TÜM TSKx LER DİKKATLE OKUYUNZ!!!
Alım Sorunları;
1=)Genellikle Loncaya girmek isteyenler Kasmaktan dolayı tırsıyor biz bu sorunuda Çözdük. (Tam Tersine Loncaya girenlere kendilerinin kasılmasını söylüyorsunuz)
5=)Alımlar Yapıldıktan Sonra direk Carlar acılıp Lonca liderleri Tarafından 49 lvle kasılıcaktır. (49 lwl e kadar hiçbir Tsk üyesi karşılıksız kasma ve görevlerde yardımda bulunmadı)
Amaçlarımız;
3=)Türk Silahlı Kuvvetleri Loncası olarak Her zaman Her yerde Birlik olmak. (Kendimiz karzma satarken kesildğimz zaman o benim arkadaşım diyip birlik olmayan ve arkadaşım diyip dalmayan yetkiliniz de var)
***Loncamızda uyulması gereken kurallar***
1-)Argolu kelimeli sözler kesinlikle yasaktır. (Eray sğnakta aşırı derecede argo kelimede kullandı ben kullanmadığm halde ve hala lonca yetkilisi)
3-)Lonca arasında ayrım yapmak yasaktır. (Şu ana kadar tüm kadim kesimi yakın arkadaşlıklara ve yetkililere kesildi üyelere fazla önem verilmedi ve bunu dile getirdğimzde kadim için girdk oluorz)
9-)Loncamızın Klanı [ Arzın Cocuklarıdır ] (Lodoslara karşı birlik dedinz fakat lodos olmaya çalştınz)
Bu nedenlerle Tskx loncasından ayrılıyorum... !!!
Tskx LONCASININ BİLMEDĞİNZ YÖNLERİ !!
-
- İri Fare Avcısı
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Arzın Çocukları
Tskx LONCASININ BİLMEDĞİNZ YÖNLERİ !!
*Jackssparoww* 49 LwL
*Waccum* 49 LwL
*Panasonic* 49 LwL
*Waccumx* 25 LwL
*Tskxhxsphinx* 49 LwL
*Wefasızxwaccum* 16 LwL
*Waccum* 49 LwL
*Panasonic* 49 LwL
*Waccumx* 25 LwL
*Tskxhxsphinx* 49 LwL
*Wefasızxwaccum* 16 LwL
- VicTorY
- Demirci Çırağı
Re: Tskx LONCASININ BİLMEDĞİNZ YÖNLERİ !!
Tüm loncayı suçlayamazsında yöneticiler bıraksalar yerine başkaları geçse bu lonca büyür 
VaMoSBieN ! VaMoSFENER !
- Tskxgenelkrmay
- Bab-ı Ali Muhafızı
Hemen konuya giriyorum Loncaya giren üyeleri kasma konusuna geliyorum önce
loncayi ilk actığımız da kastığımızı söylemiştik ve yeni üye alımlarında kendisi kasabilen üyeleri alıcağımızı söylemiştik sende öyle girmiştin loncaya
argo kelime kullanmak yasak bu konuda haklısın sadece grub bolgelerı yuzunden oluyor ve sendede gordum argo kelime.
Kadim konusuna gelince kadim icin gelen üyeler belli olduğu icin kadim kesmedik bakalım ne zaman kendilerini ortaya cıkaracaklar derken senn foyonu ortaya cıkarttın mlsf.
ben adam gibi adamlara yardım ederim ettiririm gerisini kendisine bırakırım bakalım tek başına birşey yapabılıorum oyunda hakkında tecrübesi ne kadar ölcerim sonra her yardımı yaparım ilk charını kasarken yardımda bulunmuyoruz 2. ve 3. charlarında yardım ederim ettiririm...
neyse loncadan cıkarken loncayı kirletmeye calışman bizi üzdü ama yıkamaz bun uunutma sadece ayıp adam sandıklarımda adam değilmiş adam kılığında dolaşan şerefi olmayan insanmışsın
yolun acık olsun loncadan cıkmasaydında atılacaktın zaten kadim görevi icin geldiğini coktan belli ediyordun ve
Fazla söze gerek yok YOLUN ACIK olsun real hayatta başarılar.
En kısa zamanda dersini alırsın.
loncayi ilk actığımız da kastığımızı söylemiştik ve yeni üye alımlarında kendisi kasabilen üyeleri alıcağımızı söylemiştik sende öyle girmiştin loncaya
argo kelime kullanmak yasak bu konuda haklısın sadece grub bolgelerı yuzunden oluyor ve sendede gordum argo kelime.
Kadim konusuna gelince kadim icin gelen üyeler belli olduğu icin kadim kesmedik bakalım ne zaman kendilerini ortaya cıkaracaklar derken senn foyonu ortaya cıkarttın mlsf.
ben adam gibi adamlara yardım ederim ettiririm gerisini kendisine bırakırım bakalım tek başına birşey yapabılıorum oyunda hakkında tecrübesi ne kadar ölcerim sonra her yardımı yaparım ilk charını kasarken yardımda bulunmuyoruz 2. ve 3. charlarında yardım ederim ettiririm...
neyse loncadan cıkarken loncayı kirletmeye calışman bizi üzdü ama yıkamaz bun uunutma sadece ayıp adam sandıklarımda adam değilmiş adam kılığında dolaşan şerefi olmayan insanmışsın
yolun acık olsun loncadan cıkmasaydında atılacaktın zaten kadim görevi icin geldiğini coktan belli ediyordun ve

