aççam azımı yumcam gözümü artık susun konuyu silmeyi bilen yazsın başka konu istemiyomTiestoo yazdı:Vuu aga adam king yaa5 yıllık sözleşmesi varmış gibi bilemedin 3 4 5 . .
)
BEN BUYUM
- Volkanxsavas
- Şarapçı'nın Sırdaşı
- Sunucu: Tılsım
- Klan: Arzın Çocukları
Re: BEN BUYUM

Burda konuyu açan kişiyi değil sizin yorumlarınozo eleştiriyorum.. Adam belki lafın gelişi 5 yıl demiştir hepiniz asıl konuya degilde bunda takmışsınız ne var yani oyunun 5 yıllık olmadıgını hepiniz biliyorsunuz, yüzüne vurmak zorundamısınız ? Oyunda sorsan çoğu kişi bilmiyor oyunun kaç yıllık oldugunu,
benim ilk çarı beta dayken açtım beyaz köşkde hatta ilk 29 lwl lerdenim adım Alphaboys o sunucunun gercekten eskileri bilr.. Sanırım bu hastalık hepinizde var asıl konuya değilde adamın yanlıslıklarına bakıyorsunuz ayıptır bu..
benim ilk çarı beta dayken açtım beyaz köşkde hatta ilk 29 lwl lerdenim adım Alphaboys o sunucunun gercekten eskileri bilr.. Sanırım bu hastalık hepinizde var asıl konuya değilde adamın yanlıslıklarına bakıyorsunuz ayıptır bu..
Oyunda Kural Yokki Kurala Göre Oynayalım..
- Volkanxsavas
- Şarapçı'nın Sırdaşı
Saol kardeşim en doğrusunu sen diyon bunlar adamın yüzüne vururr emde 2 3 kere öldünmü bak klan bölümüne adımız geçer em satıyor diyeMuhteremx yazdı:Burda konuyu açan kişiyi değil sizin yorumlarınozo eleştiriyorum.. Adam belki lafın gelişi 5 yıl demiştir hepiniz asıl konuya degilde bunda takmışsınız ne var yani oyunun 5 yıllık olmadıgını hepiniz biliyorsunuz, yüzüne vurmak zorundamısınız ? Oyunda sorsan çoğu kişi bilmiyor oyunun kaç yıllık oldugunu,

- mythbusters
- Acemi Savaşçı
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Lodos
Nerenizden anlıyorsunuz lan siz adam belki demiş kesin birşeymi demiş ? Uzatmayın çok.
- Volkanxsavas
- Şarapçı'nın Sırdaşı
Saol beni sizler ayakta tutuyonuz :mrgreen:mythbusters yazdı:Nerenizden anlıyorsunuz lan siz adam belki demiş kesin birşeymi demiş ? Uzatmayın çok.

- brkcm
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Teşkilat
adam belki demiş kendisi emin olmayabilir bu 1Volkanxsavas yazdı:Ben Volkanxsavaş,
Ben Xxalacaxx,
Ben Furkanşifa,
Ben Büyücüxfurkan,
Oyunda artık rahatsız edilmek istemiyom,oyun içerisinde eme giriyom 1 kere düştünmü em sattın oluyor.Ben em satmam.Eme gireriz itemler dier adamlardan iyi deilse ezik oluruz.Ben ezik deilim.Oyunda adamlar bize küfür eder şikayet ederiz sustulumaz!!!Ben küfür ederim susturlurum!!
Oyunda gücümüzün yettigi kadar hayvanı çekeriz AÇÇÇÇÇÇÇÇÇ oluruz.Ben aç deilim.Oyunda herkes maden çeker irid çıktı der bişe der adamı savar başından.Ben bunu demezdim.İrid çekerken yanıma çok kişi geldi.Bende irid çıktı 2. çekiyom dedim,adam siz zaten para açısınız maden açısınız dedi oturdu madene çek allahım çek.Adamlarda ne varsa artık toplaya tıklıuyom toplamıyor.Artık maden çekmiyom usandım.Emden bıktım.Kasmayı seviyoz 49 olak aç deniliyor.
Plusu olan rezil ediyor.Beni rezil ederseniz edin BENİ BİLEN BİLİR.Tam olarak bilmiyom ama 3.5-4-belki 5senelik oyuncuyum hayla aynı çarları kullanıyom.
post kasmak için adamı rencide etmeniz gerekmez bu 2
kardeşim aynısı bizim başımıza geldi ve geliyor bunlara baya bi kemik atılmışki bitiremiyorlarda bu 3
bunlara he de geçsin madenide çekme gerekirse tanınan biriysen seni anlayan arkadaşların varsa madende itemde sorun olmaz bu 4
zaten bu oyunu muhabbetim için oynuyorum en sevdiğim çarlarım çalınmışdı gülüp geçtim insanların yüzünü öğrendim dedim buda 5 iyi oyunlar + iyi forumlar
Eski
Powerxtürk Kuklacı
Yeni
Torosxbobo Teşkilat
Powerxtürk Kuklacı
Yeni
Torosxbobo Teşkilat
Tabikide herkesin başına gelebilicek bi olay ve foruma sayfayı koyan öz ve öz abimdir...