Sariyerli yazdı:Kurt Loncası olarak iyi bir bayram geçirmenizi temenni ederiz. Bayramınız mübarek olsun
Teşekürler Hasan kardeşim.Bizde sizlerin bayramını kutlar , hayırlara vesile olmasını dileriz.
Louster yazdı:
♥ Zamana ve mekana sığmayan bir bereketle bereketlenmek ve bağışlanmis olmanın o şerefli makamına erişmiş olmak temennisiyle Bayramınız mübarek olsun. ♥
♥ FATİH ♥
Yeni Karakterim ile > Nasihat
Seninde bayramın mübarek olsun, Fatih kardeşim sağolasın...
Elltoro yazdı:
Hayırlı bayramlar arkadaşlar..
Bil mukabele , sizinde bayramınız mübarek olsun.
İyi dileklerini ve bayram kutlamalarını esirgemeyen arkadaşlara candan teşekkürler.
Bayramınız kutlar , hayırlara vesile olmasını dilerim.
Hayırlı bayramlar
En son AlpAykan tarafından 09 Eyl 2010 12:22 tarihinde düzenlendi, toplamda 2 kere düzenlendi.
Selam herkesın bayramı mubarek olsun.bayram da oyuna gıremm.Emo abi hayırlı olsun. Bu arada 9 eylul bugn suleymanın dogum gunu DOĞUM GÜNÜNÜ KUTLAR,NİCE YILLAR DİLERİM.
S A arkadaşlar tüm İslam aleminin ve bütün ikv halkının mübarek ramazan bayramını kutlar hayırlara vesile olmasını temenni ederim herşey gönlünüzce olsun A E O
senolmadan yazdı:S A arkadaşlar tüm İslam aleminin ve bütün ikv halkının mübarek ramazan bayramını kutlar hayırlara vesile olmasını temenni ederim herşey gönlünüzce olsun A E O
Ve Aleyküm selam Reis.
Aynı dileklerle , bende öncelikle senin ve tüm İslam aleminin bayramını kutlar ,
Hayırlara vesile olmasını yüce Alah ' tan niyaz ederim.
Not:Yeni çar açtım reis , 26 lvl yaptım.
KAsmaya devam ediyorum.
Diğer hesap gitti gider.
Sağlık olsun ne yapalım...
S A arkadaşlar alp kardeşim o hesabın nasıl gitti hala anlamış değilim sen şifreyi değişmişdin nasıl oluyorda şifreni kabul etmiyor neyse ben telden ulaşırım sana hadin ben kaçdım A E O bu arada alp bişey olursa seslenmen yeter bana
Bu arada emo kardeşim düğününe gelemediğim için kusura bakma malum işlerim çok fazla ama şunu unutma ki kalbimiz hep senin yanında şimdiden Allah bir yastıkda kocatsın uzun ve mutlu bir ömür versin sizlere boy boy yiğenlerimi isterim :mrgreen:
Sülo sana gelince yiğen nice mutlu yıllara doğum günün kutlu olsun hayatta isteyipde düşündüğün her şey senin olması tememnisiyle kalın sağlıcakla