Re: Yönetim Kadrosu
IstanbulKartali 06 Eyl 2010 23:21
Merhabalar;
Lathander yazdı:
Merhaba İKV,
Kısa zaman içinde İKV Destek Takımı içinde yetkili olan herkesi görev ve sorumlulukları ile sizlere tanıtacak bir sayfamız www.istanbuloyun.com adresinden ilan edilecektir. Bu sayfamız devreye girene kadar dilediğiniz oyuncunun İKV Destek Takımı ile ilişkisi olup olmadığını ve eğer bir ilişki söz konusu ise kişinin görev ve sorumluluklarını bize destek formumuzda yer alan Soru-Cevap bildirim tipi ile sorabilirsiniz.
İyi günler dileriz.
İyi ForumlarOyuna ilişkin hata, öneri, ceza itirazı gibi iletişimleriniz için lütfen www.istanbuloyun.com/sss.aspx formundan iletişime geçiniz.Forum özel mesajları veya konu açarak bildirim yapmayınız.
Merhaba,
Bu konuda ne var ki kilitlemişsiniz. Yasakcı ve geri kafa zihniyetinin ömrü kısa olur. Uyarmadı demeyin, gerekli konularla ilgilenin.
Sorrow
Yazdığın konunun link ve fotosunuda göstereydinde Forum yöneticinin neden kilitlediğini anlayabilseydik
Ve şunu unutma Yasakcı ve Geri kafalı dediğine göre kesin ağzına yakışmıyacak veya kaba terimli kelimelerde bulunmuşsundur ve bu nitekim kilit sebebir...
Ve şunu unutma Yasakcı ve Geri kafalı dediğine göre kesin ağzına yakışmıyacak veya kaba terimli kelimelerde bulunmuşsundur ve bu nitekim kilit sebebir...
Tekrar Merhaba,ahmetakif yazdı:Yazdığın konunun link ve fotosunuda göstereydinde Forum yöneticinin neden kilitlediğini anlayabilseydik
viewtopic.php?f=46&t=36739
Açtığım konuda link çıkmamış, yukarıda bakabilirsin.
Peşin konuşmak, bazı zamanlar bize birçok şeyde yanılgıya uğratabilir !
Açılan konuda benim yorumum yok sadece uyarı amaçlı bir konu açtım. Bu neden dolayı benim ağzımdan çıkan, sizin tabiriniz ile kaba yada ağıza yakışmayacak bir cümle yada kelime topluluğu göremesiniz. Kaldık ki bu konu zaten kilitlenecek sizin, yada bir başka zatın iletmesine gerek yok.
Sevgilerimle, sağlıcakla kal
Merhaba
Bir önce açmış olduğunuz ve cevabını merak ettiğiniz soruya resmi azğından alıntı ile cevap verilmiş, konu amacına ulaştığından kilitlenmiştir. viewtopic.php?f=46&t=36739
Forum düzeni açısından ; Görebildiğimiz yada raporlanmış tüm konular gerek görüldüğünde , cevaplanmaktadır.
Bu konunuzda cevaplanmış ve kilitlenmiştir. Lütfen benzer konular açmayınız , Yönetim ekibinin güncel kadrosu için forumu takip ediniz.
İyi forumlar
Bir önce açmış olduğunuz ve cevabını merak ettiğiniz soruya resmi azğından alıntı ile cevap verilmiş, konu amacına ulaştığından kilitlenmiştir. viewtopic.php?f=46&t=36739
Forum düzeni açısından ; Görebildiğimiz yada raporlanmış tüm konular gerek görüldüğünde , cevaplanmaktadır.
Bu konunuzda cevaplanmış ve kilitlenmiştir. Lütfen benzer konular açmayınız , Yönetim ekibinin güncel kadrosu için forumu takip ediniz.
İyi forumlar