İyi günler,
Öncelikle yorum yapan arkadaş olursa seviyeli olsun,neticede bu bir öneridir...
Oyunda bir kısım şaheser eşyalar var ve bunların bazıları üretiliyor,bazıları boss'lardan düşüyor.Bunu hepimiz biliyoruz.Fakat şöyle de bir durum var ki üst üste aynı şaheserler düşebiliyor.Ve açıkçası hiç bir işe de yaramıyorlar.
Kullanabilecek arkadaşlar için çok değerli olabilecek bu eşyaları,işimize yaramayacak diye çöpe atabiliyoruz.
Önerim Şudur;
SADECE şaheserler arası ticaret yapılabilecek bir OOK düzenlenmeli.Örneğin Şaheser bu OOK'ye satıldığında para değil -farzı misal- Şaheser kredisi vermeli.Verilen krediler birike birike, başka şaheserler alabilmeliyiz bu OOK'den.Her şaheserin ayrı değeri olmalı,mesela Alternator Yüzük ile Nucleus GB-Ampfilikatör aynı olamayacağı için,bunlar arasındaki fiyat farkı şiddetle korunmalı.Şuanki önerim Ecel getiren vs.Şaheserler için geçerli değildir çünkü bunlara sahip arkadaşlarımız bir yerden kazanmadılar,kendi emekleriyle ürettiler...
Yönetim dikkate alırsa sevinirim.
Desteğe de yollayabiliriz...
Cevaplarınızı bekliyorum.
Şaheser ve Nadide Ticareti Hk.
Şaheser ve Nadide Ticareti Hk.
Tek HAYALimiz...
Tek UMUDumuz...
Temiz Bir IKV!...
Tek UMUDumuz...
Temiz Bir IKV!...
- mitmet
- Yalnız Adam'ın Dostu

- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Arzın Çocukları
Re: Şaheser ve Nadide Ticareti Hk.
şöyle olabilir. 2 tane maraton ayak düştü diyelim. malzemeleri birleştirir qibi 2 sini üst üste qetirirsin we ekranda yazar maraton cansiperhane ipekli ayakkabı ticarete açılmıştır! 1 tanesini satabiliriz bölece.MFKG yazdı:İyi günler,
Oyunda bir kısım şaheser eşyalar var ve bunların bazıları üretiliyor,bazıları boss'lardan düşüyor.Bunu hepimiz biliyoruz.Fakat şöyle de bir durum var ki üst üste aynı şaheserler düşebiliyor.Ve açıkçası hiç bir işe de yaramıyorlar.
Kullanabilecek arkadaşlar için çok değerli olabilecek bu eşyaları,işimize yaramayacak diye çöpe atabiliyoruz.
Önerim Şudur;
SADECE şaheserler arası ticaret yapılabilecek bir OOK düzenlenmeli.Örneğin Şaheser bu OOK'ye satıldığında para değil -farzı misal- Şaheser kredisi vermeli.Verilen krediler birike birike, başka şaheserler alabilmeliyiz bu OOK'den.Her şaheserin ayrı değeri olmalı,mesela Alternator Yüzük ile Nucleus GB-Ampfilikatör aynı olamayacağı için,bunlar arasındaki fiyat farkı şiddetle korunmalı.Şuanki önerim Ecel getiren vs.Şaheserler için geçerli değildir çünkü bunlara sahip arkadaşlarımız bir yerden kazanmadılar,kendi emekleriyle ürettiler...
yazamayacağım kadar çok karakter..

Gizlenmiş İçerikGöster
GİZLİ İÇERİĞİ AÇTIN!! BU MESAJ KENDİNİ 3 SAAT 17 DAKİKA 3 SANİYE SONRA İMHA EDECEKTİR!!
VAMOS RAFA!
- 1EngiN1
- Antrepo Bekçisi

- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
MFKG yazdı:İyi günler,
Önerim Şudur;
katılıyorum örneğin bir takı 2 kredi değerindeyse 1 zırh 20 kredi değerinde olabilir
Etolford ///// Eminönü //// Fierce
- aldatmaz2012
- Demirci Çırağı

- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Lodos
Yada bir tane işporta yaparlarlar bız ona nucleus yuzuk veririz o bıze nucleus kolye verir yada kıyamet zırh veririz bize altnertor verır sonuçta zırh düşürmek zor bırşey kıyamet dusme ıhtımalınıde dusununce ınsan kafayı yıyor
Alayına Gidermiş Sen Önce Korkmadan Bakkalla Git
-Burasıqistanbul-
-Burasıqistanbul-
hahaaldatmaz2012 yazdı:Yada bir tane işporta yaparlarlar bız ona nucleus yuzuk veririz o bıze nucleus kolye verir yada kıyamet zırh veririz bize altnertor verır sonuçta zırh düşürmek zor bırşey kıyamet dusme ıhtımalınıde dusununce ınsan kafayı yıyor
Atsan atılıyor ama satsan satılmıyor.. Hırsızlık vs için aktarımı yasaklandı . Ama yinede bu itemler calınmasa bile silenebiliyor.. Sadece ejder asa silinmiyor. Ne anlamı kaldıki adam calmasa bile itemleri siler geçer onu da mı yapamadı karakteri siler olay biter. Bence bu naddide ve şahaser olayına çözüm getirilmeli.. :arrow: :arrow:
Çok mantıklı..Eğer 1 kişiye o eşyadan 2 tane düşerse 1 tanesi aktarılmalı..İhtiyacı olanların da işi görülsün..