hoş gelmişfaysbok yazdı:Stabxozi aramıza hoş geldin
ஐ◄███▓▒░░ Stabx loncası güncel sayfası░░▒▓███►ஐ
- Kingteamxintikam
- İri Fare Avcısı
- Sunucu: Tılsım
- Klan: Lodos
Re: ஐ◄███▓▒░░ Stabx loncası güncel sayfası░░▒▓███►ஐ

- Kingteamxintikam
- İri Fare Avcısı
- Sunucu: Tılsım
- Klan: Lodos
Sanada h.o :mrgreen: :mrgreen:faysbok yazdı:Stabxkoptum benim açacagım yeni çar :mrgreen:

anlamıyorki daha öncede söledim onaKingteamxintikam yazdı:bulmuyor ben forumdan katıldım oda kaydettiMykonS yazdı:İlker kurdugu loncanın üyelerini toplamaya başladı bile ..
WelderMOODY
ILKERR

ILKERR

bu kişi zate sayfayı kirletiyorKingteamxintikam yazdı:1.si bu loncayı o kurmadıfaysbok yazdı:benmi topladım adam forum sayfasından katılıyoMykonS yazdı:İlker kurdugu loncanın üyelerini toplamaya başladı bile ..
2.si o bulmadı kendim katıldım
3.sü seni ilgilendirirmi :!: :!: :!: :!:
WelderMOODY
ILKERR

ILKERR

h.bKingteamxintikam yazdı:Sanada h.o :mrgreen: :mrgreen:faysbok yazdı:Stabxkoptum benim açacagım yeni çar :mrgreen:
WelderMOODY
ILKERR

ILKERR

ilker aranma ..
İntikam senide oyunda görmüyorum ama öyle büyük biride oldugunu sanmıyorum 12-13 yaşındasındır tahminen hala inanılmaz minamılmazlara göre uğraştıgına göre ..
İntikam senide oyunda görmüyorum ama öyle büyük biride oldugunu sanmıyorum 12-13 yaşındasındır tahminen hala inanılmaz minamılmazlara göre uğraştıgına göre ..

ya sen bu sayfayı kirletiyon senin yazdıgın her cümle bu sayfayı kirletiyorMykonS yazdı:ilker aranma ..
WelderMOODY
ILKERR

ILKERR

Mykons sen en iyisi kendi loncanın sayfasıyla ilgilen
WelderMOODY
ILKERR

ILKERR

Bugün oyunda karşılaştıgım bi hata vardı ama fotosunu çekmedim çeksedim koyardım çantam var çantanın içi beyaz kalan her yer bem beyaz oluyor garip resimler geliyor ara sıra neden oluyor anlamadım dahaa öncede olmuştu böle bi hata ama bunun kadar degildi
WelderMOODY
ILKERR

ILKERR

bu hataya bi çözüm bulsalar iyi olur
WelderMOODY
ILKERR

ILKERR