ayhilal yazdı:Kadir Geceniz Mübarek Olsun...İNŞALLAH dualarınız kabul oluR.. BeniM icinde dua ediN
Böyle bir güzel gündde kalp kırmaya tartışamaya deyermi ya LütfeN yapmayınıZ ... GidiN dua edin hata beniM icinde ediN ki RahatlayıN gökcen beniM icin dua et hemşo 'M
Dualarım , seninle birlikte tüm müslüman alemine kardeşim.
Konunun özüne vakıf olamadım , ama değmez bencede kalp kırmaya.
Neyse umarım herşey tatlıya bağlanır , sorun filan da kalmaz inş.
Hayırlı sabahlar , Loncamın değerli insanları , Gününüz aydın olsun dostlar...
®Bu Kadro Dışında HunxLoncasına Ayit Kimse Yokdur Başka ÇarLardan MesuLiyet KabuL Etmıyoruz*
========================================================================= 1.Lonca ÜyeLeri Sohbet İçerisinde İken (Küfür,Hakaret), Vb. İçeren Sözler Kesinlikle KuLLanmıcakLardır Aksi Takdirde Lonca YetkiLiLeri Tarafından Ortak Karar Alınarak Para Cezasına Ve UzakLastırma Cezasına Maruz KaLıcakdır. ========================================================================= 2.Karşı KıLana Lonca Adını Taşıyan Hunx İsimLi Carı İLe İstek Üzerine KesinLikLe Karizma Vermicektir (Yasakdır).. ========================================================================= 3.BeLirLenmiş oLan TopLantıLara Saatinde Ve Gününde Lonca Üyesinin KatıLması Mecburidir.Kişi GeLemicegi TopLantıya Mazeretini Yönetici KişiLere BiLdirmek ZOrundadır BiLdirmeyenLer Lonca YetkiLiLeri Tarafından Ortak Karar iLe(Para) Cezasına Maruz KaLıcakdır. ========================================================================= 4. Madur OLan Ve Çarını Kasmakda ZorLuk Ceken 'Lonca Üyesi' Yardım İstendinde Yardımına Koşmak ZOrundadır.. ========================================================================= 5.Lonca Üyesi Loncadan AyrıLdığında Hunx'AdLı Çarını SiLmek Zorundadır. ========================================================================= 6.BeLirtiLen Lonca KuraLLarına Uymuyan Lonca ÜyeLeri BeLirLi ŞekiLLerde UyarıLır Devamını TekrarLadığında Lonca YetkiLiLeri Tarafından Para Ve uzakLaştırma Cezasına CarptırıLır. ========================================================================= 7.Lonca İçerisinde YapıLacak Ve YapıLmakda OLan EtknLikLer GizLi TutuLmak Zorundadır. ========================================================================= 8.Lonca ÜyeLeri Arasında Cıkacak oLan TartışmaLar Büyümeden Lonca YetkiLiLerine uLaşmak ZorundadırLar. ========================================================================= 9..Lonca Hakkındaki YapıLan EtkinLikLer Ve Duyacagı BiLgiLeri Lonca İcerisindeki ArkadaşLarıyLa PayLaşmak ZOrundadır.. ========================================================================= 10.[En ÖnemLi KuraL]Her Ne oLursa OLsun Lonca İcerisinde Ortak Karar VeriLmeden Hiçbir ŞekiLde Loncada Yeni FaLiyet,DisipLin,Ceza,Vb.GerçekLeşmicekdir Yetkisi Ne OLursa OLsun..! ========================================================================= 11.Yukardaki BeLirtiLen MaddeLere Lonca ÜyeLeri Uymak ZOrundadır =========================================================================
Anka ' dan çok sevdiğim bir kardeşimi aramıza davet ettim.
Çok saygılı ve efendi bir kardeşimdir.
İsmi :Ersin
Yaşı:25
Ankada ki eski ekibimden bir parçadır.Tılsım da zaten bir çarı vardı.
Birde ben Hun çar açmasını söyledim.Tanıdıkça sizde çok seviceksiniz.
Yakında sürprizlerim devam edicek , dört gözle bekleyin beni.
Allah'ın rahmeti, bereketi sizinle olsun, gönül güneşiniz hiç solmasın, yüzünüz aydın olsun, kabriniz nur dolsun, makamınız Firdevs, dualarınız kabul olsun. Kandiliniz kutlu olsun..
S A arkadaşlar günaydın hepinize sülo emo alp ve diğer loncadaki kardeşlerim kurtlarla ilgili olan problemi ben hallettim siz takman kafanıza muratla telden konuşdum ben olayı çözdük kimsede daha bişey yazmasın bu konuda ayrıca forumumdada böle tartışma konuları istemiyom bişeyiz varsa gelin bana sölen ben hallederim hadin kaçdım ben A E O hepiniz
Ah bir de bunları gerçek hayatta yüzüme söyleyebilsen ah birde karşımda sinirlenebilsen almışsın monitorü karşına sinirlen babam sinirlen sonrada gel bize diş göster ! Dikkat et 1-2 kişiyi hedef almıyorsun lafın bütün kurtlara bende bu genellemenin içinde bulunuyorum o yüzden son bir uyarı... hadi loncamı geçtim şahsıma edeceğin / herhangibirinin edeceği laflarda ağzınınzdan çıkanı kulağınız duysun karşınızda 15 yaşında çocuk yok kırarlar kemiğini ...
daha da yorum yapmayacağım tüm kurtlar demiş ve bunun içinde bende bulunuyorum şahsım adına bir açıklama yaptım hun loncasındaki diğer dostlarım haşa üzerine alınmasınlar ...
hanixseviyordun yazdı:Ne Oldugunuda SorAcak Olursanız Kurtlarx Loncasının Kurucusu Kimse Biraz Loncasına Adamlık Ögretsin yokse Ben onLarı teK Tek Bulur Ögretirim. Adım: SüLeyman
Soyadım: BuLut GaZiAntepliyim Gerekirse Bu KurtLarın HePsini Bulur Görüşürüm Bana Kimse AdamLıgı ögretmesin Babamda Olsa Gömerim Onu Herkes bilsin Gözüm KaradıR.. SinirLendim Mi Kimse Bana BirŞey diyemezz