Uzun Süredir LYS Nedeniyle Aranızda Değildim GHOSEN Desem Forumun Eskileri Hemen Tanıyacaktır Malum Koca 1 Senedir Yoktum
Şimdi Sizlere Söyleyeceklerimi Hemen Hemen Herkes Destekleyecektir ki Özellikle LYS Mağdurlarının Beni Anlayacaklarına Eminim :lol:
Daha Önceden Karakter ve Forum Hesabı Çalınma Olaylarını Çokca Yaşadığım İçin Hem Oyun Şifremi hem Forum Hesabı Şifremi Anlamsız Bir O Kadar da Karışık Bir Şekilde Oluşturdum. Bunu Bir Kağıda Yazdım Her Girişte Bakıyordum Ama Gelin Görün Test Kitapları Sayesinde Bir Savaş Alanına Dönen Odamdan Bu Kitaplar Temizlenirken Şifre Kağıdımda Arada Kaynamış Gerçi İyi Hoş Yerini de Unutmuştum Ama...
Neyse Bir Paniktir Hemen SOBEE Hesabımı Tel'e Yollattım...Ama Forum Hesabım İçin Aynı Şey Geçerli Olmadı
Şimdi Diyeceksiniz Bu Yazdıklarından Bizene !! Haklısınız Ama Sizi İlgilendiren Kısım Şimdi Başlıyor
Yukarıda Anlattıklarımı Dilekçe Tarzı Şeklinde Destek Formuna Yazıp Yolladım.
Bir Sorununuz Belirli Bir Mevkiiye İletildğinde O Kişiler Cevabı En Geç 3 Gün İçinde Gecikme Sebeplerini Bildirerek İletmelidirler.
4-5 Gün Oldu Cevap Alamadım (Bazılarınız Sabret Gelir Diyeceksiniz Duyar Gibiyim)
Yazdığımız Her Sorunda Foruma Yansıttığımız Bütün Sorularda HER YÖNETİCİNİN
''Destek Forumuna Bildiriniz Burdan Yaptığınız İletimlere Cevap Ulaştırılmayacaktır''
Cevabı Sinirlerinizi Hoplatıyordur Eminim...
Tamam Saygımız Sonsuz ! Bir Sistem Oturtmaya Çalışıyorlardır Ama HER BİR HALTI DESTEK FORUMUNA Yönlendirip DESTEK FORUMUNA ATILAN ve Biran Önce Aydınlatılması İstenen Sorulara Göz Ucuyla Bile Bakılmaması Bence Oyunculara Karşı Yapılan Büyük Bir Saygısızlık !
DESTEK FORUM -SUPPORT.aspx vb vb Ortalık İnlerken Zannediyorum Oraya Atılan Maillerin % 98 'i Siliniyor Kalan %2'lik Kısma Hürmeten Cevap Veriliyor :|
Bu Destek Maillerine Bu Kadar Önem Veriliyorsa Cevap Vermeye Neden Önem Verilmiyor ?
Sorulara Yetişilmiyorsa Neden Gerekli Eleman Yetiştirilip Forum Yön. Gibi Yönlendirmiyorlar ?
VE SON OLARAK DESTEK FORUM'A ATTIĞIM MESAJ NEDEN HALA CEVAPLANMADI ? CEVAPLANACAK MI ? CEVAPLANACAKSA NE ZAMAN ?
DipNot: GM - FY 'ler Bunu ''Görevinizi Yapmıyorsunuz Ne İşe Yararsınız Be Siz'' Şeklinde Alıglamayın Sakın Zira Ben Burda Sadece Yeni, Açtığınız SİSTEM Hakkında Sorular Yönelttim ve Bir Bakıma Serzenişte Bulundum Cevaplamanız Dileğimle...
GHOSEN...