**__Rulers of the World__**
Re: **__Rulers of the World__**
Hayırlı günler geçirmen dileğiyle orhiş reelde başarılar 
#-*Yeniçerixchucky*-# ''-'' #-*Yunusbjk*-#
''Açık giyinmek medeniyet olsaydı, hayvanlar insanlardan daha medeni olurlardı.''
''Açık giyinmek medeniyet olsaydı, hayvanlar insanlardan daha medeni olurlardı.''
Hayırlı olsun.
- iStuA
- Şarapçı'nın Sırdaşı
- Sunucu: Sancak
- Klan: Arzın Çocukları
Re: Tekrar Görüşme Üzere :)
ORHANBEY yazdı:2.5 senelik İKV maratonuna uzun vadeli ara vakti geldi . Deniz Astsubaylığına katılacağımdan dolayı (01.09.2010) tarihinden itibaren oyun ile bağlantım kopmuş olacak. En az 1 ay olmak üzere (İntibak Eğitimi) 2 Yıl boyunca çok nadir girebileceğim.
Kendinize iyi bakın .Tekrar görüşmek üzere.
ORHANBEY - ROWxBERRU - INFAZCI
Hayırlı Olsun Orhan Başarılar Dilerim real hayatta
SANCAK
buRak
Kırcalili Kircalilibüyü MecxbuRak
buRak
- karadul
- Cin Avcısı
- Klan: Lodos
- Lonca: Game Time
inş orhan kazasız belasız gider gelirsin AYRICA ROWLARI TEBRIK EDİYORUM TEŞKİLATLANMAYI BİLEN TEK ARZ LONCA KURANLARIN ELERİNE KOLLARINA SAĞLIK
S.a Arkadaşlar
Üniversiteyi İstanbul şehri dısından kazandıgım için tam olarak nezman basladımı bilmediğim oyun a uzun bi ara veriyorum ara sıra da olsa forum a girerim hepiniz A.E. Olun ROWxGLOYN ve GLOYNx ve diğer charlarda ben bulunmamaktayım uzun bi süre charlarım size emanettir geri döndüğümde ısık takıları ve zırh ı charda görmek isterim ferhat ' a vasiyetimdir
suanda İstanbul' dan ayrıldım Trabzon dayım 10 gün sonrada Gümüşhaneye geçiçem kaderde kendi memleketimizde okumak varmıs hepinize kolay gelsin ..
Üniversiteyi İstanbul şehri dısından kazandıgım için tam olarak nezman basladımı bilmediğim oyun a uzun bi ara veriyorum ara sıra da olsa forum a girerim hepiniz A.E. Olun ROWxGLOYN ve GLOYNx ve diğer charlarda ben bulunmamaktayım uzun bi süre charlarım size emanettir geri döndüğümde ısık takıları ve zırh ı charda görmek isterim ferhat ' a vasiyetimdir
suanda İstanbul' dan ayrıldım Trabzon dayım 10 gün sonrada Gümüşhaneye geçiçem kaderde kendi memleketimizde okumak varmıs hepinize kolay gelsin ..
ROWxKARA RoWxgLoyN
Mahmut
Mahmut
- iStuA
- Şarapçı'nın Sırdaşı
- Klan: Arzın Çocukları
bygloyn yazdı:S.a Arkadaşlar
Üniversiteyi İstanbul şehri dısından kazandıgım için tam olarak nezman basladımı bilmediğim oyun a uzun bi ara veriyorum ara sıra da olsa forum a girerim hepiniz A.E. Olun ROWxGLOYN ve GLOYNx ve diğer charlarda ben bulunmamaktayım uzun bi süre charlarım size emanettir geri döndüğümde ısık takıları ve zırh ı charda görmek isterim ferhat ' a vasiyetimdir![]()
Kendine iyi Bak Mahmut Basarılar
SANCAK
buRak
buRak
- karadul
- Cin Avcısı
- Klan: Lodos
- Lonca: Game Time
allaha emanet ol mahmutcum salla kardeşim oyunu sadece arklarını gormeye gel gelırsen başarılar üniversitende vatana millete hayırlı uğurlu olursun inşallah allaha emanet ol hakını helal et
- Melankolik
- Yasemin'in Gözcüsü
- Lonca: Rulers Ofthe World
Allah'a emanetsin kanka..
ROWxKRAL Rowxferro RowxMaHFeR ROWxKRALİÇE

Carpe Diem

Carpe Diem