Tskx LONCASININ BİLMEDĞİNZ YÖNLERİ !!

Beyaz Köşk sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Tskxhxsphinx
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı
Sunucu: Beyaz Köşk
Klan: Arzın Çocukları

Tskx LONCASININ BİLMEDĞİNZ YÖNLERİ !!

Mesaj gönderen Tskxhxsphinx »

TÜM TSKx LER DİKKATLE OKUYUNZ!!!

Alım Sorunları;

1=)Genellikle Loncaya girmek isteyenler Kasmaktan dolayı tırsıyor biz bu sorunuda Çözdük. (Tam Tersine Loncaya girenlere kendilerinin kasılmasını söylüyorsunuz)
5=)Alımlar Yapıldıktan Sonra direk Carlar acılıp Lonca liderleri Tarafından 49 lvle kasılıcaktır. (49 lwl e kadar hiçbir Tsk üyesi karşılıksız kasma ve görevlerde yardımda bulunmadı)

Amaçlarımız;

3=)Türk Silahlı Kuvvetleri Loncası olarak Her zaman Her yerde Birlik olmak. (Kendimiz karzma satarken kesildğimz zaman o benim arkadaşım diyip birlik olmayan ve arkadaşım diyip dalmayan yetkiliniz de var)

***Loncamızda uyulması gereken kurallar***

1-)Argolu kelimeli sözler kesinlikle yasaktır. (Eray sğnakta aşırı derecede argo kelimede kullandı ben kullanmadığm halde ve hala lonca yetkilisi)
3-)Lonca arasında ayrım yapmak yasaktır. (Şu ana kadar tüm kadim kesimi yakın arkadaşlıklara ve yetkililere kesildi üyelere fazla önem verilmedi ve bunu dile getirdğimzde kadim için girdk oluorz)
9-)Loncamızın Klanı [ Arzın Cocuklarıdır ] (Lodoslara karşı birlik dedinz fakat lodos olmaya çalştınz)

Bu nedenlerle Tskx loncasından ayrılıyorum... !!!
*Jackssparoww* 49 LwL
*Waccum* 49 LwL
*Panasonic* 49 LwL
*Waccumx* 25 LwL
*Tskxhxsphinx* 49 LwL
*Wefasızxwaccum* 16 LwL
Kullanıcı avatarı
VicTorY
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı

Re: Tskx LONCASININ BİLMEDĞİNZ YÖNLERİ !!

Mesaj gönderen VicTorY »

Tüm loncayı suçlayamazsında yöneticiler bıraksalar yerine başkaları geçse bu lonca büyür ;)
VaMoSBieN ! VaMoSFENER !
Kullanıcı avatarı
Tskxgenelkrmay
Bab-ı Ali Muhafızı
Bab-ı Ali Muhafızı

Mesaj gönderen Tskxgenelkrmay »

Hemen konuya giriyorum Loncaya giren üyeleri kasma konusuna geliyorum önce

loncayi ilk actığımız da kastığımızı söylemiştik ve yeni üye alımlarında kendisi kasabilen üyeleri alıcağımızı söylemiştik sende öyle girmiştin loncaya

argo kelime kullanmak yasak bu konuda haklısın sadece grub bolgelerı yuzunden oluyor ve sendede gordum argo kelime.

Kadim konusuna gelince kadim icin gelen üyeler belli olduğu icin kadim kesmedik bakalım ne zaman kendilerini ortaya cıkaracaklar derken senn foyonu ortaya cıkarttın mlsf.

ben adam gibi adamlara yardım ederim ettiririm gerisini kendisine bırakırım bakalım tek başına birşey yapabılıorum oyunda hakkında tecrübesi ne kadar ölcerim sonra her yardımı yaparım ilk charını kasarken yardımda bulunmuyoruz 2. ve 3. charlarında yardım ederim ettiririm...

neyse loncadan cıkarken loncayı kirletmeye calışman bizi üzdü ama yıkamaz bun uunutma sadece ayıp adam sandıklarımda adam değilmiş adam kılığında dolaşan şerefi olmayan insanmışsın

yolun acık olsun loncadan cıkmasaydında atılacaktın zaten kadim görevi icin geldiğini coktan belli ediyordun ve

Fazla söze gerek yok YOLUN ACIK olsun real hayatta başarılar.

En kısa zamanda dersini alırsın.
ResimGeNeLKuRmAyBaŞKaN<>TsKxHxGeNeLKrMaY
BeTa KaRaKtErLeRi
<>memett(TsKxKxGeNeLKrMaY) mehmettt mehmettttttttt
Tskx==>açılımı Türk Silahlı Kuvvetleri.
Kullanıcı avatarı
Tskxgenelkrmay
Bab-ı Ali Muhafızı
Bab-ı Ali Muhafızı

Mesaj gönderen Tskxgenelkrmay »

VicTorY yazdı:Tüm loncayı suçlayamazsında yöneticiler bıraksalar yerine başkaları geçse bu lonca büyür ;)
tam net acıklarmısın yorumunu ne demek istediğini
ResimGeNeLKuRmAyBaŞKaN<>TsKxHxGeNeLKrMaY
BeTa KaRaKtErLeRi
<>memett(TsKxKxGeNeLKrMaY) mehmettt mehmettttttttt
Tskx==>açılımı Türk Silahlı Kuvvetleri.
Kullanıcı avatarı
Ifyoulike10
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Klan: Lodos

Mesaj gönderen Ifyoulike10 »

Tskxgenelkrmay yazdı:Hemen konuya giriyorum Loncaya giren üyeleri kasma konusuna geliyorum önce

loncayi ilk actığımız da kastığımızı söylemiştik ve yeni üye alımlarında kendisi kasabilen üyeleri alıcağımızı söylemiştik sende öyle girmiştin loncaya

argo kelime kullanmak yasak bu konuda haklısın sadece grub bolgelerı yuzunden oluyor ve sendede gordum argo kelime.

