bu linkdeki bilgi daha önce verikseydi keske itemmi sattım ama tarihini hatırlamıyorum keske 49 level acıldıkdan hemen sonra böyle bir bilgi gelseydi
ah daha önce
ah daha önce
viewtopic.php?f=19&t=35970
bu linkdeki bilgi daha önce verikseydi keske itemmi sattım ama tarihini hatırlamıyorum keske 49 level acıldıkdan hemen sonra böyle bir bilgi gelseydi
:?
ครкєгא-ครкєгאşเŦค-ĸօოսէձռ×ձรĸεг×
є๓เภöภü

є๓เภöภü

- mitmet
- Yalnız Adam'ın Dostu

- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Arzın Çocukları
Re: ah daha önce
o nadideleri we şaheserleri silenler için qeçerli. itemini satmışsın buna ne yapsın yönetim. hem sat hem de qelsin yenisi? bunu mu istiyorsun? yoqsa uyku sersemliliqim yüzünden bn mi yanlış anladımsecret96 yazdı:viewtopic.php?f=19&t=35970
bu linkdeki bilgi daha önce verikseydi keske itemmi sattım ama tarihini hatırlamıyorum keske 49 level acıldıkdan hemen sonra böyle bir bilgi gelseydi:?
yazamayacağım kadar çok karakter..

Gizlenmiş İçerikGöster
GİZLİ İÇERİĞİ AÇTIN!! BU MESAJ KENDİNİ 3 SAAT 17 DAKİKA 3 SANİYE SONRA İMHA EDECEKTİR!!
VAMOS RAFA!
Re: ah daha önce
ispirtoya sattım ve ayrıca yazıyı okursan bilerek satsanız bile geri alabilirsiniz diyor :!:
ครкєгא-ครкєгאşเŦค-ĸօოսէձռ×ձรĸεг×
є๓เภöภü

є๓เภöภü