tür problemlerinize yanıt alamayacağınızı hatırlatarak, bildiriminize cevap beklemenizi öneririm.

Not: Bildiriminiz, içerdiği konu itibari ile "bir an önce aydınlatılması gereken konular" kategorisine girmemektedir.

Konuyu kilitliyorum.
Kilitli

“Genel Etkileşim” sayfasına dön