Kadim konusuna gelince kadim icin gelen üyeler belli olduğu icin kadim kesmedik bakalım ne zaman kendilerini ortaya cıkaracaklar derken senn foyonu ortaya cıkarttın mlsf.

ben adam gibi adamlara yardım ederim ettiririm gerisini kendisine bırakırım bakalım tek başına birşey yapabılıorum oyunda hakkında tecrübesi ne kadar ölcerim sonra her yardımı yaparım ilk charını kasarken yardımda bulunmuyoruz 2. ve 3. charlarında yardım ederim ettiririm...

neyse loncadan cıkarken loncayı kirletmeye calışman bizi üzdü ama yıkamaz bun uunutma sadece ayıp adam sandıklarımda adam değilmiş adam kılığında dolaşan şerefi olmayan insanmışsın

yolun acık olsun loncadan cıkmasaydında atılacaktın zaten kadim görevi icin geldiğini coktan belli ediyordun ve

Fazla söze gerek yok YOLUN ACIK olsun real hayatta başarılar.

En kısa zamanda dersini alırsın.
Biz adam değilmiyizde bize yardım etmedin Mehmet senden beklemezdim :S
Kullanıcı avatarı
Ifyoulike10
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Klan: Lodos

Mesaj gönderen Ifyoulike10 »

Mehmet ben bu loncaya sadece senin için katıldım..Ne kadim nede başka birşey sırf snn için katıldım...Ama sende takmıyorsan istenmediğimi anlarım.
Kullanıcı avatarı
waccumxsamet
İskele Babası
İskele Babası

Mesaj gönderen waccumxsamet »

Tskxler hiç konuşmayın burda kuzenm haklı gidin tüm loncaya teker teker sorun bkıyım bunlart yalanmı geçrek mi
www.wefaszx.tr.gg

Resim
Kullanıcı avatarı
Jackss
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Lonca: Duman

Mesaj gönderen Jackss »

xd ibo patlamıs ya :D
SEYMENAGA
xXHaGiWHaTXx
Kullanıcı avatarı
VicTorY
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı

Mesaj gönderen VicTorY »

Tskxgenelkrmay yazdı:
VicTorY yazdı:Tüm loncayı suçlayamazsında yöneticiler bıraksalar yerine başkaları geçse bu lonca büyür ;)
tam net acıklarmısın yorumunu ne demek istediğini

Eray denen karaktersiz küfür ediyo sonra biz aynı yerde oynuyoruz sen olayları biliyomusunki neden foruma uyarıldın yazılıyor felan diyor ? Açıklayında bilelim ayrıca ben eminimki o loncada 2 adam var zaten gerisi boş . ;)
VaMoSBieN ! VaMoSFENER !
Kullanıcı avatarı
monsterdarker
Yasemin'in Gözcüsü
Yasemin'in Gözcüsü

Mesaj gönderen monsterdarker »

Tskxhxsphinx yazdı:TÜM TSKx LER DİKKATLE OKUYUNZ!!!

Alım Sorunları;

1=)Genellikle Loncaya girmek isteyenler Kasmaktan dolayı tırsıyor biz bu sorunuda Çözdük. (Tam Tersine Loncaya girenlere kendilerinin kasılmasını söylüyorsunuz)

Mehmetinde dediği gibi kasılabileceğini sölemişsin tek başına ;)

5=)Alımlar Yapıldıktan Sonra direk Carlar acılıp Lonca liderleri Tarafından 49 lvle kasılıcaktır. (49 lwl e kadar hiçbir Tsk üyesi karşılıksız kasma ve görevlerde yardımda bulunmadı)

49 levela kadar sürekli kasılan bir çok Tsk gördüm ;)

Amaçlarımız;

3=)Türk Silahlı Kuvvetleri Loncası olarak Her zaman Her yerde Birlik olmak. (Kendimiz karzma satarken kesildğimz zaman o benim arkadaşım diyip birlik olmayan ve arkadaşım diyip dalmayan yetkiliniz de var)

***Loncamızda uyulması gereken kurallar***

1-)Argolu kelimeli sözler kesinlikle yasaktır. (Eray sğnakta aşırı derecede argo kelimede kullandı ben kullanmadığm halde ve hala lonca yetkilisi)

Bu konuda haklısın

3-)Lonca arasında ayrım yapmak yasaktır. (Şu ana kadar tüm kadim kesimi yakın arkadaşlıklara ve yetkililere kesildi üyelere fazla önem verilmedi ve bunu dile getirdğimzde kadim için girdk oluorz)

Ben mehmetin en ykaın arkadaşıyım sor mehmete bana bir kere kesilmişmi kadim sorsana yaw sor sor bir sor ;)

9-)Loncamızın Klanı [ Arzın Cocuklarıdır ] (Lodoslara karşı birlik dedinz fakat lodos olmaya çalştınz)

Bu nedenlerle Tskx loncasından ayrılıyorum... !!!
Resim

Resim

Resim

Resim
Kilitli

“Genel Sohbet” sayfasına dön