Timurlenk yazdı:Nasıl kafanız karışır beyler Hristiyanlar Noel veya Christmas diye kutlarlar yılbaşını hatta daha yılbaşı gelmeden 10-15 gün tatil yaparlar. Sen Müslüman değilmisin eskiden manchester lı şimdi real madridli halil Hadi yılbaşını kutlamayı anladık ama noel demekte biraz saçma değilmi?
Hristiyanlar'ın Noel e bu kadar önem vermelerinin bir nedeni ise Hz. İsa ' nın Dünyaya gelmesi qibi bişidir bende pek bilmiyorum .. Ama Şimdi gençLiğimizde Biz Bunu Noel Olarak Öğrenirsek bu böle gider .
MüsLümanLarın YıLbaşına KutLamasının Tek Sebebi Mekke'nin Fethi oLmaLıdır Bence .. Ama Herkezin İnancına saygımız vardır tabikide..
Avrupa kaç asırdır Türklerin yani bizlerin geleneklerini örf adetlerini değiştirmek istiyo ve biraz başarmış gibi yılbaşına yılbaşı diyin noel değil nasıl inanç kardeşi müslüman adam yılbaşı der noel demez dememeli de Halil bilmiyodu ondan demiştir noel yoksa demez
Onurlu ölüm bizim için yaşamdan çok daha kıymetlidir.
Timurlenk yazdı:Avrupa kaç asırdır Türklerin yani bizlerin geleneklerini örf adetlerini değiştirmek istiyo ve biraz başarmış gibi yılbaşına yılbaşı diyin noel değil nasıl inanç kardeşi müslüman adam yılbaşı der noel demez dememeli de Halil bilmiyodu ondan demiştir noel yoksa demez
Evet Katılıyorum Bunu Bilenler Yılbaşına Noel Demez ..
Nasıl kafanız karışır beyler Hristiyanlar Noel veya Christmas diye kutlarlar yılbaşını hatta daha yılbaşı gelmeden 10-15 gün tatil yaparlar. Sen Müslüman değilmisin eskiden manchester lı şimdi real madridli halil Hadi yılbaşını kutlamayı anladık ama noel demekte biraz saçma değilmi?
Heyttt sonunda tuttugum takımı birileri hatırladı be xD
FENERBAHÇEM
I'love youRealMadrid
GAME OVER İSTANBUL KIYAMET VAKTİ . Ulaşım: bana ulaşmak isteyenler avatarımın altındaki facebook sayfama tıklarsanız çıkarım ; )