Bugün her gün yaşadıqımız olaylardan bırını yaşadım ama bu olaya dayanamadım çok gücüme gıttı buraya koyup bu ınsan etıne bürünmüş varlığın yaptıklarını koyucam
Sabah maden çekıodum Azbakan vardı madenın üstünde deıldım onun açısını kapatıyomuşum dıye ağza alınmıcak bı takım şeyler dedı şıkayet ettım sonra bölgeden bana Benxceren verıcıdır bılmem ne yazdı arkadaşlar böyle çocukları herqün qörüyoruz bılıyorum ama bu ecel ürettı dıye kendını büyük sanıyo çok zoruma gıttı buraya koymak ıstıyorum AZBAKAN kışılıksızın yaptıklarını
Daha sonra küfürler ettı fısıltıdan yasakladım yasakladıktan sonra bışı yazar dıye hemen sıldım ve bölgeden Benxceren verıcıdır felan yazdı
Not;Bazılarınız nıye çocuk gıbı foruma koyuosun felan dıyebılır arkadaşlar bende yapıyorum bazen bunu ama çok gücüme gıttı ve ecelı var dıye böyle bır şeyler yazmasına bır hakkı yoq madenın üstünde olmadıqım halde açısını kapatıyomuşum bırde yanındakı yalaka ecelı var dıye adamın dedıklerını yapsana felan dedı o adam deıl bı kere zaten nasıl konuşçağını bılmıyor ıstersenız küfür ettığı fotolarıda koyabılırım ama yasak forumda hesapım kapatılabılıyor
Değerlı Vaktınızı çaldıysam kusra bakmayın!!
Okuyanada okumayanada çok çok tşkler Iyı Forumlar
Directupload sitesi Google tarafından yasaklandığı için bu siteye yüklemiş olduğunuz resimlerin linkleri kaldırılmıştır. Başka bir image hosting sitesi kullanmanızı öneririz. IKV Destek Takımı
osman5050 yazdı:Nerdeyse Her Olayını Foruma Koyuyorsun
Öncelikse sen kes sesini.
Ceren bu konuda haklısın madenin üstüne oturmadıkça sana o konuda küfür değil lan bile diyemez. Bu kadar kişiliksizce bir şeyi niye yapmış bilinmez ama SAKIN CEREN'e niye foruma koydun gibi saçma sapan şeyler yazmayın çünkü fazlasıyla haklı. Arkadaşlarınızı ona göre seçiniz...
Onurlu ölüm bizim için yaşamdan çok daha kıymetlidir.
Senin kız kardeşin oyunda maden çekerken başka maden çekenin açısını kapattığı için küfür yiyor. Kız kardeşine ediliyor he bak iyi oku. Kız kardeşin yasaklıyor bu küfür edeni sonra küfür eden bölgeden kardeşine VERİCİ diyor. Şimdi anladın mı? Kafana göre yorum yapacağına biraz empati kur. Sonuçta küfür yiyen kişi erkek değil kız.
osman5050 yazdı:Ben haklı haksız olduğu ile bişi demedim herşeyi konu açıp belirtmesi gerekmiyor.
Yine empati kur kardeşim kız kardeşine böyle bir adilik yapsalar sen sessiz kalırmıydın? Arkadaş Azbakan adlı arkadaşın dediklerini göstermiş arkadaşlığınızı ona göre kurun gibisinden bir mesaj ima etmiş. Seni ilgilendirmiyorsa yada diyorsan ben konuşurum yada konuşmam diye seni zorlayan yok cevap yazmayabilirsin
Herşeymı ben günde hep böyle şeyler yaşıyorum ama arkadaşlarım saolsun desteklıyorlar ve susuyolar ama bugünkü bu Azbakan'ın yaptıqı çok qücüme gıttı koydum eğer her yazdıqım kaç tane konu yazmışsam bul 2 tane oldu bunla bırlıkte ha ben nıye bunları yapıyorum bıde şu var bu adamları tanıyın bılın dıye :evil:
Directupload sitesi Google tarafından yasaklandığı için bu siteye yüklemiş olduğunuz resimlerin linkleri kaldırılmıştır. Başka bir image hosting sitesi kullanmanızı öneririz. IKV Destek Takımı
ceren kendisine saygısı olmayan insanın kimseye saygısı olmazmış bunun gibileri ipleme yasakla gitsin bu şeroların amacı ikvdeki kızları gıcık edip oyundan soğutmak birde egolarını tatmin etmek uğraşmıcaksın bunlarla yaraları var biz gibi düzgün olamıyorlar çünkü heralde kendi anaları bacıları nasılsa onları göstermek için başkaları üstünden söylüyorlar zamanında ablamlada uğraştılar cevabını verdik yasaklayrk neyse çok konuştum ii oyunlar