Herkese Merhaba Sayın Teşkilat Halkı Bugün Yani =>08/09/2010 Tarihinde Akşam Saat 21:00 Da Ws Turnuvası Yapılacaktır ...
Ws Turnuvasında Birinciye => 3 Aylık Plus + Yücelen Halit Girmenç İcadı İpekli Ceket + 250m Nakit Para
Ws Turnuvasında İkinciye =>1 Aylık Plus + 125 m Nakit Para
Ws Turnuvasında Üçüncüye =>1 Aylık Plus + 65 m Nakit Para
Katılım Ücreti 500 k Dır Katılmak İsteyen Herkes Oyundan Simetrik Nickli Karaktere Pm Atabilir...
[TURNUVA]Bayram Turnuvası
[TURNUVA]Bayram Turnuvası
HERKES BİRGÜN GALATASARAYLI OLUCAK
===TEŞKİLAT===
Eren
Simetrik
===KUKLACI===
Enesburak
Bestem
Mtrxilleqal
===TEŞKİLAT===
Eren
Simetrik
===KUKLACI===
Enesburak
Bestem
Mtrxilleqal
Re: [TURNUVA]Bayram Turnuvası
çok gördük böylelerini
dolandırıcılar da yeni yöntem arıyor ama bu yöntem eskidi. klasik bunlar yenilerini bulun
Büyücünün Zırhı Beyni, Silahı Kudretidir .
(Alıntıdır.)
(Alıntıdır.)
dediğin şeylerden sadece oyun içi olanlar 500 m ediyo. bunun için 1000 kişi katılması lazım. sende geçen forumda açmıştın Simetrik loncası açıldı diye. yeni bir karakterin bu kadar para bulması da ayrı bir çelişki .!
(Alıntıdır.)
(Alıntıdır.)
Kendi Yapıklarınızı Bize Söylemeyin Lütfenbadxbad yazdı:çok gördük böylelerinidolandırıcılar da yeni yöntem arıyor ama bu yöntem eskidi. klasik bunlar yenilerini bulun
HERKES BİRGÜN GALATASARAYLI OLUCAK
===TEŞKİLAT===
Eren
Simetrik
===KUKLACI===
Enesburak
Bestem
Mtrxilleqal
===TEŞKİLAT===
Eren
Simetrik
===KUKLACI===
Enesburak
Bestem
Mtrxilleqal
bizi bilen bilir sen kendinden haber et 
(Alıntıdır.)
(Alıntıdır.)
- YaLnIzKaLp
- Teşkilat Neferi
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Arzın Çocukları
Vay Ücretli Turnuva Ha
:arrow: :shock:

IIIYaLnIzKaLpIII(49)
IIYaLnIzKaLpII(49)
Ilxyalnızkalpxll (49)
'
Aynen katılıyorum..Kusura bakma simetrik misin nesin sana verecek paramız yok.badxbad yazdı:çok gördük böylelerinidolandırıcılar da yeni yöntem arıyor ama bu yöntem eskidi. klasik bunlar yenilerini bulun

Beni işaretli sayma ayrılığa dair , seni yaşanmış tüm aşkların toplamı kadar seviyorum.
Sen nokta koy , ben üç nokta koyuyorum...
- intikamatesi
- Labirent Rehberi
- Lonca: <Estergon>
yücülen halit ceket * teşkilatda bir kişide yokmuydu bu nerden bulmuş zaten okuyunca anlarsın dolandırıcı diye
EsTeRGoNxKaNuNi Rasmon ESTERgonXİNTİKAM
- Dogukars
- İri Fare Avcısı
- Klan: Arzın Çocukları
salak simetrik mal 250m vercekmiş + yücelen halit ceket yıldızlı bide snn ben aptal alaman ceketle dolaşuon millete 250m vercek 500 bin ücret alıomuşsun salak kendinde plus yok millete plus vercen bide üretim hatasımısın sen
Döl israfı üretimde aşırıya kaçmışlarDogukars yazdı:salak simetrik mal 250m vercekmiş + yücelen halit ceket yıldızlı bide snn ben aptal alaman ceketle dolaşuon millete 250m vercek 500 bin ücret alıomuşsun salak kendinde plus yok millete plus vercen bide üretim hatasımısın sen

Beni işaretli sayma ayrılığa dair , seni yaşanmış tüm aşkların toplamı kadar seviyorum.
Sen nokta koy , ben üç nokta koyuyorum...