***Börteçine Loncası İletişim Sayfası**(Yeni)
- Bozkurtensar
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Tılsım
- Klan: Lodos
- Lonca: DAĞ
Re: ***Börteçine Loncası İletişim Sayfası**(Yeni)
[img]Hayırlı%20olsun[/img]
herkese iyi günler dilerim gününüz aydın olsun
- Bozkurtensar
- FareAdam Düşmanı
[img]Sa%20kolay%20gelsin%20İyi%20ForumlaR%20...%20(emre)[/img]
ALLAH razı olsun teşekkür ederizustax66 yazdı:ALLAH razı olsun seninde kandilin mubarek olsun. İtemin ve madenin bol olsun...memoagent47 yazdı:Kandiliniz mübarek iteminiz ve madenınız bol olsun ey Börteçine Loncası
Seninde kandilin mübarek olsun.
- Mertkan
- Demirci Çırağı
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Börteçine
İbrahim Gözlem altındaki üyeler e Börteçinextitan ı da ekle, Aybükenin Yanına da Börteçinexayyüce yaz Yeni karakteri onun başka unuttuğun birşey yok çok güzel olmuş emeğine sağlık..
- Bozkurtensar
- FareAdam Düşmanı
[img]sa%20kolay%20gelsin%20iyi%20forumlar[/img]
Fedai yazdı:Börteçine Töresixtengiz yazdı:Fedai yazdı:Fedai yazdı:Fedai yazdı:
Börteçinexilteri-Börteçinexhakanı [Lonca Kurucusu-LİDER]
Börteçinexusta-Börteçinexxusta-Börteçinexxxusta[Yönetim Kurulu Başkanı]
Börteçinexatsız[Sivil İdari Başkan]
Börteçinexilteber-Börteçinexidikut-Börteçinexazrail[Askeri idari Başkan]
Börteçinexriamax-Börteçinexaırmax[Forum Başkanı]
Börteçinexömer-Börteçinexbüyü[Takım Komutanı]
Börteçinexdoğu
Börteçinexazapp-Börteçinexanıll
Börteçinexecel
Börteçinexstemp-Börteçinexseza
Börteçinexkarya
Börteçinexasena-Börteçinexötüken- Börteçinexayzıt
Börteçinexsnturk
Börteçinextengiz-Börteçinexşaman- Börteçinexotacı[Forum Başkan Yardımcısı]
Börteçinexatilla
Börteçinexömer-Börteçinexbüyü
Börteçinexşifaba
Börteçinexşirzat(İzinli)
Börteçinexaybuke-Börteçinexayyüce
Börteçinexbilal
Börteçinexkurşun
Börteçinexquilty-Börteçinexgloom
Börteçinexzarif
Börteçinexhemşire-Börteçinexcimcime
Börteçinexburak
Börteçinexamazon-Börteçinexgece-Börteçinexdoktor
Börteçinexbeyaz-Börteçinexbeyazx
GÖZLEM ALTINDAKİ ÜYELER
Börteçinexkuzi
Börteçinexangel
Börteçinextitan
1. Her lonca üyesi birbirine yardım etmek zorundadır.
2. Hiçbir şekilde ve şartta küfür edilmeyecek.
3. Lonca Başkanı oyundayken veya değilken Lonca ikinci başkanına veya takım komutanlarına her hangi bir saygısızlık ve bir dediğini iki etme durumu olmayacaktır.
4. Lonca başkanı oyunda değilken lonca ikinci başkanları loncadan sorumludur.
5. Loncamız milliyetçi bir loncadır.
6. Loncamızın klanı arz klanıdır.
7. İkinci bir Loncası olan asla loncamıza alınmaz bizim loncamızdayken başka bir loncaya geçenin ise çarı silinir.
8. Yüz kızartıcı her türlü şuç (hırsızlık, bayan oyunculara sarkma… vs) yasaktır. Bu suçların cezası çarların silinmesidir.