BeTa KaRaKtErLeRi<>memett(TsKxKxGeNeLKrMaY) mehmettt mehmettttttttt
Tskx==>açılımı Türk Silahlı Kuvvetleri.
- Tskxgenelkrmay
- Bab-ı Ali Muhafızı
tam net acıklarmısın yorumunu ne demek istediğiniVicTorY yazdı:Tüm loncayı suçlayamazsında yöneticiler bıraksalar yerine başkaları geçse bu lonca büyür

BeTa KaRaKtErLeRi<>memett(TsKxKxGeNeLKrMaY) mehmettt mehmettttttttt
Tskx==>açılımı Türk Silahlı Kuvvetleri.
- Ifyoulike10
- Cin Avcısı
- Klan: Lodos
Biz adam değilmiyizde bize yardım etmedin Mehmet senden beklemezdim :STskxgenelkrmay yazdı:Hemen konuya giriyorum Loncaya giren üyeleri kasma konusuna geliyorum önce
- Ifyoulike10
- Cin Avcısı
- Klan: Lodos
Mehmet ben bu loncaya sadece senin için katıldım..Ne kadim nede başka birşey sırf snn için katıldım...Ama sende takmıyorsan istenmediğimi anlarım.
- waccumxsamet
- İskele Babası
Tskxler hiç konuşmayın burda kuzenm haklı gidin tüm loncaya teker teker sorun bkıyım bunlart yalanmı geçrek mi
www.wefaszx.tr.gg

- VicTorY
- Demirci Çırağı
Tskxgenelkrmay yazdı:tam net acıklarmısın yorumunu ne demek istediğiniVicTorY yazdı:Tüm loncayı suçlayamazsında yöneticiler bıraksalar yerine başkaları geçse bu lonca büyür
Eray denen karaktersiz küfür ediyo sonra biz aynı yerde oynuyoruz sen olayları biliyomusunki neden foruma uyarıldın yazılıyor felan diyor ? Açıklayında bilelim ayrıca ben eminimki o loncada 2 adam var zaten gerisi boş .
VaMoSBieN ! VaMoSFENER !
- monsterdarker
- Yasemin'in Gözcüsü
Tskxhxsphinx yazdı:TÜM TSKx LER DİKKATLE OKUYUNZ!!!
Alım Sorunları;
1=)Genellikle Loncaya girmek isteyenler Kasmaktan dolayı tırsıyor biz bu sorunuda Çözdük. (Tam Tersine Loncaya girenlere kendilerinin kasılmasını söylüyorsunuz)
Mehmetinde dediği gibi kasılabileceğini sölemişsin tek başına
5=)Alımlar Yapıldıktan Sonra direk Carlar acılıp Lonca liderleri Tarafından 49 lvle kasılıcaktır. (49 lwl e kadar hiçbir Tsk üyesi karşılıksız kasma ve görevlerde yardımda bulunmadı)
49 levela kadar sürekli kasılan bir çok Tsk gördüm
Amaçlarımız;
3=)Türk Silahlı Kuvvetleri Loncası olarak Her zaman Her yerde Birlik olmak. (Kendimiz karzma satarken kesildğimz zaman o benim arkadaşım diyip birlik olmayan ve arkadaşım diyip dalmayan yetkiliniz de var)
***Loncamızda uyulması gereken kurallar***
1-)Argolu kelimeli sözler kesinlikle yasaktır. (Eray sğnakta aşırı derecede argo kelimede kullandı ben kullanmadığm halde ve hala lonca yetkilisi)
Bu konuda haklısın
3-)Lonca arasında ayrım yapmak yasaktır. (Şu ana kadar tüm kadim kesimi yakın arkadaşlıklara ve yetkililere kesildi üyelere fazla önem verilmedi ve bunu dile getirdğimzde kadim için girdk oluorz)
Ben mehmetin en ykaın arkadaşıyım sor mehmete bana bir kere kesilmişmi kadim sorsana yaw sor sor bir sor
9-)Loncamızın Klanı [ Arzın Cocuklarıdır ] (Lodoslara karşı birlik dedinz fakat lodos olmaya çalştınz)
Bu nedenlerle Tskx loncasından ayrılıyorum... !!!