<> Kurt Loncası <>

Tılsım sunucusuna ait Loncaların iletişim, bilgilendirme ve paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
AlpAykan
Junon'un Katili
Junon'un Katili
Sunucu: Tılsım

Re: <> Kurt Loncası <>

Mesaj gönderen AlpAykan »

Sariyerli yazdı:ÇOK ŞÜKÜR ALLAH'IM TÜRKİYE'M FİNALDEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D
Hasan final değil bize kupa lazım..
Allahın izniyle ezeriz amerikayıda
Kullanıcı avatarı
Sariyerli
Zincir Bozan
Zincir Bozan
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: KURT LONCASI

Mesaj gönderen Sariyerli »

AlpAykan yazdı:
Sariyerli yazdı:ÇOK ŞÜKÜR ALLAH'IM TÜRKİYE'M FİNALDEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D
Artık Bizi Durduramazlar Alpaslan abi :D
TILSIM - KURT LONCASI

TILSIM - Sarıyerli - RagnaroK

EMİNÖNÜ - Valhalla - MikLaGaaRD
Kullanıcı avatarı
Rescuer
Mebrure'nin Adamı
Mebrure'nin Adamı
Klan: Lodos

Mesaj gönderen Rescuer »

Sariyerli yazdı:
AlpAykan yazdı:
Artık Bizi Durduramazlar Alpaslan abi :D
:D :arrow: :arrow: Artık Bizi Durduramazlar
Resim
Bitmez görünen mücadelede bir adım daha ilerlemek için...
Tılmesa
Kullanıcı avatarı
kasaphasan06
Labirent Rehberi
Labirent Rehberi

Mesaj gönderen kasaphasan06 »

Acilen kadriye ablayla görüşmem gerekiyor ... Lonca kasasıyla ilgili
Resim
Resim
Resim
Resim

Resim[/img]
Kullanıcı avatarı
Sariyerli
Zincir Bozan
Zincir Bozan

Arkadaşlar yarın lonca toplantısı yapacağız. Saat şuan belli değil Murat abi bana bildirdikten sonra saatide burdan ve resmi sitemizdeki duyurular bölümünden açıklayacağım.

Toplantıya katılıcak olanlar :
Yönetim Konseyi
Savaş komutanları ve Görev takımı komutanı
Lonca Resmi sitesi yöneticileri şeklindedir
Yani kısacası loncada yetkisi olan herkes mecburi bir durumu yoksa katılmak zorundadır
TILSIM - KURT LONCASI

Kullanıcı avatarı
kasaphasan06
Labirent Rehberi
Labirent Rehberi

hasan bir sorsana ibrahimde konseyde ya o mu katılacak ben mi katılacağım şuan oyuna giremiyorum

Sariyerli yazdı:Arkadaşlar yarın lonca toplantısı yapacağız. Saat şuan belli değil Murat abi bana bildirdikten sonra saatide burdan ve resmi sitemizdeki duyurular bölümünden açıklayacağım.

Toplantıya katılıcak olanlar :
Yönetim Konseyi
Savaş komutanları ve Görev takımı komutanı
Lonca Resmi sitesi yöneticileri şeklindedir
Yani kısacası loncada yetkisi olan herkes mecburi bir durumu yoksa katılmak zorundadır
Resim
Resim
Resim
Resim

Resim[/img]
Kullanıcı avatarı
kasaphasan06
Labirent Rehberi
Labirent Rehberi

Mhp Artık Bitmiş, Ülkücü Milliyetçi diye bir şey kalmamış Umalım ki elimizden ülkemiz de gitmesin ...

Referandumu Amerika(!) kazandı, Umarım basketbolda yüzümüz güler ...
Resim
Resim
Resim
Resim

Resim[/img]
kepez54
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

Mesaj gönderen kepez54 »

Sariyerli yazdı:
kasaphasan06 yazdı:fazla takma onları bizle muhattap olacak boyları bile yok ...

kepez54 yazdı:Öncelikle güzel şiirmiş. Çok etkileyici yüreğine sağlık.

Diğer bir konu arkadaşalar adının başında Kronikx olan tüm çarlar benim düşmanımdır, zaten lodoslar. Adada maden başında beni 8 10 kişi birden dalarak 3 kez kesitler ve hakeret etiler. Arkadaşlarımın gereken ilgiyi göstereceğine eminim. Kurtlarxkepez

Kronik loncasını bu kadar takma Halil'im :D toplam nüfusları sadece bizim yönetim konseyi kadar icab ettiği takdirde dalarız alırız ifadelerini :D :D
Eyvallh arkadaşlar, bir ara ufak bir ders versek iyi olur.
Kullanıcı avatarı
Sariyerli
Zincir Bozan
Zincir Bozan

kasaphasan06 yazdı:hasan bir sorsana ibrahimde konseyde ya o mu katılacak ben mi katılacağım şuan oyuna giremiyorum
Vallaha kanka onla ilgili bişey diyemeceğim benim yetkimi aşıyor. Bugün oyunda Murat abiyle bizzat sen konuş. Yada ben görürsem sorarım. Zaten saatide sorcam henüz saatide söylemedi.
TILSIM - KURT LONCASI

Kullanıcı avatarı
kurtreis
İstihbarat Üyesi
İstihbarat Üyesi
Lonca: Kurt

Mesaj gönderen kurtreis »

Saat 9 da toplantı başlıycak tüm yönetici arkadaşlarımız o saatte oyunda olsunlar

Görev Takımı için toplantıya Kurtlarxmuntazam katılıcak Görev Takımının yapılanmasıda gndemde olucak
*** Kurt Loncaları Genel Başkanı ***

Kurt Loncası

KurtReiis
KurtReis
cCcREİScCc

Geciken Şafak Bir Kurt Uluması ile Sökecektir.

2008 Yılından Beri...

“Lonca İletişim” sayfasına dön