Arkadaşalr merhaba ,
Şuan sizlere bi sorum olucak.
Şimdi msnde facebookta skypde vs. gibi yerlerde takılınca internet ışıkları sönmüyor yani internet var.Fakat oyuna girince İnternet kesiliyor.ADSL VE İNTERNET ışıkları sönüyor.bunu anlayamadım acaba bu Konu hakkında bilgisi olan tam tamına yardım edicek biri varsa Lütfen Yorum yazsın.Çnkü Migrata giriyoruz,En önemli yerde düşüyor sürekli oyuna girmemle beraber.Bunu anlamış değilim Lütfen Yardımcı olursanız sevinirim.
OYUNA GİRİNCE İNTERNET KESİLİYOR.!!
- Britishtobacco92
- FareAdam Düşmanı

- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Arzın Çocukları
OYUNA GİRİNCE İNTERNET KESİLİYOR.!!

İnFazTeaMKroNiCK-Iıkronikqqll-Ixadonisxl
KarşıyaKaragümrük Karşılıksız sevdik biz Bu YAKAYI.!!
New Yorkta beş Minareyi izledim anladığın kadarıyla olay New Yorkta Geçiyor.
- Britishtobacco92
- FareAdam Düşmanı

Re: OYUNA GİRİNCE İNTERNET KESİLİYOR.!!
güncel//

Oyunun dosyalarına interneti kesecek bir virüs girmiş olabilir oyunu bir tarat istersen virüs programına .Britishtobacco92 yazdı:güncel//
Meteorteamxthree
İnfazteamrapper
~ Since BeTa ~
İnfazteamrapper
~ Since BeTa ~
- Fearles
- Demirci Çırağı

Enes pcnde virüs var tarat hastalık geçici
Ffearles
TMFear
TMFearles
Kacanlar
Ne istersen iste , Hayat hakettiğini verir.
TMFear
TMFearles
Kacanlar
Ne istersen iste , Hayat hakettiğini verir.
- melodrama44
- Teşkilat Neferi

bu benim başımada gelmişti virüs taraması yaptırdım oyunu sildim kurdum faydası olmadı format atınca düzelmişti.
keşke
1 temmuz 2012.
1 temmuz 2012.
Durum vahim bence gir buraya
http://www.izmirtuning.com/forum/orjina ... e9c6758375&
xD
http://www.izmirtuning.com/forum/orjina ... e9c6758375&
xD
xXHaNdSoMeXx-İkvteamhandsome
Merhaba,
İnternet hızınızın normal olduğundan eminseniz (bunu web üzerinde hız sınayıcıları ile öğrenebilirsiniz) internet erişimini engelleyebilecek herhangi bir program veya güvenlik duvarının çalışır durumda olmamasına dikkat ediniz.
İnternet hızınız düşük ve ethernet kablosu ile internete bağlanıyorsanız, mevcut ethernet kablonuzu değiştirin. Hasar görmüş ethernet kabloları internet hızının düşmesine ve veri akışının çok yavaş gerçekleşmesine sebep olabilir. Msn, Skype, İE vb. programlar çok fazla veri akışı gerektirmediği için bu problemi saydığımız programlarda yaşamıyor olabilirsiniz.
İnternet hızınız kabloyu değiştirdiğiniz halde düşük ise, İnternet Servis Sağlayıcınız ile irtibata geçiniz. Herhangi bir sebepten ötürü internet hızınız düşmüş olabilir, bölgede genel bir çalışma mevcut olabilir ve bu senaryolar çoğaltılabilir.
Sorunun giderilmesi veya giderilmemesi durumunda, durumu yine bu başlıktan belirtirseniz yardım almaya devam edebilirsiniz.
İnternet hızınızın normal olduğundan eminseniz (bunu web üzerinde hız sınayıcıları ile öğrenebilirsiniz) internet erişimini engelleyebilecek herhangi bir program veya güvenlik duvarının çalışır durumda olmamasına dikkat ediniz.
İnternet hızınız düşük ve ethernet kablosu ile internete bağlanıyorsanız, mevcut ethernet kablonuzu değiştirin. Hasar görmüş ethernet kabloları internet hızının düşmesine ve veri akışının çok yavaş gerçekleşmesine sebep olabilir. Msn, Skype, İE vb. programlar çok fazla veri akışı gerektirmediği için bu problemi saydığımız programlarda yaşamıyor olabilirsiniz.
İnternet hızınız kabloyu değiştirdiğiniz halde düşük ise, İnternet Servis Sağlayıcınız ile irtibata geçiniz. Herhangi bir sebepten ötürü internet hızınız düşmüş olabilir, bölgede genel bir çalışma mevcut olabilir ve bu senaryolar çoğaltılabilir.
Sorunun giderilmesi veya giderilmemesi durumunda, durumu yine bu başlıktan belirtirseniz yardım almaya devam edebilirsiniz.
- Britishtobacco92
- FareAdam Düşmanı

Gösterdiğiniz ilgi için teşekkürler şuan bulunduğum telekom şubesinde bir çalışma varmış hatlar o yüzden gidip geliyormuş Yardm eden bütün arkadaşlara teşekkürler.Erdogan yazdı:Merhaba,

- veym2
- Tılsım Tanığı

- Klan: Lodos
- Lonca: Kara Deniz Yıldızları
bozuktur kesin yenisini al
- mitmet
- Yalnız Adam'ın Dostu

istersen yeni pc alsın hatta ewin elk hattına uymaz yeni ewe taşınsın. ülkenin int şebekesi uymaz başka ülkeye taşınsın...veym2 yazdı:bozuktur kesin yenisini al
saçmalıyorsunuz basit bi sorunu nerelere kadar getirdiniz.
yazamayacağım kadar çok karakter..

Gizlenmiş İçerikGöster
GİZLİ İÇERİĞİ AÇTIN!! BU MESAJ KENDİNİ 3 SAAT 17 DAKİKA 3 SANİYE SONRA İMHA EDECEKTİR!!
VAMOS RAFA!