9. Yaptığınız her hareketin şahsınıza değil Loncaya mal edileceğini unutmayın.
10. Günlük en az bir saat lonca çarına girmek mecburidir.
11. Loncamız hiyerarşi ile yönetilmektedir.
12. Loncamıza katılmak isteyenler diğer çarlarını levellerini belirtmek zorundadır.
13. Referans olarak en az bir kişiyi göstermelidir
Sevgili börteçinex loncası üyeleri ve başkanları. Bundan bir kaç gün önce kenan benden onu kasmamı söylemişti bende işim var diyerek bunu reddettim bana işin düşecek dedi bugün kasada börteçinexömer ben ve kenan oturuyorduk o ikisi vs yapıyordu sonra ömer çıktı kenan bana vurmaya basladı canım 20 ye geldi 15 oldu dedim bu beni kesicek en iğisi ben keseyim ilk dedim şakasına kestim bunu ve bana çok iğrenç terimlerde bulundu ikiyüzlü vs vs ötekileri saymama gerek yok cok ağır ve iğrenç kelimelere uğradım hayır şunu anlıyamıyorum neden 3.5 senelik arkadaşım onu kasmadım diye bana trip takındı? O oyunu bıraktıgında bende bıraktım elimden geldigince dertlerine derman olmaya calısdım ben tüm dostlarım için böyle şeyler yapmaya calıstım ama onlar bir süre sonra denize taş atar gibi fırlattılar beni
onlinede de olsa kendime dost edinmeye calısdım ama yok o iğrenç kelimeler sonunda benim onun yanında durmak gibi bir niyetim kalmadı kenan ile tüm bağlarımı koparmış durumdayım Mertkan kusuruma bakma kardeşim dayanamadım diyeceksin msn den konusa bilirdik sizi barıstıra bilirdik diyiceksin ama yok ben oraya yanasmam artık loncada herkezi sevip saydım büyüğüm olsun syagıda kusurumu eksik etmedim kücüğüm olsun onun yasıtına göre davrandım bir abi kardeş gibi olmaya calısdım.
Ben börteçinex loncasından cıkmaya karar verdim arif abi mertkan alp seza deniz ahmet orkun ömer eren anıl ali burak melek bacım ve ismini sayamadıgım daha cok kişi bu loncaya girdigim anda bana evimin sıcaklıgını hissettirdiniz beni öz kardeşlerinizden ayrı görmediniz sizi ailem gibi sevdim ve halada öyle seviyorum
Herkeze iği forumlar hakkım varsa eğer üzerinizde Benden yana helal olsun sizde hakkınızı helal edin iği forumlar. BAŞARILAR.
onlinede de olsa kendime dost edinmeye calısdım ama yok o iğrenç kelimeler sonunda benim onun yanında durmak gibi bir niyetim kalmadı kenan ile tüm bağlarımı koparmış durumdayım Mertkan kusuruma bakma kardeşim dayanamadım diyeceksin msn den konusa bilirdik sizi barıstıra bilirdik diyiceksin ama yok ben oraya yanasmam artık loncada herkezi sevip saydım büyüğüm olsun syagıda kusurumu eksik etmedim kücüğüm olsun onun yasıtına göre davrandım bir abi kardeş gibi olmaya calısdım.
Ben börteçinex loncasından cıkmaya karar verdim arif abi mertkan alp seza deniz ahmet orkun ömer eren anıl ali burak melek bacım ve ismini sayamadıgım daha cok kişi bu loncaya girdigim anda bana evimin sıcaklıgını hissettirdiniz beni öz kardeşlerinizden ayrı görmediniz sizi ailem gibi sevdim ve halada öyle seviyorum
Herkeze iği forumlar hakkım varsa eğer üzerinizde Benden yana helal olsun sizde hakkınızı helal edin iği forumlar. BAŞARILAR.
Börteçinexriamax carımla oyuna devam edeceğim
Benimle özel olarak görüsmek isterseniz beni o carımda göre bilirsiniz.
Benimle özel olarak görüsmek isterseniz beni o carımda göre bilirsiniz.
- Mertkan
- Demirci Çırağı
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Börteçine
İbrahim şimdi bana en lazım olduğunuz zamanda ne gereği vardı
Canın sağolsun kardeşim Az kafanı topla sen ve seninle çok işimiz var bunu unutma bırakmam seni loncadan ayrılmayı aklından sil